Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... אציין שאני הוא אחיו של ICEMAN האורגינל.. פשוט המחשב מסרב לאפשר לי להחליף משתמש \=

טוב אז הבעיה היא כזאת.... קניתי רנג'ר.. חדש... שמעתי בו מוזיקה, לא קצת....

אחרי כמה האזנות (עכשיו אני בוודאות יוכל להגיד שהן היו ממש מיותרות...) גיליתי כמה סימפטומים שלפי חשדותיי מסמלים את סיומו של המצבר.... הרי אין לי מושג בתכלס על מה אני מדבר הכל השערות! ואני יציין גם שלא התנעתי את הריינג'ר אחרי ששמעתי בו מוזיקה...

והרי התסמינים:

* שאני מנסה להתניע הרנג'ר נכבה....

*הרדיו דיסק מהבהב לפי קצב המוזיקה מה שהיה נראה מגניב אבל ממש לא נראה כפונקציה מגניבה ברדיו דיסק עצמו :)

* המוזיקה כבר לא נשמעת כל כך חזק כמו בפעמים הראשונות והאיכות על הפנים!

מומחים בואו לעזרתי בבקשה! האם נגמר המצבר????

תודה.. דניאל!

פורסם

שלום...תחילה אציין שאני הוא אחיו של ICEMAN האורגינל.. פשוט המחשב מסרב לאפשר לי להחליף משתמש \=

טוב אז הבעיה היא כזאת.... קיבלתי רנג'ר.. חדש... שמעתי בו מוזיקה, לא קצת....

אחרי כמה האזנות (עכשיו אני בוודאות יוכל להגיד שהן היו ממש מיותרות...) גיליתי כמה סימפטומים שלפי חשדותיי מסמלים את סיומו של המצבר.... הרי אין לי מושג בתכלס על מה אני מדבר הכל השערות! אפשר להגיד שאחרי כל פעם ששמעתי מוזיקה לא טרחתי להתניע את המנוע...

והרי התסמינים:

*הרדיו דיסק מהבהב לפי קצב המוזיקה מה שהיה נראה מגניב אבל ממש לא נראה כפונקציה מגניבה ברדיו דיסק עצמו :smile:

* המוזיקה לא נשמעת באיכות טובה כמו שהיא הייתה כשקיבלתי את הרכב, יש רשרושים כאלה, האיכות על הפנים!

תודה.. דניאל!

פורסם

1- משאבת דלק זה גם יכול להיות.

2- אלטנטור, פיוז (בדוק את מע' החשמל).

3- בדוק חיבורי הרמקולים.

בכל מקרה אלו סימפטומים נוספים, אבל זה בהחלט נשמע כמו מצבר.

כמה זמן שמעת בערך, מנוע היה דולק או כבוי?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אל תשמע במערכת בלי ריינג'ר מונע...

סע איתו משהו כמו שעתיים ואם הוא חדש מהחברה הוא אמור להתמלא ולא יהיו לך יותר בעיות.... לי נגמר המצבר ועשיתי את זה וזה הסתדר...

נראה לי שהריינג'ר לא אמור להכבות אחרי שהוא כבר מונע אפילו אם המצבר ריק לגמרי!

כדי שתלך לחשמלאי שייבדוק מתח מהאלטרנטור ועוד בעיות בחשמל (חיבורים של המערכת מקצרים וכו')

(אם אתה התקנת לבד אני מקווה ששמת פיוז בין ה+ מהמצבר למערכת - אם לא אולי המערכת מקצרת)

פורסם
שלום... אציין שאני הוא אחיו של ICEMAN האורגינל.. פשוט המחשב מסרב לאפשר לי להחליף משתמש \=

טוב אז הבעיה היא כזאת.... קניתי רנג'ר.. חדש... שמעתי בו מוזיקה, לא קצת....

אחרי כמה האזנות (עכשיו אני בוודאות יוכל להגיד שהן היו ממש מיותרות...) גיליתי כמה סימפטומים שלפי חשדותיי מסמלים את סיומו של המצבר.... הרי אין לי מושג בתכלס על מה אני מדבר הכל השערות! ואני יציין גם שלא התנעתי את הריינג'ר אחרי ששמעתי בו מוזיקה...

והרי התסמינים:

*הרדיו דיסק מהבהב לפי קצב המוזיקה מה שהיה נראה מגניב אבל ממש לא נראה כפונקציה מגניבה ברדיו דיסק עצמו :)

* המוזיקה כבר לא נשמעת כל כך חזק כמו בפעמים הראשונות והאיכות על הפנים!

תודה.. דניאל!

תתניע את האוטו, אם הוא מניע המצבר עובד.

הרדיודיסק מהבהב, כי הגעת לשיא ההספק שהרדיודיסק מסוגל לספק, תנמיך טיפה ותראה שזה מפסיק.

