Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שכפול מפתחות רכב פשוט (ללא שום מנגנונים נוספים) ניתן לעשות בכל מקום שעושים בו שכפול מפתחות או שבמקומות ספציפיים?

ואם יש המלצה למקום שעושה זאת במחיר זול אשמח לדעת

פורסם

אכן ככל הידוע לי כבר מסוף שנות ה 90 בכל מפתח של כל רכב הכי פשוט אפילו כזה שנראה רגיל לגמרי יש צ'יפ אימובילייזר.

בדיקה פשוטה - עוטף את המפתח בכמה שכבות טובות של נייר כסף כך שרק הלהב יבלוט.

מנסה להניע, אם לא מניע אז יש אימובלייזר במפתח. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

לקורולה 1998 שלי היו 3 מפתחות - שניים עם ידית שחורה וצ'יפ לפתיחת דלתות והתנעה ואחד אפור ללא צ'יפ שפתח רק את תא המטען.

האם במפתח שלך יש צ'יפ? בדוק בספר הרכב. או ספר לנו באיזה רכב מדובר, (כמעט) תמיד יש כאן אחד שיודע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לקורולה 1998 שלי היו 3 מפתחות - שניים עם ידית שחורה וצ'יפ לפתיחת דלתות והתנעה ואחד אפור ללא צ'יפ שפתח רק את תא המטען.

האם במפתח שלך יש צ'יפ? בדוק בספר הרכב. או ספר לנו באיזה רכב מדובר, (כמעט) תמיד יש כאן אחד שיודע.

fכתוב היטב , פיג'ו 107 שנת 2011, לא נראה שזה מפתח חכם כלשהו..מה מחפשים בספר הרכב?

לפני 7 שעות, רפי לין כתב:

כנראה שבכל זאת יש במכוניתך מפתח עם שבב אימובילייזר מקורי.

אצל מנעולן רכב תוכל לשכפל מפתח.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

ראשון לציון

פורסם
לפני שעתיים, royboy747 כתב:

לא נראה שזה מפתח חכם כלשהו..מה מחפשים בספר הרכב?

רשמתי לך איך לבדוק. 

פורסם (נערך)

בדקתי בספר הרכב שלך (אני מקוה שמצאתי את הספר הנכון). זה מה שכתוב בעמ' 27:

image.png.c3e334c10c5be60097877ae6508f5391.png

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אם אין לו שלט. יש צ'יפ במפתח. לי יש באלטו. מפתח אחד אם שלט. ואחד בלי. קוראים לזה אימובילייזר מקורי.

בשנת 1995. התחילו אם זה פיאט פונטו. מה שאני יודע זה שמשנת 1997. רוב הרכבים כבר התחילו להגיע אם צ'יפ במפתח.

וכל מנעולן שמשכפל  מפתחות רכב. יכול לשכפל.

יש רכבים בודדים. שהקידוד דרך המחשב רכב. 

אם זה מפתח מקורי של הרכב. ממליץ לשמור אותו. ולהשתמש במשוכפל.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הרכב הכי חדש שאני מכרי ללא אימובלייזר במפתח זה פיאט אונו. 

כאמור במחצית השניה של שנות ה 90 כבר היה (נגיד בהסתייגות כי לא מכיר את כל המכוניות) לרוב היצרנים. עשור וחצי אחר כך, בוודאות היה לכולם. 

פורסם

@yor2 נכון. לכן תיקנתי את הפוסט שלי.

מחשב הרכב מכיר מספר מוגבל של שלטים - בסוזוקי שלי ארבעה (כך נאמר לי במסירת הרכב), בספר של הפיג'ו, בעמוד שקישרתי,  כתוב שלא יותר משלושה. כל שלט מצריך קידוד, ואם נזקקים ליותר מהמספר המוגדר (אובדנים חוזרים?) צריך למחוק שלטים ישנים מהמחשב. בלי קשר - מומלץ למחוק שלטים שאבדו, גם אם הסיכוי שהאבידה תמצא על ידי האדם הלא נכון והוא יטרח לחפש את הרכב.

• מעניין 1

• תוכן חדש...