Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מלונות שבהם פשוט אין מזגן ואפילו אם בחוץ נעים אי אפשר לאוורר כמו שצריך, ממונטנגרו עד נורווגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קריטריון בסיסי, אבל לא תמיד זה אפשרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

פשוט לא מזמינים מלון לא ממוזג.

הזמנתי עכשיו כמה מלונות לאוקטובר ונובמבר, אמנם זה קר אז לא כזה משנה אבל פתאום קלטתי שבחיים לא הסתכלתי אם יש מזגן או אין (הנחתי תמיד שיש... כמה ישראלי מצידי)

פורסם

מבחינתי זה יהרג ןבל יעבור.

Just now, flytomars כתב:

הזמנתי עכשיו כמה מלונות לאוקטובר ונובמבר, אמנם זה קר אז לא כזה משנה אבל פתאום קלטתי שבחיים לא הסתכלתי אם יש מזגן או אין (הנחתי תמיד שיש... כמה ישראלי מצידי)

אני בודק שאפילו יש מעלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא תמיד יש לך שליטה (לא אתה מזמין את המלון) ולא תמיד יש מבחר (עיירה שכוחתֶאל או עונה בוערת ומחסור בחדרים).

חוץ מזה, גם המצב ההפוך: אני מקפיד על ערכת קפה. אבל נתקלתי גם במכשירים כל כך משוכללים עד שאי אפשר למזוג מים רותחים. אז בבוקינג מציינים ערכת קפה, במציאות אי אפשר להכין נס קפה או תמ״ל.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי בתקופה של החופשה.

אם אני נוסע בדצמבר לאירופה לראות קצת אווירת קריסמס מה אכפת לי ממזגן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הנה מה שה-AI אומר בנושא "

סקירת AI‏

הטמפרטורה האידיאלית לחדר שינה בישראל היא סביב 18-20 מעלות צלזיוס, אם כי זה עשוי להשתנות מעט בהתאם להעדפות האישיות. טמפרטורה קרירה יותר עוזרת לגוף להירדם בקלות ולשמור על שינה רציפה, אך חשוב להימנע מקור קיצוני שיכול להפריע לשינה. 

במילים אחרות:
  • 18-20 מעלות:
    הטמפרטורה המומלצת על ידי רוב המומחים לשינה. 

• תחושת קרירות:
    חשוב שהחדר יהיה קריר, אך לא קר מדי. 

• העדפות אישיות:
    יש אנשים שיעדיפו טמפרטורה מעט גבוהה יותר או נמוכה יותר, וזה בסדר כל עוד זה לא מפריע לשינה. 

• השפעה על השינה:
    חדר חם מדי או קר מדי יכול לגרום לשינה לא רציפה ולהתעוררויות במהלך הלילה. 

• תינוקות וקשישים:
    תינוקות וקשישים רגישים יותר לקור ולכן יש לוודא שהחדר שלהם חמים יותר (סביב 22-24 מעלות), אך לא חם מדי. 

לסיכום: שמירה על טמפרטורה קרירה ונעימה בחדר השינה, בטווח של 18-20 מעלות, תורמת לשינה איכותית ורציפה. "
פורסם

מרתק, באמת היה שווה להקפיץ את השרשור אחרי 10 חודשים בשביל להאיר אותנו עם חוכמת הAI.. הרי שאר משתמשי הפורום אין להם גישה לפלא הזה

• אהבתי 2
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 3

יום טוב גם לך

פורסם

יכול להיות שהטמפרטורה המומלצת היא 18 מעלות אבל תכלס בשטח זה קר מידי לרוב האנשים אלא אם כן ישנים עם שמיכת פוך ומזגן על 18 מעלות. 

טמפרטורה נעימה בחדר שינה בלילה (בדרך כלל, לרוב האנשים, לא כולל כאלה שאוהבים 18 מעלות) היא משהו כמו 23-24 מעלות, אולי אפילו 25.

• רעיון טוב! 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושד שהמידע על 18 מעלות זה באדיבות חברת החשמל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה, אני עם 22-23 במצב dry , זה בהחלט מספק, לא מקפיא אותי ונעים לאישתי( שבדרך כלל הייתה מכוונת ל 16 ומצב מפוח גבוה ומתכסה בשמיכה עבה😬

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הפוסט החל לאחר שקראתי שלברון ג'ימס ,שמשקיע המון כסף בשמירה ותחזוקת הגוף שלו, בין היתר ישן בטמפרטורה של 19 מעלות, ולאחר מכן ראיתי שהדיירים בתכנית האח הגדול ישנים עם שמיכות חורף ובגדי חורף.

• תוכן חדש...