Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 14.5.2024 בשעה 06:04, UDI200 כתב:

למה קנית 195 בר? אם סיפק אותך 130..

לרכב לא צריך יותר מ130 באר,אני מלבד הרכב שוטף את כל הבית עם המכונה,גינה מדרגות וכו',בשביל זה צריך קצת יותר כוח.
הactive 2.0 היא 130 באר ומשהו כמו 7 ליטר דקה,זו מכונה טובה,עם משלוח והכול יצא לך מחיר כמו של קרנזל בארץ,מיותר.
אגב רוב הדיטיילרים הרצניים בחול משתמשים בקרנזל 10, ומי שצריך מכונה ניידת משתמש בקרנזל 7.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 6 דקות, ArikC כתב:

לרכב לא צריך יותר מ130 באר,אני מלבד הרכב שוטף את כל הבית עם המכונה,גינה מדרגות וכו',בשביל זה צריך קצת יותר כוח.
הactive 2.0 היא 130 באר ומשהו כמו 7 ליטר דקה,זו מכונה טובה,עם משלוח והכול יצא לך מחיר כמו של קרנזל בארץ,מיותר.
אגב רוב הדיטיילרים הרצניים בחול משתמשים בקרנזל 10, ומי שצריך מכונה ניידת משתמש בקרנזל 7.

הבעיה הצינור שלי ממש ארוך בקטע פסיכי 30 מטר ואני מרגיש שמה שיש לי עכשיו מזה לא מספק אותי עד שיורד המים נצח כי פשוט המכונה לא מסוגלת ותאורטית היא 8.3 ליטר לדקה או 500 לשעה מה שתרצה מרגיש הרבה פחות כמו 5/6 ליטר לדקה אז חשבתי על מפלצת כמו שציינתי בתחילת הפוסט 

פורסם

יש לך ככל הנראה ירידת לחץ ואויר במערכת בגלל הצינור הארוך. תנסה לשים שסתום אל חוזר בכניסה למכשיר על מנת שהמים ישארו במערכת, תזרים מים בלי להפעיל את המנוע עד שיצא לך זרם אחיד במשך דקה ואז תפעיל מנוע. זה אמור לשפר את הלחץ ביציאה ולשמור על הספיקה בקצה האקדח. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

יש לך ככל הנראה ירידת לחץ ואויר במערכת בגלל הצינור הארוך. תנסה לשים שסתום אל חוזר בכניסה למכשיר על מנת שהמים ישארו במערכת, תזרים מים בלי להפעיל את המנוע עד שיצא לך זרם אחיד במשך דקה ואז תפעיל מנוע. זה אמור לשפר את הלחץ ביציאה ולשמור על הספיקה בקצה האקדח. 

אשמח לקישור למה אתה מתכוון 

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חדש חדש - מבצע שעלה לי push בפרסומת, על פניו מחיר פצצה לחבילה 

https://www.karcher-shelldan.co.il/product/מבצע-רק-באתר-k4-power-control-שואב-אבק-לרכב-wd1/

image.thumb.png.8128e05a028cced45bf99d88d75d498f.png

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, zaf כתב:

חדש חדש - מבצע שעלה לי push בפרסומת, על פניו מחיר פצצה לחבילה 

https://www.karcher-shelldan.co.il/product/מבצע-רק-באתר-k4-power-control-שואב-אבק-לרכב-wd1/

image.thumb.png.8128e05a028cced45bf99d88d75d498f.png

לא יודע עד כמה מחיר באמת טוב, שואב מינימלי כמו WD3 שמשמעותית יהיה עדיף על זה המוצע יעלה סביב ה250-300 שח,

ומכונה בסיסית אפשר לומר ניתן למצא סביב ה600-700 שח, ונוסיף את זה שהדגם K4 נחשב יחסית ללא מאוד מומלץ אז לדעתי זה לא איזה להיט.

עריכה מצרף את הסטאפ שלי שאמנם מאז שקניתי המחיר של הכל עלה אבל עדין זה יותר טוב ויותר זול מה"מבצע"

https://www.oz-b-g.com/מכונת-שטיפהבלחץ-ביתית-core-125

של נילפיסק- מספיק לחלוטין לשטיפת רכב מבחינת לחץ ומנוע מתכת ולא פלסטיק כמו בקרצר(אצלהם המתכת מתחיל לדעתי מK5, אולי גם בK4 יש אבל בכלליות הדגם נחשב לפחות מומלץ)

740 שח(500 ומשהו דאז וגם במחיר הזה לדעתי הוא העסקה הכי טובה בטווח מחירים הזה של עד 1000)

https://ksp.co.il/web/item/237859

370 שח, בזמנו עלה לי סביב ה250 ועדין המחיר סביר מאוד והתמורה מצויינת- גם שואב וגם מפוח, ובעוצמה מספקת לגמרי

ועדין נשאר לך מעל 400 שקל עודף מהמבצע- מספיק לאביזרים נוספים ל"שפצור" הסטאפ שצריך אותם ככה או ככה.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בהשוואה למחיר קרשר, זה ״מבצע״ .🙂

מה שמעניין זה השואב הנייד.

