Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JAECOO J7 מול KGM TORRES.

yossiaviel

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום התקשר מנהל האולם.

הייתי שם, והמע" עברה עדכון .

הרדיו עובד, כנ"ל ה-BT.

הסאונד מלא בבס, מיד-בס. העוצמה חזקה ומכובדת .

מצד שני, הטוויטרים כמעט ולא מורגשים, לאחר הרבה משחקים עם ה-EQ.

המזגן עבד היום פתאום טוב יותר בהרבה.

הסבירו לי שלא הפעלתי סירקולציה פנימית .

ייתכן שלא. הלכתי לאיבוד בתפריטים של הרכב .

עכשיו הכל תלוי בזיכוי שהם יעבירו על הרכב שלי .

מחר אקבל תשובה סופית.

פורסם

אם הבנתי ממה שכתבת, אתה הולך על התוכי הזה (ג׳אקו 😉) כי הוא מבית צ׳רי (יש אבא מוכר) ויש יבואן ראוי ומוכר לך.

הגיוני מכיוון שהטיגו 7 (אחיו) כבר מוכיח אמינות טובה ויש לו שם טוב.

הפרטים שאני שמתי לב אליהם, לפחות על פי המבחן שנערך בגלובס, זה שהרכב מצוייד במצמד כפול והנעה כפולה . בעבר זה היה מקור לצרות ברכבים מהמזרח. 

דווקא יחידת הכח מציעה ביצועים דומים לרכבים מוכרים בשוק (150 כ״ס ו 28 קג״מ) שמשודכים לרכבי הנעה 2x4 אצל המתחרים . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 28.9.2024 בשעה 16:12, yoav911gt2 כתב:

גאקו זה מותג של צ'רי, הj7 זו פשוט גרסה מעט מפונפנת יותר של הטיגו 7.

כן, אבל עם 147 כ"ס לעומת 186 כ"ס בטיגו, לא יודע כמה זה רלבנטי למתלבט, אני לא הייתי חושב דקה.

יש לציין לטובה את השרות המוצע בכתבה -

"לדגמי ג'אקו 7 אחריות של 5 שנים או 150,000 ק"מ. לקוחות ג'אקו ייהנו ממוקד שירות כלמוביל אנושי 24/7, פתרון שינוע לטיפולים, רכב חליפי, שירות באותו היום ועוד. עם ההשקה יהיו פעילים בישראל 11 מרכזי שירות של המותג ובתוך כשנתיים יפעלו לפחות 24 מרכזי שירות."

פורסם

כלאמר, הולך על הטיגו?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא רוצה להשבית שמחות אבל השרות של כלמוביל לדגמי מיצובישי ויונדאי הוא מתחת לכל ביקורת.

אפס שרות!

על צמפיון עשיתי איקס לפני עשרים וחמש שנים, עכשיו כלמוביל מצטרפת לרשימה.

אז מרצדס כבר לא תהייה לי...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא יודע לגבי מיצו, אבל לגבי יונדאי, בוודאות קמפיינים והארכות אחריות שקיימים בארהב בדגמים זהים בבעיות זהות, פה מחוץ לאחריות, לך תשלם.

משום מה יש לדעתי איזה קשר שתיקה של הישראלים על המכונית הזאת. אוכלים xxx ומחייכים. כל פעם נפתח פה איזה שרשור עי אורח פורח, לא נותן פרטים.

הסתכלתי על איוניק ואלנטרה היברידיות. בדקתי באתר הnhtsa , יש שם עשרות הודעות וtsb ודברים שאמורים לטפל.

90% מהדברים האלה לא קיימים בארץ כל עוד זה לא ריקול רשמי שקיבלו מהיצרן. הם עושים את המינימום.

אולי זה לא דברים גדולים, אבל מסרק הגה/הגה כח אני רואה שעדיין יש איתם עניינים, כאילו אנחנו ב2010 עם הi30 דור ראשון.

לי אישית התקלקל גויסטיק מראות אחרי 8 חודש ברכב מהניילונים. הוחלף , ובגלל שכל כך קשה להחליף מודול כזה, קיבלתי את הרכב עם מתגי חלונות מלאים בדבק מגע - חלון ימין קדמי ואחורי המתג בקושי זז בגלל הדבק.

• מבאס 1
פורסם

יונדאי ניסתה את "שיטת מצליח" שלה על הרשויות בארה"ב - עיכבה תיקונים של ריקולים.

אחרי שהרשויות בארה"ב הטילו עליה קנס של מעל מליארד דולר, פתאום היא התיישרה לפי הספר.

יש כמה דברים טובים בארה"ב. רשויות נשכניות שגם דואגות לאזרח, הוא אחד מהם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מבחן לסאנגיונג ,המתחרה הוא התוכי 😉 ג׳אקו 7 .

לכל מי שמתלבט כנו פות״ש.

page (2).pdf

image.thumb.png.0e70ed9c227fbda9ee89a37575b22647.png 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נו? כעת, ברשותך גאקו או טורס?

ומי מהם, מרוצה?

בתאריך 29.9.2024 בשעה 17:21, yossiaviel כתב:

היום התקשר מנהל האולם.

הייתי שם, והמע" עברה עדכון .

הרדיו עובד, כנ"ל ה-BT.

הסאונד מלא בבס, מיד-בס. העוצמה חזקה ומכובדת .

מצד שני, הטוויטרים כמעט ולא מורגשים, לאחר הרבה משחקים עם ה-EQ.

המזגן עבד היום פתאום טוב יותר בהרבה.

הסבירו לי שלא הפעלתי סירקולציה פנימית .

ייתכן שלא. הלכתי לאיבוד בתפריטים של הרכב .

עכשיו הכל תלוי בזיכוי שהם יעבירו על הרכב שלי .

מחר אקבל תשובה סופית.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...