Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על מצלמת דרך מסוג Anker Roav DashCam S1 (מצ"ב תמונה מהרשת), יש לי אותה מס' שנים ואני מאוד מרוצה ממנה! נוחה לשימוש, פרקטית וגם האפליקציה נוחה לטעמי.

בשבועיים האחרונים הבחנתי שכאשר אני מניע את הרכב המצלמה ישר "זורקת" אותי למסך של החלפת שעה ותאריך.

ניסיתי לאפס הגדרות, גם ע"י כפתור ה-RESET בצד המכשיר וגם באיפוס הגדרות המערכת, כמו כן, מחקתי את הכרטיס זיכרון (דרך המצלמה),

לא עזר.

הבחנתי שבכל התנעה של הרכב, התאריך האחרון המופיע במצלמה זה התאריך האחרון שבא המצלמה אופסה.

חשדתי אולי בכבל או במצת/חיבור למטען אך כאשר חיברתי את המצלמה לרכב אחר עם כבל ומצת אחר, הבעיה לא נפתרה.

ניסיתי להטעין אותה לילה שלם באמצעות חיבור לחשמל, אין לי מושג למה עשיתי את זה, לא עזר.

משיטוט ברשת יש כאלו הטוענים שבכל מצלמה יש סוללה קטנה, הנפרדת מהסוללה הראשית,  "השומרת" על הזמן והתאריך שכנראה היא הלכה לעולמה.

עוד דרכים לפתרון שאתם יכולים להציע לי? כרטיס זיכרון לא תקין אולי? דרך האפליקציה? כל דרך נוספת תתקבל בברכה.

אני מודע לכך שזה כולה עניין של 300-400 ש"ח למצלמה חדשה אך אני אוהב למצות את כל הדרכים לפני שאני נפטר מפריט מסוים.

שני דברים לציון:

1. בשנה/שנה וחצי האחרונה המצלמה עובדת רק כאשר הרכב מונע, דהיינו ברגע שאני מכבה סוויץ' היא ישר נכבית אך זה לא הנושא פה, זה לא מזיז לי.

2. יש לאבי שיבדל"א גוייה של מצלמה זהה שהסוללה שלה התנפחה מתישהו והוא החליט להחליף מצלמה, אולי ניתן "לתרום" חלק רלוונטי ממנה.

בתודה מראש

1.jpg

• תוכן חדש...