Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להוסיף שני מושבים למיצובישי אאוטלנדר הדגם הידני

היה לי אחד כזה בעבר אבל קניתי אותו ככה ועכשיו אני מעוניין להוסיף שני מושבים בעצמי

איך עושים את זה? מאיפה אפשר להביא שני מושבים אחוריים וספסל אמצעי?

אני יודע שבמחינת שלדה הדגמים זהים וזה נטו עניין של הרכבה והברגה של כיסאות וחגורות וכל מה שצריך

ברישיון הרכב לא כתוב מספר מושבים או נוסעים

הספסל האמצעי צריך להיות מוחלף כיוון שבדגמי 5 מקומות הוא לא מגיע על מסילות ובדגמי 7 הוא כן מגיע על מסילות דבר המאפשר הזזה שלו קדימה ואחורה שאפשר יהיה לגשת לזוג המושביים האחורים

ראיתי פוסטים פה בעבר וראיתי שיש פה כמה חברים שהיה להם אאוטלנדר ידני, אשמח לעזרה 

פורסם

צר לי שאני משבית שמחות - אבל לא ניתן חוקית להוסיף מושבים באאוטלנדר חמישה מקומות.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 דקות, zvit כתב:

צר לי שאני משבית שמחות - אבל לא ניתן חוקית להוסיף מושבים באאוטלנדר חמישה מקומות.

כמו שאמרתי היה לי כבר רכב כזה שנת 2015 עם 7 מקומות רק שקניתי אותו ככה ולא עשיתי את זה בעצמי

אני לא יודע מה אתה מגדיר חוקי אבל לא היו לי בעיות איתו, בכלל

ברישיון הרכב לא כתוב את מספר המקומות, בביטוח לא כתוב את מספר המקומות ובטסטים שעשיתי לא אמרו לי שום דבר

אין שום כריות אוויר מאחורה בדגמים של 7 מקומות וכמובן שחגורות הבטיחות הן חלק מהההסבה הזאת ומותקנות כמו שצריך

מה גם שראיתי לפני כמה ימים ביד2 דגמי 2013 ו2015 הנמכרים עם 7 מקומות ועוד אחד בפייסבוק 

מבחינת המרכב אני מניח שאתה יודע שכל הרכבים מורכבים על אותו פס היצור לכן הם כולם זהים מבפנים כשמדובר בנקודות עגינה וחיבור של x y z

פורסם

האאוטלנדר נמכרת בגרסת 5 ו7 מושבים. מה שzvit התכוון שאי אפשר חוקית להוסיף מושבים בדגם של ה5. 

כנראה מה שקנית בעבר הוא דגם שבעה מקומות מהיצרן.

פורסם
לפני 14 דקות, topop כתב:

האאוטלנדר נמכרת בגרסת 5 ו7 מושבים. מה שzvit התכוון שאי אפשר חוקית להוסיף מושבים בדגם של ה5. 

כנראה מה שקנית בעבר הוא דגם שבעה מקומות מהיצרן.

גם אני חשבתי ככה אבל הבחור אמר שהוא הוסיף בעצמו

אני לא יודע אם אפשר היה לבקש מהחברה להוסיף עוד שני מושבים בדגם הידני

פורסם

אם המדובר באותה שלדה עם אותן נקודות עיגון , תוכל להחליף ולהוסיף עצמאית מושבים מקוריים מפירוק ולהוסיף חגורות מקוריות בצורה חוקית לגמרי וללא כל צורך באישור כלשהו. כמו החלפת ג’אנטים.

אם חסרות נק’ עיגון למושבים הנוספים - אין דרך חוקית (למעשה) להוסיף מושבים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כדי להוסיף 2 מושבים נוספים באופן חוקי. יש לקבל את אישור המחלקה הטכנית של היבואן. למיטב זכרוני - הם לא נותנים אישורים להוספת מושבים.

• מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 25 דקות, tinoki כתב:

אם המדובר באותה שלדה עם אותן נקודות עיגון , תוכל להחליף ולהוסיף עצמאית מושבים מקוריים מפירוק ולהוסיף חגורות מקוריות בצורה חוקית לגמרי וללא כל צורך באישור כלשהו. כמו החלפת ג’אנטים.

אם חסרות נק’ עיגון למושבים הנוספים - אין דרך חוקית (למעשה) להוסיף מושבים.

כן זו אותה השלדה עם אותן נקודות עיגון והכול

מאיפה אני יכול להביא עוד שני מושבים וחגורות ושורה אמצעית על מסילות?

