Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבחירת רכב ליסינג

zivdagan

פוסטים מומלצים

האיכותיות והטובות ברשימה, אוקטביה ואטקה. אלא ששווי השימוש הזול של הטויוטות ההיברידיות, משאיר לא מעט לירות בכיס ולכן הן עדיפות, ומבין השתיים הקורולה. היאריס גבוהה ומעט חסכונית יותר, אבל מרווחת פחות. סוזוקי אינן הברידיות כמו הטויוטות, מדובר בהיברידי קל, נטול השפעה ממשית על חיסכון בדלק, להבנתי  גם אינן זוכות בהתאם לשווי שימוש מופחת. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפתי קורולה בצ'רי FX, לא מצטער לשניה, מהרשימה שלך הייתי בוחר צ'רי FX / אטקה.

האטקה נופלת מהצ'רי באבזור, אין מצלמת רברס, ניתן להתקין לבד.

נכון לעכשיו ההטבה עבור ההיברידיות היא עד סוף 2025.

סוזוקי, ASX, סנטרה - חזרה לשנות התשעים.

וניו וסטוניק - שני רכבים קטנים (ודי עלובים)

האוקטביה איכותית מאוד, הפוקוס מהנה לנהיגה, אבל אם יש אפשרות לרכב גבוה הייתי הולך על הרכב הגבוה.

עריכה אחרונה על ידי yo-av-minus
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

מי אתה,

מה אתה,

מה הצרכים,

ומה ההעדפות?

הצרכים הם רכב משפחתי (4 נפשות) וחשיבות למרחב פנימי נדיב ותא מטען שלא יהיה דחוק מדי. להבנתי רוב הג'יפונים המוצעים כאן הם בקטגוריה הקטנה יותר לעומת הספורטאז', פיז'ו 3008 וכו' (אולי למעט האטקה שכן נכנסת לקטגוריה זו וגם לגביה אינני בטוח).

כל זה מוביל אותי למחשבה לכיוון האוקטביה שבה ממה שהצלחתי להבין יש גם מרחב פנימי, תא מטען גדול מאוד,איבזור שנראה נדיב גם בגרסת הבסיס וביצועים משופרים  ביחס לאפשרויות כמו הקורולה,הפוקוס והניסאן. אשמח לדעתכם האם התחושות שלי נכונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אטקה ( ממש לא ג'יפון קטן כמו יאריס קרוס/ ויטרה)  או אוקטביה יתנו לך את מה שאתה מחפש.

כנראה גם סוזוקי S- Cross .

גם פוקוס סטיישן. 

זה כבר עניין של העדפה  אישית- ג'יפון, משפחתי או סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהרשימה המכובדת הייתי מתמקד באוקטביה, אטקה (יש לי כזו 2024 בליסינג מהעבודה) ופוקוס.

האוקטביה הכי מודרנית, מאובזרת ומרווחת - אם מרווח מאוד חשוב לך - קח אוקטביה.

האטקה מרווחת יחסית, אם אין לך חניה פרטית היא מציע מרווח טוב יחסית לממדים הקומפקטיים שלה, אבל רשימת האבזור שלה מצומצמת וכוללת רק התנעה לחא מפתח, מערכת מולטימדיה מיושנת יחסית לזו שבאוקטביה ואין לה מצלמת רוורס (ניתן להתקין לבד וחלק מחברות הליסינג מוסיפות על חשבונן).

הפוקוס מרווחת מאוד בתא המטען, לא בטוח שיש פתחי מיזוג מאחור, היא כבר מיושנת.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.8.2024 בשעה 17:52, yo-av-minus כתב:

החלפתי קורולה בצ'רי FX, לא מצטער לשניה, מהרשימה שלך הייתי בוחר צ'רי FX / אטקה.

האטקה נופלת מהצ'רי באבזור, אין מצלמת רברס, ניתן להתקין לבד.

נכון לעכשיו ההטבה עבור ההיברידיות היא עד סוף 2025.

סוזוקי, ASX, סנטרה - חזרה לשנות התשעים.

וניו וסטוניק - שני רכבים קטנים (ודי עלובים)

האוקטביה איכותית מאוד, הפוקוס מהנה לנהיגה, אבל אם יש אפשרות לרכב גבוה הייתי הולך על הרכב הגבוה.

קיבלתי אטקה מליסינג ב2022 במשבר האספקה והשבבים הגדול שאמרו שהמכוניות מגיעות ריקות, קיבלתי הכל כולל מצלמת רוורס(התקנה מקומית) מוזמנים לשאול אותי שאלות על הרכב, יש לי עוד שנה איתו ואין ספק שהייתי בוחר אותו שוב ובטח ובטח מהרשימה שהוצגה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...