K4 עם מנוע מתכת. והנילפיסק פחות או יותר קרובים בתכונות של לחץ וספיקה.  לטעמי השואב עם גוף פלסטיק פחות עמיד מזה עם גוף מתכת (שלי נקרא פרימיום, המיכל 17 ליטר מתכת, המכשיר כבר חוגג בר מצווה) 

פורסם
לפני 28 דקות, zaf כתב:

בהשוואה למחיר קרשר, זה ״מבצע״ .🙂

מה שמעניין זה השואב הנייד.

K4 עם מנוע מתכת. והנילפיסק פחות או יותר קרובים בתכונות של לחץ וספיקה.  לטעמי השואב עם גוף פלסטיק פחות עמיד מזה עם גוף מתכת (שלי נקרא פרימיום, המיכל 17 ליטר מתכת, המכשיר כבר חוגג בר מצווה) 

אני מדבר על ערך לכסף, שם הנילפיסק משמעותית עדיף, מבחינת ביצועים וזמן עבודה הם כנראה מאוד דומים רק שהקרצר עולה בערך כפול

לגבי הדגם הבנתי ממספר מקורות שאם רוצים קרצר ומוכנים להשקיע סכום בינוני לפחות אז לקנות את הK5 כל מה שמתחת לא שווה, והאופציה השניה שאפשר לומר מומלצת היא הK2.

זאת אומרת ההגיון הוא שעל K3 עדיף לוותר כי הK2 אותו הדבר כמעט ובפחות כסף, ועל הK4 עדיף לוותר וללכת על הK5 שמומלץ יותר.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הגיוני. אני לא יכול להעיד לגבי הדגמים הנוכחיים.

הנסיון שלי מתבסס על ציוד שחוגג בר מצווה , ובשימוש שבועי. 

IMG_1727.thumb.jpeg.a36fcaac188563c0ded2accdf017704f.jpeg

פורסם (נערך)

טוב לדעת שמחזיק זמן רב, בזמנו הK2 שהיה לי שבק חיים אחרי כשנה, התבאסתי עליו נורא

אגב נקודה מעניינת שראיתי עכשיו

https://www.oz-b-g.com/גרניק-ביתי-מקצועי-c-110-7

גם המכשיר הבסיסי ביותר במותג מגיע עם מנוע מתכת- שזה פלוס ענק לאמינות.

550 שח, זאת אומרת עולה ממש כמו הK2 ועדיף עליו בפער ענק בעצם בעיקר בעניין של האמינות בגלל המנוע המתכתי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

פורסם
לפני 10 דקות, ik3 כתב:

טוב לדעת שמחזיק זמן רב

חלק מהאביזרים המקוריים כמו הwand המתכוונן , הם לא להיט. אצלי הראשון מת (לא שינה עצמה ונשאר על חלש) אחרי כמה חודשים ומחליפו גם. לכן עברתי לאיבזור אוניברסלי עם מחברים מהירים ( יש שירשור ארוך על השידרוגים) 

k2ודומיו קצת ״סובלים״ בשימוש אינטנסיבי ( 2 מכוניות מידי שבועיים, חצר מידי שבוע) 

פורסם
לפני 22 שעות, zaf כתב:

חלק מהאביזרים המקוריים כמו הwand המתכוונן , הם לא להיט. אצלי הראשון מת (לא שינה עצמה ונשאר על חלש) אחרי כמה חודשים ומחליפו גם. לכן עברתי לאיבזור אוניברסלי עם מחברים מהירים ( יש שירשור ארוך על השידרוגים) 

k2ודומיו קצת ״סובלים״ בשימוש אינטנסיבי ( 2 מכוניות מידי שבועיים, חצר מידי שבוע) 

לגבי האבזור מסביב יש גם לי אוניברסלי- זה אין ברירה וצריך לקנות פעם אחת כמו שצריך וזהו.

מה שהיה לי מפתיע שהמכונה עצמה מחזיקה מעל עשור-מאוד מרשים.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...