Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר 178990 ש"ח לרמת גימור ALLURE רמת אבזור בטיחותי 6.

המנוע הוא Mild Hybrid ותיבת ההילוכים היא כפולת מצמדים (לא לפחד, מכיוון שהזינוק נעשה ברוב המקרים ע"י המנוע החשמלי העומס על תיבת ההילוכים נמוך יחסית)

הרכב יכול לנסוע על המנוע החשמלי עד קילומטר במהירות נמוכה.

פיג'ו טוענים ל-15% ירידת בצריכת הדלק.

תמונות תוכלו לראות כאן   (מאד דומה לדגם החשמלי)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא, לא, לאא, לאאאאא! הצילו!

הם שילבו את המנוע החשמלי *בתוך* המצמד / תיבת הילוכים כמו שרנו עשו עם השיקוץ שלהם שמככב בדאצ'יה.

ברגע שיתקלקל משהו כולנו נתגעגע לרצועה.

*פייספאלם בהגזמה*

אני מקווה בשביל כל הנוגעים בדבר שאתבדה ושפתאום הכול יהיה בסדר, אבל ברגע שראיתי את המילה innovative  בפרוספקט התחילו עוויתות בארובת העין. לא רוצים. לא רוצים innovative, רוצים עובד וזהו!

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מיישר קו עם הטוסון והספרטאג' שגם התקבעו על המחיר בתור התחלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הלוגו החדש לא משהו.

לפני 5 שעות, hans כתב:

ברגע שראיתי את המילה innovative  בפרוספקט התחילו עוויתות בארובת העין. לא רוצים. לא רוצים innovative, רוצים עובד וזהו!

אל תדאג, משולב בזה AI ו-blockchain, הכל יהיה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • מצחיק 3
פורסם

גם אם עומס על המצמדים ירד, עדיין יש מכטרוניק, ושרשרת שאני מקווה שלא יהיו בעיות, במנועי הדיזל 1.5 השרשרת יכלה להיקרע ואז שלום למנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככה זה צרפתים, מצד אחד פותרים בעיה אחת שעשתה צרות לאפי לקוחות, מצד שני יוצרים עוד 3 בעיות אחרות.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...