מה נכבה כשאתה מניע ? הרדיודיסק? נו זה בסדר, הפלוס שלך לרדיודיסק לא בא ישירות מהמצבר, במהלך הדרך הוא עובר בכמה מקומות, ובמהלך ההתנעה (אולי הוא עובד על סוויץ?) הוא פשוט כבה עד שהאוטו מניע ואז שוב חוזר לעבוד.

תהנה.

פורסם
שאני מנסה להתניע הרנג'ר נכבה

תחשוב על המשפט הזה שוב, ותראה אם אתה רוצה לנסח אותו מחדש, כי זה אוקסימורון.

בכל מקרה, אם מדובר במערכת הצתה שדומה למערכות ההצתה בפולריסים הקטנים יותר, אז מערכת ההצתה ניזונה מסליל נפרד לחלוטין באלטרנטור ולא קשורה למערכת החשמל בטרקטורון.

מה שכן אפשרי זה שרוקנת את המצבר כך שהאלטרנטור מתאמץ מאוד לנסות לטעון את המצבר ובנוסף להפעיל את המע' שלך, ומפעיל מומנט נגדי על המנוע שמקשה עליו לפעול בסרק.

אם יש אצלך משאבת דלק חשמלית, אז יתכן שהיא לא מקבלת מתח נכון.

כך או כך, טען את המצבר בטעינה איטית ע"י מטען, ותראה מה קורה. עדיף שלא לטעון אותו על ידי הנעת המנוע, כי טעינת מצבר בזרם של יותר מ10% מקיבולו באמפר-שעה (אם למשל קיבולת המצבר היא 14 אמפר-שעה רצוי לא לטעון אותו בזרם שגבוה מ1.4 אמפר) מקצרת את חייו באופן דרסטי.

פורסם
תחשוב על המשפט הזה שוב, ותראה אם אתה רוצה לנסח אותו מחדש, כי זה אוקסימורון.

בכל מקרה, אם מדובר במערכת הצתה שדומה למערכות ההצתה בפולריסים הקטנים יותר, אז מערכת ההצתה ניזונה מסליל נפרד לחלוטין באלטרנטור ולא קשורה למערכת החשמל בטרקטורון.

מה שכן אפשרי זה שרוקנת את המצבר כך שהאלטרנטור מתאמץ מאוד לנסות לטעון את המצבר ובנוסף להפעיל את המע' שלך, ומפעיל מומנט נגדי על המנוע שמקשה עליו לפעול בסרק.

אם יש אצלך משאבת דלק חשמלית, אז יתכן שהיא לא מקבלת מתח נכון.

כך או כך, טען את המצבר בטעינה איטית ע"י מטען, ותראה מה קורה. עדיף שלא לטעון אותו על ידי הנעת המנוע, כי טעינת מצבר בזרם של יותר מ10% מקיבולו באמפר-שעה (אם למשל קיבולת המצבר היא 14 אמפר-שעה רצוי לא לטעון אותו בזרם שגבוה מ1.4 אמפר) מקצרת את חייו באופן דרסטי.

המנוע זהה למנוע של ספורטסמן 500 (רק הפלאג לא עליון - אלא בצד).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

תראה אני לא יודע איך הולך ברינג'ר אבל אצלי בפולאריס (סקרמבלר 500) הוא מניע עם מצבר ובלי מצבר.

סביר מאוד שהמצבר שלך היתעייף מעט תניע עם כבלים תן לו כמה דקות שהוא מחובר ו סע לשלשום זה אמור להיות בסדר.

ועוד מחלה ידוה בפולאריס "אלטרנטור חולה" האלטרנטור עושה המון בעיות וזה ידועה.!!!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ידוע???

אני מכיר הרבה אנשים עם ריינג'רים כבר כמה שנים ועוד לא שמעתי על בעייה כזאת...

ד"א שמניעים תמיד האורות נחלשים והמערכת נכבית, כי אין לה מספיק זרם גם אם היא מחוברת ישירות למצבר ואפילו אם הוא מלא!

פורסם

ידוע גם ידועע

ככה זה בטרקטורונים

תבדוק עם אנשים ותיקים עם פולאריס ותיווכח.

הכבל התנעה הציל לא פעם ולא פעמיים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
1- משאבת דלק זה גם יכול להיות.

2- אלטנטור, פיוז (בדוק את מע' החשמל).

3- בדוק חיבורי הרמקולים.

בכל מקרה אלו סימפטומים נוספים, אבל זה בהחלט נשמע כמו מצבר.

כמה זמן שמעת בערך, מנוע היה דולק או כבוי?

אחי? משאבת דלק...?

מה קשור.?

• תוכן חדש...