Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

sperial,

אני תקווה שאינך כועס שאינני מסכים עם קביעתך , ששדה הראיה של המעגל היה חסום ע"י הרכב הלבן ,

את המעגל היה ניתן לראות היטב , מה שלא ניתן היה לראות את כל הנתיב שבו רכב הרנו טס לתוך המעגל.

מצרף שוב תמונה של  שדה הראיה של האודי כאשר התקרב למעגל.

sperial - אני מאוד מוקיר את תרומתך לשרשור זה  .

נקודת מבט של ה - Audi A6.jpg

עריכה אחרונה על ידי Rittberg
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפרשנות שלי למה שאירע (ללא קשר לקביעת האשם):

נהג האאודי לא ראה את הרנו כי הייתה מוסתרת, רגלו ליטפה את דוושת התאוצה, התחיל להאיץ ולאחר שבריר שניה כשקלט את הרנו, סחט את דוושת התאוצה בתקווה שיספיק, תקווה שנכזבה.

כדאי לצפות במהירות הכניסה של האאודי לכיכר 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

@רוןS אני מקשר הודעה שלי מאתמול, בה רואים את האודי כשחרטומו על קו הכניסה למעגל. בשלב זה זנבו של הרנו בתוך המעגל. הטענה ששני הרכבים נכנסו יחד פשוט לא נכונהק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, sperial כתב:

@רוןS אני מקשר הודעה שלי מאתמול, בה רואים את האודי כשחרטומו על קו הכניסה למעגל. 

קו הכניסה למעגל דמיוני, קשה לדייק אותו, זוית הצילום מטעה.

רואים את האודי מתקדם בזחילה בעוד הרנו מהיר ועובר מרחק גדול יותר בזמן הזה.

לגבי ההודעה מאתמול, זה פריים מאוחר יחסית שבו נהג האודי היה רואה את הרנו ללא הפרעה, לו היה מביט לעברו.

...............

מצרף פריים מוקדם יותר שבו נהג האודי יכול היה לראות את הרנו.

videoframe_11985.png

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, רוןS כתב:

לגבי ההודעה מאתמול, זה פריים מאוחר יחסית שבו נהג האודי היה רואה את הרנו ללא הפרעה, לו היה מביט לעברו.

...............

לו היה מביט לעברו או/ ו היה סגור על החוק,  מי צריך לתת זכות קדימה במעגל תנועה עם תמרור 303..

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוןS,

האודי נכנסה למעגל אחרי שבמבט שמאלה ראתה שהמעגל פנוי , רק לאחר מכן המבט פנה לחזית לכיוון הנסיעה ולכן לא ראתה את הרנו מתקרבת משמאל  .

הרנו בטיסתו לעבר המעגל לא רק שלא קיים את תקנות 21 ג’ ו - 62(2) היה אמור לראות את האודי כי היא הייתה מולו .

התאונה וודאי הייתה נמנעת אילו מהירות הרנו הייתה ברמה של ייתר המכוניות שעברו במעגל .

כפי שכתבתי - נהג הרנו הציע לשלם את הנזק כי הרגיש אשם, עד אשר התערב סוכן הביטוח שלו.

פורסם

נהג רנו הציע לשלם מכיסו?

או מהכיס של חברת ביטוח?

חברת ביטוח לא משחררת כספים בקלות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקשיב, זה לא רציני..

בן 18 נבהל מהסיטואציה, אמר מה שאמר ( בלי שמץ של מושג, כמה עולה לתקן נזק כזה לאאודי) , חזר הביתה, סיפר להורים.

פנו לחברת ביטוח ( כנראה יש לרנו לפחות צד ג'), ככה הגיעו לסוכן ביטוח , תיארו את מה שהתרחש. אמר הסוכן "מה פתאום אתה אשם? למה שנשלם? נהג  אאודי לא נתן זכות קדימה בכיכר".

והינה, הגענו לכאן..

