Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכזה תקציב אין סיבה שתבלה במוסכים, אפשר לבדוק רכבים כמו מזדה 3 או קורולה שיהיו אמינות.

אם כי תמיד יכולה לצוץ בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לי אופציה לשלם על רכב כל חודש 1500 ש"ח.

עדיף לי לקנות רכב חדש עם מימון/ רכב יד שניה בסביבות ה50 אלף.

בטווח של 5 שנים איפה אני אפסיד יותר כסף? בירידת ערך של חדש או בתיקונים של ישן(נגיד קורולה 2017)

מה שהכי חשוב לי ברכב זה שיהיה אמין בלי תקלות ובעיות,

פורסם

כלכלית עדיף רכב משומש,  אפילו עם אמינות בינונית, מאשר לשלם ריבית על הלוואה + הפסד ירידת ערך גבוה של רכב חדש.

ב 50 אלף₪ תחפש  רכב משומש ( שנתון שנכנס לתקציב ):

קורולה

אלנטרה

מאזדה 3

קיה פורטה.

הונדה סיוויק מנוע 1.8

עם נתונים נורמליים ותיעוד טיפולים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יונדאי.
I25, I30 כל הסדרה הזאת מהשנים 2013 עד לשנות הגיר הרובוטי.

הרכב רואה מוסך פעם בשנה לטיפול, זהו, וגם זה במוסך כללי בעטרות שרק מחליף שמנים ופילטרים. (למעט ההגה שהיה מעט חופשי פעם אחת)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

I25 עד עכשיו עם גיר פלנטרי ( לא רובוטי), אבל זה לא בדיוק רכב משפחתי אלא יותר צפוף ( תת משפחתי)

I35 ( אלנטרה )/ קיה פורטה  לא עברו לגיר רובוטי.

אבל I30 וקיה סיד בתקציב שלך כן יהיו עם גיר רובוטי אלא אם תרד בשנתון ל 2014 ביונדאי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

I30 אני חושב שהמשיכו עם האוטומאט עד 2016, אבל בכל אופן, זה פשוט עוד רכיב שמתקלקל כל כמה עשרות אלפי ק"מ ואפילו 100 אלף, זה לא כזה סיפור פעם אחת במוסך ב3-4 שנים.

אבל הגיר האוטומאט גם בא עם חסרונות שלא תטעה, קשה מאוד לנהוג בלי לשחק בהילוכים, הם תכננו אותו עבור סבתות.

** אחרי נסיעה בסקודה כשאני נוהג על הרכב של אשתי אני מתוסכל ברמה מטורפת מהבעיה הזאת, אבל כשנהגתי בו בשוטף.... גם הייתי מתוסכל ולכן הלכתי על הסקודה חח

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 1.8.2024 בשעה 12:41, bigmik כתב:

הייתי בודק גם סובארו XV

אני מאד אוהב את ה XV, אבל אם לא מתכוננים לרדת מהאספלט הוא כנראה לא מתאים לצרכים של פותש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 20 שעות, vladclar כתב:

כלכלית עדיף רכב משומש,  אפילו עם אמינות בינונית, מאשר לשלם ריבית על הלוואה + הפסד ירידת ערך גבוה של רכב חדש.

ב 50 אלף₪ תחפש  רכב משומש ( שנתון שנכנס לתקציב ):

קורולה

אלנטרה

מאזדה 3

קיה פורטה.

הונדה סיוויק מנוע 1.8

עם נתונים נורמליים ותיעוד טיפולים.

שאלה,

הונדה סיויק 1.0 או 1.5 לא מומלצות?

פורסם

מבחינת האמינות פחות, במיוחד 1.0.

אם כבר הדגם החדש, אז 1.5. הוא גם חזק, החסרון - כנראה תצטרך להכנס למוסך כל 7-8 אלף קילומטרים להחלפת שמן מנוע ( כאשר תידלק נורת התרעה ).

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 2.8.2024 בשעה 19:30, vladclar כתב:

מבחינת האמינות פחות, במיוחד 1.0.

אם כבר הדגם החדש, אז 1.5. הוא גם חזק, החסרון - כנראה תצטרך להכנס למוסך כל 7-8 אלף קילומטרים להחלפת שמן מנוע ( כאשר תידלק נורת התרעה ).

הדגם החדש, מאיזה שנים הוא?

פורסם (נערך)

2017

בשנה הזאת נמכרו שתי הצורות.

אם אתה רואה במודעה מנוע 1.8, זאת צורה ישנה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...