Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

פתאם לאחר שנתיים עם הרכב. התגלה סימן בדשבורד בצורה מרובעת סימטרית של איפה שהכרית אויר צד נוסע נמצאת, כאילו המכסה של הכרית שקע טיפה. 

הרכב באחריות ובמוסך יבואן הם טוענים שזה סימן רגיל ותמיד יש אותו

אני בוודאות יודע שהוא לא היה עד לפני   חודש ובדקתי רכבים אחרים שהיו במוסך ולא ראיתי סימם כזה אצלם ( אמנם הם היו סקודה ואאודי ושלי זה פולקסווגן )

אני מצרף תמונה של הסימן הזה

IMG_6065.jpeg

פורסם (נערך)

לדעתי זה כנראה אחרי בלאי של הפלסטיקים מהשמש, או משהו כזה. 

באיביזה הקודמת שלי והמוצלחת שלי (2018) היה מן "ניפוח" ממש עדין של הדשבורד, ואני כמובן הלכתי למוסך, שאלתי... צילמו את זה ושלחו ליבואן. בקושי הצליחו לראות את זה בצילום.  אני חושב שאולי זה גם חומרי ניקוי שאולי היו על הדשבורד בזמנו. לא יודע. 

בכל מקרה, אני אישית, לדעתי הצנועה, לא חושב שכדאי להחליף או להתעסק עם הדשבורד. אם זה תקין, אז מצוין. אם אסתטית זה מפריע לך, זה משהו אחר.  ותכף אבדוק תמונות בגוגל, לראות את זה. 

באתר הזה, יש תמונות, לא במדויק האוטו שלך.. אבל מאוד קרוב, לא?

בסרטון היוטיוב כאן, אולי תצליח לראות אם זה דומה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
הוספת קישור

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ראיתי את הדבר הזה בעוד מספר רכבים בקונצרן. האזור הזה הוא אכן ״מוחלש״ יותר בכוונה כדי לאפשר בקיעה של כרית האוויר בזמן תאונה. עם הזמן, ובעיקר חשיפה לשמש הישראלית, החומרים שם נחלשים ואז האיזור הזה בולט יותר. ראיתי את זה קורה בארצנו יותר מאשר בחו״ל, אם כי יש תיעודים לכך לדוגמה כאן או כאן.

תחשוב שגם אם היבואן היה לוקח אחריות, האם באמת היית נותן ליבואן לפרק לך את כל הדאשבורד ולהחליף לאחד חדש, רק כדי לגלות שהוא מקרקש אחרי כמה חודשים? או שנניח והחלפת והכל הוחזר למקום (מה שמאוד לא סביר שיקרה), זה היה קורה שוב, ואז מה? היית מחליף בפעם השנייה?

ישנן צרות גדולות יותר, הייתי במקומך חי עם זה ועובר הלאה :-). יש לך אחלה רכב, אחד האהובים עליי בקונצרן, תהנה ממנו.

• רעיון טוב! 3

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 9 דקות, Fraysa כתב:

תחשוב שגם אם היבואן היה לוקח אחריות, האם באמת היית נותן ליבואן לפרק לך את כל הדאשבורד ולהחליף לאחד חדש, רק כדי לגלות שהוא מקרקש אחרי כמה חודשים? א

מסכים איתך. רציתי להוסיף שלמיטב הבנתי וידיעתי, פירוק דשבורד והרכבה מחדש זה לא משהו שהיבואן עושה ביום יום..

משמע, יש סיכוי לבעיות. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

אם מדובר על חלק משופר, לא סביר שזה יקרה שוב.

ספר לי מאיפה קנית כדור בדולח!

חד משמעית לא הייתי נוגע ומפרק דשבורד גם היבואן היה מוכן להחליף.

