Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לקסוס nx 2016 יד 2 השבוע.

בעל הרכב הקודם החליף את המסך והמערכת לאנדרואיד לפני כמה שנים, והוסיף דונגל שמאפשר שימוש בandroid auto. 

הוא לא השתמש בזה בכלל בסוף, ככה שלא היה לי את מי לשאול את השאלות :)

אלה הפרטים היבשים של המערכת שהוא החליף לפני מספר שנים:

model number: cortexA53/8core 1.4Ghz , DDr3 2g.

אנדרואיד 7.1.

(מצורף צילום של המערכת).

1. יש לי סים לרכב שקיבלתי מפרטנר , האם ישנה אפשרות מובנה להכניס את הסים למערכת/לרכב? (לא מצאתי משהו למראית עין) - במידה ולא, האם אני צריך מודם שהופך את זה לwifi?

2. המערכת הנ״ל מגיבה די לאט. האם בהתאם לנתונים הנ״ל , אני יכול לדעתכם לשדרג גירסאת אנדרואיד?

3. אני רואה שיש במערכת 2 אפליקציות מותקנות של autokit וcarbitlink , שתיהן עבור אותה מטרה? לעשות שיקוף לפלאפון? איזה אפליקציה עדיפה בכללי?

4. אני רוצה שהיוטיוב יופעל בין אם זה בשיקוף או בין אם זה במערכת עצמה. בגלקסי שלי כאשר אני הולך להתאמה אישית של האפליקציות - אני לא רואה את היוטיוב שם . איך אפשר להתגבר על זה?

תודה רבה!!

f559304c-c73d-489c-9fa8-15d2d588704c.jpeg

פורסם

עד שאולי יענה לך אחד המתקינים שמסתובבים כאן -

1. אם יש, אני מניח שבתא כפפות או מאחורי היחידה בדשבורד. אחרת איך אפשר להשתמש באפליקציות של המערכת? אלא אם כן צריך/אפשר לפתוח הוטספוט בטלפון ולחבר אותה אליו. חפש בהגדרות.

2. כמערכת סינית כלשהי, ספק שיש לה עדכון ממשי או שיקפיץ משמעותית מאנדרואיד 7 ולא בטוח כמה החומרה שלה תתמוך.

3. לפי עיון קל בגוגל, אוטוקיט אולי קשורה יותר לדונגל אנרואיד שקיים והקארביטלינק נראה כמו תוכנה שמאפשר תצוגה דומה לאנדרואיד אוטו/קארפליי אבל סינית. אבל אולי מדובר בגרסאות ישנות יותר שאין לי מושג איך עובדות.

4. לציין כי יש איסור חוקי לנגן וידאו במסך הנראה לנהג בעת נהיגה, מה שעלול לעלות בזימון לדין ע"י שוטר. בחלק מהמערכות יש הגנה בדמות חיבור לתיבת הילוכים (P) או לבלם יד, כך שפונקציות מסויימות מתאפשרות רק בעמידה מוחלטת. לא יודע איך עובד הענין במקרה שלך.

לא ברור איזו מערכת זו. לפי המידע שנתת, נראה שכאן מדברים על מערכת זהה. בהתאמה, נראה שלאותה חברה יש מוצר עדכני יותר לרכבך (אגב, נראה שיש אפשרות לעבור בין מערכת ההפעלה שלה למקורית של הרכב, וגם אצלך לכאורה. מצד שני נראה שתומכת אולי רק בקארפליי ושוב צריך דונגל בשביל אנדרואיד-אוטו אם כי יש התייחסות למשהו ביניים או פשוט שימוש במערכת ההפעלה עצמה  באופן עצמאי וללא תלות בטלפון שלך). בכל אופן, אם זו כן החברה של המערכת אצלך, אולי אפשר לפנות אליהם ולקוות שיש להם שירות מספק לשאלות שלך.

כמובן ששידרוג המערכת כאופציה לא מחייב את החברה הנ"ל. אפשר לחפש מוצרים אחרים ולראות מה מתאים ובעלות מתאימה.

פורסם

תודה רבה על התגובה!!

כן אני מניח שמדובר במשהו סיני.. הבעלים הקודם לא סגור על זה.

לוקח לה סדר גודל של 45 שניות מההנעה עד שהמערכת עולה . זה זמן נורמאלי?  (אם אחליף למערכת חדשה יותר זה ישפר את זה?)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.9.2024 בשעה 13:53, bahalot כתב:

תודה רבה על התגובה!!

כן אני מניח שמדובר במשהו סיני.. הבעלים הקודם לא סגור על זה.

לוקח לה סדר גודל של 45 שניות מההנעה עד שהמערכת עולה . זה זמן נורמאלי?  (אם אחליף למערכת חדשה יותר זה ישפר את זה?)

במערכות החדשות הן נידלקןת מהר 4 שניות רוב הסיכוים אוכל לבדוק לך מול הספק

ויהיה לך חנות פתוחה וקארפלי

וכניסה לסים מובנה

מהיכן אתה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
בתאריך 8.10.2024 בשעה 22:28, DRcarLEd כתב:

במערכות החדשות הן נידלקןת מהר 4 שניות רוב הסיכוים אוכל לבדוק לך מול הספק

ויהיה לך חנות פתוחה וקארפלי

וכניסה לסים מובנה

מהיכן אתה

חיפה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...