Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני מתבייש לשטוף בעצמי את הרכב בחנית רחוב קרובה לבית כל העוברי עורך שעוברים מולי מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח.

מה אתם מציעים לי לעשות?

פורסם

לשים ז**.
ברצינות, שיסתכלו, זה לא אמור להזיז לך. שים אוזניות ותתעלם, זה לא בושה לשטוף את הרכב.

אם יש לך אופציה תשטוף עם חבר/משפחה, זה יכול להוריד ממך את הלחץ הזה.

• אהבתי 3

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

עם רגשות אי אפשר להתווכח. זה מה שאתה מרגיש וזה בסדר גמור.

אחד היה מתבייש יותר ממך ולא שוטף ברחוב ואחד לא היה מתבייש כלל. כל אחד בנוי אחרת. 

אם אתה לא יכול להתגבר על ההרגשה זה לגיטימי. תשטוף במקום מוצנע מעוברי אורח או שתשטוף במכון שטיפה, מה שיתן לך הרגשה טובה. 

פורסם

שים מוזיקה בבוקסה קטנה. אם עדיין מסתכלים תן עליהם שפריץ קטן ״בטעות״

אפשר גם כובע שמש או קפוצ׳ון להשלמת הלוק-בבית שלך אתה הבעל בית

וכמו שכבר כתבו עם חבר זה בכלל מעולה 

• מצחיק 4
פורסם (נערך)

קניתי גרניק נטען של קרשר k2 עם ג’ריקן של מים והוא עושה גם רעש ואני רוחץ בשעות מסוימת כי אני לא רוחץ בשמש והכל החומרים כל החשמל המים והדליים והמברשות הכל על חשבוני אני לא מנצל אף אחד

עריכה אחרונה על ידי _YAIR_
פורסם
לפני 3 שעות, _YAIR_ כתב:

אני מתבייש לשטוף בעצמי את הרכב בחנית רחוב קרובה לבית כל העוברי עורך שעוברים מולי מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח.

יש לי שני רכבי יוקרה, אבל לפעמים אני מסייע למישהו להוביל ונאלץ לנסוע בברלינגו חבוטה לחלוטין שראתה ימים טובים יותר. אתה חושב שזה מעניין אותי מה אחרים חושבים עלי? אתה חושב שזה מעניין אותי מה חושבים עלי כאשר אני נוסע ברכבים האחרים? תפסיק לחשוב על מה חושבים עליך, אתה הרי עושה את זה לא כי אתה מתקמצן על מכון שטיפה אלא כי אתה אוהב את הרכב והמראה שלו וכן, זה דבר זר אצל לא מעט אנשים אבל זה לא צריך לעניין אותך. אצלי במשפחה כולם "מקנאים" באיך שהרכבים שלי נראים ופעם בכמה זמן "מזמינים" אצלי תור לשטיפה. 

שטוף בכיף, תהנה מהתהליך ומהתוצאה, אף אחד עוד לא באמת מת מבושה אלא רק מנע מעצמו הנאות קטנות של החיים ורכב נקי ומבריק זו סוג של הנאה. 

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי השכנים כבר התרגלו לזה. שוטף בעצמי כבר שנים.

לפעמים אנחנו שוטפים כמה חברים או שכנים ביחד. יש לי עוד שכנים ששוטפים את הרכב בעצמם. 

משתמש במים שלי או של השכן, חשמל פרטי של השכן, הוא נותן בכיף  ואני נותן  להשתמש  בשמפו\חומר לג'אנטים ועוד תכשירים וכלי עבודה באהבה.

לרוב אני שוטף בלילה, בעיקר כי הרכב קר, אין שמש ויש פחות עיניים של אנשים, למרות שכבר התרגלתי לכל מיני שאלות\בקשות\אם אפשר לראות מבפנים\לשבת\אפשר לנסוע איתי מתישהו ועוד.

• אהבתי 3

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 7 שעות, _YAIR_ כתב:

שלום לכל חברי הפורום.

מה אתם מציעים לי לעשות?

כשאני מנקה את הרכב אני גאה שאני שומר וקנאי לחפצים שלי ולא משנה כמה הם שווים.

אתה צודק בהתחלה זה מביך אבל זה עובר.

היו כמה פעמים שיסתכלו עליי כמשוגע ומשועמם שלחתי אליהם מבט מרחם והם כבר הרגישו לא נעים.

תהנה מזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני יכול להגיד שלפעמים כשאני רואה מישהו שוטף את הרכב ברחוב בעצמו ( נדיר באזור שלי ) אני מתבייש שאני כבר לא שוטף את הרכב בעצמי 

בהתחלה גם לי זה היה מביך ואנשים היו באים ומתחילים לשאול שאלות כמו ''למה לא לקחת למכונה'' ''לא חבל על המאמץ'' ''מזה הרובה מים הזה'' וכו' 

אז פשוט הייתי מסביר להם שזה התרפייה שלי לפני שבוע עבודה ושאני נהנה מזה ולילדים גם הייתי נותן קצת לרסס שמפו ולהשתמש בגרניק הנייד ו 99% מהפעמים זה היה נגמר ב''כל הכבוד שאתה משקיע ככה'' 

וככה גם הכרתי כמה חובבי רכב באזור שלי 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

ממה אתה בדיוק מתבייש? אתה דמות ציבורית ידועה או שזו עבודה נחותה בעינך?

מקסימום יזרקו מילה או ישאלו כמה אתה לוקח על שטיפה. תכין תשובה נחמדה לשאלה או שתחזיר חיוך.

בכל אופן, כל הכבוד למי מטפל ברכבו ודואג שיהיה נעים בו.

אצלי בבנין במשך שנים הייתי עושה את זה לבד והדבר שהקפדתי עליו זה לא להפעיל גרניק בין 2 ל 4.  היו פה ושם מבטים. חלק למדו שזה טקס שבועי קבוע.

בשלב מסויים הגיע שכן חדש שנדלק על הרעיון שאל שאלות וביקש ללמוד והתחיל גם הוא, לפעמים ביקש את הגרניק, אח"כ קנה בעצמו. אנחנו לפעמים מתאמים ושוטפים במקביל.

לאחרונה הצטרף עוד שכן...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

החניה שלך ברחוב או שזה חניה ציבורית?

אם אין לך חניה פרטית ואתה שוטף ברחוב, אני יכול להבין אותך. גם לי זה מרגיש מוזר לשטוף רכב באמצע ברחוב שעוברים אנשים.

אולי עדיף לנסוע למכון שטיפה עצמית.

אם זה בחניה פרטית ואתה מתבייש מהשכנים, זה סיפור אחר. כל עוד אתה משלם על המים והחשמל שיקפצו עד מחר. תתגבר על הפדיחה ויאלה לעבודה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...