Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משומשת חשמלית - MG4 VS GEELY GEOMETRY C

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם משומשות

סביב השנתון 22-23

נוסע בעיקר לבד

טווח לא כזה משנה לי

מבחינת רכב, טיפולים, אחריות וכו, איזה רכב יותר מומלץ?

חשוב לי שיהיה בגובה של ג'יפון פנאי ולא בגובה של משפחתית רגילה כמו הS60 שיש ברשותי.

אשמח להמלצות אולי יש משהו אחר בתקציב (סביב 120K)

פורסם

MG4 הוא בגובה של משפחתית רגילה.

MG ZS EV אולי יתאים לך.ב -140 אתה כבר יכול לרכוש חדש מ-0 ק"מ עם טווח ארוך משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי 146K על הכביש 0 קלומטר ישירות מהיבואן (נכון ליום שישי לפני בועיים) הרכב מאובזר יפה, תא מטען גדול עם גלגל חילופי וסה"כ למעט מנוע חלש מהאחרים נראה תמורה מצויינת לכסף.

פורסם

תכנס לדף של ג'ילי בפייסבוק, יש שם אנשים שהחליפו כבר פעמיים ממיר מתח ראשי, כרגע זה בחינם... יש אחריות. מה יהיה שתגמר האחריות? לbyd יש מזגן שמתאים לצפון אירופה. מאוד חם באןטו

פורסם

אם טווח של 250 ק"מ מספיק עבורך הייתי שוקל MG ZS משנת 2021. יש היצע גדול, והמחירים נעים בין 80 ל100 אלף ש"ח.

ב-2022 הגיעו יחידות בודדות.

2023 אולי יכול להתאים מבחינת התקציב - אבל אין כמעט היצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות

בצעתי נסיעת מבחן על ה-MG4 וראיתי שהיא יחסית ספורטיבית, יתרונות זה הנעה אחורית ואפליקציה שמדליקים מזגן מרחוק ואני מקבל שנתון 23 והצורה הכי חדשה אבל חסרונות הכיסא אין לו תמיכה לגב תחתון, מאחורה אין אבזור כמו מזגן או משענת יד או כל דבר אחר (אני רווק ללא ככה שזה לא משנה לי כל כך אבל עדיין זה חסרון אם נסע עם חברים לים)

החסרון בג'ילי הוא שאני מקבל צורה ישנה, אבל יותר גבוה מה שאני אוהב כרגע ומבחינה פרקטית היא יותר טובה, אבל שנתון 22 נכנס בתקציב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...