לפני 4 דקות, zvit כתב:

כדי להוסיף 2 מושבים נוספים באופן חוקי. יש לקבל את אישור המחלקה הטכנית של היבואן. למיטב זכרוני - הם לא נותנים אישורים להוספת מושבים.

למען האמת אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי

בפועל המושבים לא יהיו בשימוש כל כך תדיר אם בכלל אבל זה בהחלט מוסיף לשווי של הרכב, במיוחד כשהדגם כל כך נדיר ומבוקש

ובתכלס כל עוד המושבים מחוברים כמו שצריך ויש חגורות תקינות אין עם זה שום בעיה

פורסם
לפני 5 שעות, איזה אחד גבר כתב:

ובתכלס כל עוד המושבים מחוברים כמו שצריך ויש חגורות תקינות אין עם זה שום בעיה

כל עוד אתה לא נקלע לבעיה!

תאונות (לא עלינו) מתרחשות חדשות לבקרים, ואז תצטרך להוכיח שאין לך אחות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 4 שעות, kompy כתב:

כל עוד אתה לא נקלע לבעיה!

תאונות (לא עלינו) מתרחשות חדשות לבקרים, ואז תצטרך להוכיח שאין לך אחות.

לא אמורה להיות שום בעיה

הכול יהיה מחובר כמו שצריך

והתכלס הוא שההסבה הזאת מעלה את השווי של הרכב באופן משמעותי מאוד

אצלי לפחות הם לא יהיו בשימוש אבל אני רואה שיש לזה ביקוש מאוד גבוה

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, איזה אחד גבר כתב:

והבא אחריך? 

בדרכ מי שמחפש רכב שבעה מקומות צריך לפחות שישה מתוכם. 

עכשיו, אולי אצלך הם לא יהיו בשימוש אז לא כל כך אכפת לך מהבטיחות שלהם במקרה של תאונה ח"ו, אבל אצל הבא אחריך שחיפש דווקא רכב שבעה מקומות הם כנראה כן יהיו בשימוש. אז האחריות המתבקשת כאן היא עבור הקונה העתידי שלך.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני 35 דקות, topop כתב:

והבא אחריך? 

בדרכ מי שמחפש רכב שבעה מקומות צריך לפחות שישה מתוכם. 

עכשיו, אולי אצלך הם לא יהיו בשימוש אז לא כל כך אכפת לך מהבטיחות שלהם במקרה של תאונה ח"ו, אבל אצל הבא אחריך שחיפש דווקא רכב שבעה מקומות הם כנראה כן יהיו בשימוש. אז האחריות המתבקשת כאן היא עבור הקונה העתידי שלך.

לבא אחרי לא תהיה בעיה כי אם אני עושה את זה אני מוודא שהכול מותקן כמו שצריך

אם זה לא היה אפשרי לא הייתי חושב לעשות את זה

אבל ראיתי את זה כמה פעמים וגם היה לי אחד כזה

כמו שכבר אמרתי למעלה המושבים הנוספים לא כוללים שום דבר חיוני כמו כריות אוויר או תקנות בטיחות שהם צריכים לעבור

מה שכן צריך להוסיף זה חגורות בטיחות וזה מובן מאליו

המושבים האלה מיועדים להיות מותקנים מאחורה בנקודות עגינה וחיבור מיוחדים בשבילם

אני לא ממציא פה את הגלגל, רק מוסיף אופציה שקיימת בדגמים אחרים

פורסם

הגיר הידני אאל"ט הגיע רק עם 5 מושבים
אני די מנחש שאתה צריך פשוט 7 מושבים תורמת איברים ופשוט להעביר את השורה השניה והשלישית as is למיטב הבנתי הכל קיים
פשוט להבריג את המושבים למקומם
זה נראה לי הרבה פחות מסובך, גם לא מזהה בעיה בטיחותית אם כל הנקודות קיימות וזה רק plug and play

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, איזה אחד גבר כתב:

לא אמורה להיות שום בעיה

הכול יהיה מחובר כמו שצריך

והתכלס הוא שההסבה הזאת מעלה את השווי של הרכב באופן משמעותי מאוד

גילית את אמריקה!

אם זה היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר אני מעריך שכבר לא היו אאוטלנדרים עם 5 מושבים בישראל. סוחרים שהיו תקועים עם כאלה שיש להם 5 מושבים היו מסבים אותו לשבעה מושבים ומוכרים ברווח נאה.

אז זהו שלמרות שאתה חוזר ואומר שאין בעיה - יש בעיה. מדובר בשינוי מבנה שאינו מאושר ע"י המחלקה הטכנית של היבואן (וכנראה גם לא ע"י היצרן) ולכן גם לא יכול לעבור טסט בלי קומבינה.

• רעיון טוב! 3

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...