Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

לפני כמה ימים גילו לי על האתר CARS245 פה בפורום ומאז אני קצת מחפש דברים שאני צריך שם

אני רואה של-CARS245 יש כל מיני חברות ברמת "PREMIUM" אבל הרבה הרבה יותר זולות כמו למשל:

Mahle, Meyle, Denso

בקניית פילטרים (כל הסוגים) למשל יש לכם חברה מועדפת? אני רואה של-Meyle יש תו "Original Quality" שכאילו הם מייצרים ממש קרוב למקור

עריכה אחרונה על ידי verytired
פורסם

אני מחבב את פילטרי המזגן של בוש, עם הפחם הפעיל.

בדיוק השבוע הזמנתי אחד. מחיר כולל משלוח - פחות מ-25$.

במוסך רוצים 300 ש"ח.

• אהבתי 1

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

זה לא פחמי, הפחמי בצבע מושחר. תריץ חיפוש על כל הפילטרים המוצעים ותראה אם האופציה קיימת צריך להיות רשום ב filter tipe - Activated Carbon Filte

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, verytired כתב:

הנה מצאתי אבל של חברה אחרת עם כוכב אחד: https://cars245.com/en/item/maxgear-261647-filter-interior-air/

במקרה הזה בגלל שזה כביכול כוכב אחד ("budget") האיכות לא טובה אפילו אם יש קרבון וכדאי לקנות רגיל של MANN או בוש? 

עדיף שתיקח את של בוש בלי הפחם הפעיל, מאשר של חברה רגילה ופחות טובה עם פחם פעיל.

• אהבתי 1

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
בתאריך 19.1.2024 בשעה 10:26, bnsagi כתב:

עדיף שתיקח את של בוש בלי הפחם הפעיל, מאשר של חברה רגילה ופחות טובה עם פחם פעיל.

ממש אבל ממש לא מסכים.

בשום אופן לא אקנה מסנן אבקנים ללא פחם פעיל, ההבדל באיכות האויר מורגש ביותר.

ועוד יותר טוב מסנן שהוא גם פחם פעיל וגם אנטי בקטריאלי, אבל הם יקרים.

אצל Mann המסננים עם פחם פעיל נקראים CUK והמסננים אנטיבקטריאלים נקראים FP.

הם לא מייצרים את כל סוגי המסננים לכל סוגי הרכב, וגם אם כן, לא תמיד יש בcars245 את המסנן הרצוי ואז צריך להזמין מאתר אחר.

חוץ מMann יש יצרנים טובים נוספים למסננים, Mahle ו Hengst. בוש הייתי קונה מהם רק מסנן דלק.

מסנן שמן אני בדרך כלל קונה מקורי של יצרן הרכב, ההבדל במחיר לא מאוד משמעותי.

לשאלה המקורית של פות"ש, עולם חלקי הרכב הוא מורכב וצריך ללמוד לאיזה סוג חלקים מומלץ איזה יצרן.

תלוי גם אם הרכב אירופאי או אסייאתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה

לגבי הרכב שאני צריך ראיתי שיש עם קרבון רק של חברה בשם Meyle.

הבנתי שזאת חברה גרמנית אבל הכל אצלם מיוצר בסין. בcars245 המוצרים שלהם מסומנים עם 3 כוכבים והמילה premium כלומר הכי גבוה באתר. שווה לנסות את החברה הזאת? רק בגלל הפחם הפעיל במקרה הזה

פורסם

אפשר לנסות, אין לי ניסיון עם מסננים שלהם אבל כן ניסיון טוב עם מוצרים אחרים. מחליפים מסנן כל שנה אז יותר מידי נפילה לא יכולה להיות כאן.

אם תציין את דגם הרכב יוכלו לעזור לך כאן מי עוד מייצר עבורו מסנני פחם פעיל.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה צודק לגמרי פשוט אחליף בכל מקרה זה לא כזה יקר.

אפשר לבדוק עבור 2 רכבים:

1) סיטרואן c1 שנת 2018, הדגם עם 68 כוח סוס (נפח מנוע 998 סמ"ק)

2) מאזדה 3 שנת 2011, הדגם עם 105 כוח סוס (נפח מנוע 1598 סמ"ק)

• תוכן חדש...