זאת שטות חסרת חשיבות... לדעתי כמובן

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הדבר הזה צץ ועלה בפיאט 500 במשך זמן רב ועשה המון רעש. אסור לגעת, פונקציונלית זה לא משנה כלום ואסטטית, זה בכלל לא נורא, אפילו די נאה כל זמן שזה סימטרי והריפוד העליון נשאר שלם. פשוט לא לגעת, אם רוצים לקבל איזה פיצוי בדמות טיפול חינם או משהו כזה, אז תפאדל, תריבו, להחליף ? לא כדאי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, mcaspi כתב:

אם מדובר על חלק משופר, לא סביר שזה יקרה שוב.

לא מכיר TSB של פולקסווגן בנושא ו/או מק״ט עדכני יותר לחלק. מוזמן להחכים אותנו באם יש.

2016 BMW M235i.

פורסם

זה ממש לא מפריע לי וזה בכלל לא כזה נראה לעין . פשוט פחדתי מעניין של מכירת הרכב מה יגיד הקונה על זה

זה לא מרעיש , וזה לא מורגש בנגיעה אפילו, וזה לא מתקלף ולא כלום 

וכנראה שבאמת לא שווה להתעסק בזה כי פירוק דשבורד זה לא משהו שבאל שיעשו לי ברכב

תודה לכולם על התשובות 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

כן הייתי דואג שהדבר יתועד תחת כרטיס הלקוח שלך.. לבסוף זה יכול להפיל מכירה עתידית אצל לקוח שהוא פדנט.. 

הבעיה שהיבואן מתייחס לתלונה שלך כלא קיימת.. עדיף שתתעקש על אופציה להחלפה.. גם אם זה לא מומש, אך זה קלף משמעותי אם בעתיד יהיה הרעה במצב או מול קונה עתידי שאתה יכול לומר לו , שהיבואן מכיר בבעיה. 

עריכה אחרונה על ידי ofir1988
פורסם
בתאריך 28.9.2024 בשעה 10:58, saar5555 כתב:

מסכים איתך. רציתי להוסיף שלמיטב הבנתי וידיעתי, פירוק דשבורד והרכבה מחדש זה לא משהו שהיבואן עושה ביום יום..

משמע, יש סיכוי לבעיות. 

דווקא בצ'מפיון מפרקים דיי הרבה דשבורדים כדי לטפל במאיידים הדולפים, הם אמורים להיות מומחים בזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Mike808 כתב:

דווקא בצ'מפיון מפרקים דיי הרבה דשבורדים כדי לטפל במאיידים הדולפים, הם אמורים להיות מומחים בזה

אני בטוח שהם מומחים בתחומם. עם זאת, לי לא יצא לראות את זה, בפעם בשנה כשאני מגיע לטיפול לרכב שלי (סקודה פאביה, איביזה ועוד איביזה..) 

לכן הנחתי שזה די נדיר. 

עובדתית, בעשרים ומשהו שנים, בתור לקוח מוסכי היבואן, לא זוכר שיצא לי לראות שמפרקים ומרכיבים דשבורד, ולעניות דעתי זאת עבודה מורכבת, שלא הייתי רוצה לבצע על אוטו חדש.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 12 שעות, Mike808 כתב:

דווקא בצ'מפיון מפרקים דיי הרבה דשבורדים כדי לטפל במאיידים הדולפים, הם אמורים להיות מומחים בזה.

יצא לי לראות את העבודה שלהם, גם בלייב וגם לאחר שמכרים קרובים ביצעו אצלם (ובסניפים שונים) - נחרדתי. לכן מאז אני ממליץ לכל מי ששואל אותי לבצע את העבודה אצל המוסכים המומלצים ולבקש החזר.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 22.10.2024 בשעה 21:50, Fraysa כתב:

יצא לי לראות את העבודה שלהם, גם בלייב וגם לאחר שמכרים קרובים ביצעו אצלם (ובסניפים שונים) - נחרדתי. לכן מאז אני ממליץ לכל מי ששואל אותי לבצע את העבודה אצל המוסכים המומלצים ולבקש החזר.

האמת שזה היה חצי בציניות, גם אני שמעתי תלונות על איכות ההרכבה לאחר הפירוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...