Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Igalz כתב:

מרתק, באמת היה שווה להקפיץ את השרשור אחרי 10 חודשים בשביל להאיר אותנו עם חוכמת הAI.. הרי שאר משתמשי הפורום אין להם גישה לפלא הזה

לאחרונה נהייתה אופנה כזאת בפורום, כשמשתמשים מרגישים צורך "לערב" את ה-A.I. בדיונים, ולהביא את התובנות שלו לפה. מקווה שיפסיקו עם זה, כי כל המטרה של פורום זה להיחשף לדעות שונות שבני אנוש יזמו אותן, ולא מכונות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, yohai71 כתב:

לאחרונה נהייתה אופנה כזאת בפורום, כשמשתמשים מרגישים צורך "לערב" את ה-A.I. בדיונים, ולהביא את התובנות שלו לפה. מקווה שיפסיקו עם זה, כי כל המטרה של פורום זה להיחשף לדעות שונות שבני אנוש יזמו אותן, ולא מכונות.

לצערי זה נהיה נפוץ בכל המדיות החברתיות, לא רק בפורום. אפילו באתרים כמו quora שבבסיס שלהם  נועדו לשאלות ותשובות *אנושיות*. 

לרוב זה גם בא מאנשים שאין להם חצי מושג על הנושא המדובר, ולמרות זאת הם בטוחים שהם עושים טובה גדולה לאנושות על ידי שימוש ביכולות הAI המופלאות שלהם.. תופעה בעייתית ומעצבנת ביותר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

שמע... לי יותר מפריע הלחות (גר במישור החוף) ונגד זה לא עוזר בריזה ו/או מאוורר.

שרות צבאי עשיתי בגליל העליון, שמה בלילות היה לי סבבה בלי מזגן ואפילו בלי מאוורר.

אז ספר לי באיזה חבל ארץ אתה גר.

לגבי הגליל העליון, בקיץ היה חם במהלך היום אפילו יותר ממישור החוף, אבל לא הזעתי כמו בסאונה, כך שהיה הרבה יותר קל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, Ron Poh כתב:

אז ספר לי באיזה חבל ארץ אתה גר.

מישור החוף. רעננה...

האמת שאנחנו לא מפעילים בכלל מזגן בבית, למעט כשהילדים/נכדים מגיעים בשיא הקיץ.

למזלי גם אשתי באותו ראש, אז אין בעיות בגזרה הזו.

• אהבתי 1
פורסם

לכו שהאישה תכנס למנופאוזה. כמה שנים שתהיו בלי שליטה במזגן.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לכו שהאישה תכנס למנופאוזה

?

למה?

מה מוכרים שם?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לכו שהאישה תכנס למנופאוזה. כמה שנים שתהיו בלי שליטה במזגן.

האיות הנכון men o pause 😜

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

MEN! NO!!! PAUSE!!!!!

MEN WANT TO! 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שים על 18-20 ותישן שינה כמו תינוק ,מבטיח לך ,מדהים שעד עכשיו אף אחד מהמשתתפים בפוסט לא ניסה או לא סיפר שניסה , לי בכל מקרה זה גילוי מדהים ובניגוד לאינטואיציה ,כי בשעות היום אני על 25-6 מעלות.

• תוכן חדש...