פורסם

אחרי שראיתי שוב פעם את הסרטון חובתו של הרנו יורדת אבל עדיין יש לו חלק באשמה.

אני לא חושב שיש מישהו שיכול לשער מה חלוקת האשמה ששופט יחליט.

אבל לטעמי אם הרנו היה נוסע במהירות מתאימה לתנאי הדרך התאונה היתה נמנעת.

פורסם
לפני 15 שעות, Rittberg כתב:

הרנו בטיסתו לעבר המעגל לא רק שלא קיים את תקנות 21 ג’ ו - 62(2) היה אמור לראות את האודי כי היא הייתה מולו .

התאונה וודאי הייתה נמנעת אילו מהירות הרנו הייתה ברמה של ייתר המכוניות שעברו במעגל .

כפי שכתבתי - נהג הרנו הציע לשלם את הנזק כי הרגיש אשם, עד אשר התערב סוכן הביטוח שלו.

זו הפעם השלישית או הרביעית בשרשור שאתה מדגיש את ״בטיסתו״ ומנסה להוריד ממך אשמה, מה עם לקיחת אחריות?

התאונה ודאי הייתה נמנעת אם מהירות הרנו הייתה סבירה, אך גם הייתה נמנעת אם היית נותן מבט נוסף שמאלה ואף רחוק יותר.

אין פה אשם אחד, כפי שרבים ציינו לפני כן.

אני בניגוד אליך שמח שסוכן הביטוח התערב, משום שזה לא החלטתך, לא בהחלטת נהג הרנו ובטח לא של האנשים כאן בפורום (מנוסים ככל שיהיו) לקבוע מי אשם במקרים האלו.

בהצלחה רבה ובשביל זה יש ביטוח.

2016 BMW M235i.

פורסם

Fraysa,

האודי לאחר שראתה שהמעגל פנוי , החלה את נסיעתה , בתמונה המצורפת ניתן לראות את נתיב הנסיעה.

לאחר שהאודי החלה בנסיעתה (המעגל היה פנוי) עיני הנהג היו קדימה ,כדי לראות את הרנו עייני הנהג היו צריכות להיות מאוד שמאלה  - ( שעה 8 ).  מצד שני האודי הייתה בחזית נתיב נסיעת הרנו ונהג הרנו היה אמור לראות את האודי.

אומר זאת בפעם השישית , היה ונהג הרנו היה נוהג  על פי התקנות : 21ג', 51,52, ו - 62 (2) - לא היינו מגיעים לדיון הזה.

מבט האודי לכיוון המשך הנסיעה.jpg

פורסם (נערך)

התאונה לא היתה מתרחשת אילו לא היית יוצא מהבית, או אם היית מפספס איזה אור ירוק.

ו-כן- לפעמים צריך לסובב את הראש חזק כדי להבין מה מתרחש סביבך. אפילו מעבר לכתף. ולהסתכל קצת מעבר לקצה אפך כדי לחזות בעיות. למשל - בהחלפת רמזור שאין מישהו שחוצה באדום (בוודאי כשאתה הראשון). ובמעגל תנועה האם מישהו נכנס משמאלך.

כפי שנאמר כאן כבר כמה פעמים, כאן פורום לדיונים, אבל אם לא תהיה הסכמה קודם לכן האחריות תיקבע בבית המשפט. נשמח לקרוא את פסק הדין. אני לא אופתע אם הדיון כאן יתברר כיותר מעמיק

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצפיות נוספות בסרטון - עוד דבר שבולט זה חוסר מודעות של נהג אאודי לסביבת המצאותו רגע לפני התאונה. רואים את הבלימה ונסיון לברוח שמאלה של הרנו, ומאידך שום נסיון בלימה או התחמקות מצד אאודי. זה מחזק את דברי פות"ש באחד מהודעותיו שהוא בכלל לא ידע שהרנו נמצא שם עד שהוא פגע בו. בכל מקרה זה אומר דרשני עבור נהג אאודי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...