Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גוזר במסגרת העבודה כל מיני דפים (רובם עם למינציה) לצורך משחקי כרטיסיות. מצאתי בארון מכונת חיתוך עם ידית גיליוטינה. לא יודע למה קנו אותה כי היא גדולה ושוקלת כמעט 3 קילו בעוד השימושים הם גג 3 דפים וכולם קטנים מדף A4. מחיפוש באינטרנט ראיתי שקיימת גרסה בלי הידית ובמקומה יש סכין כמו של פיצה וזה נראה לי יותר נוח וקומפקטי. מדגיש שהתוצאה לא צריכה להיות מושלמת וכל הרעיון שיחסוך זמן ומאמץ כי עכשיו החיתוך הוא ידני עם מספריים וזה המון זמן ועצבים.

יודעים מה ההבדל בין שני הסוגים ועל מה תמליצו? כי אני רואה שמדובר במחירים זולים ואני יכול לבקש לקנות את המכשיר שנוח לי לעבוד איתו. ואם יש טיפים לעבודה אז תוסיפו כי אני לא מהתחום

פורסם (נערך)

מכונת גיליוטינה חייבת להיות מסיבית, זה כורח טכני. אם היא תזוז יתחילו לעוף לך אצבעות.

אני לא מבין משהו.

"מצאתי בארון" - תוציא מהארון, תשתמש ותחזיר לארון. לא?! 

אפשרות אחרת - לקנות מספריים טובים, כאלה שעולים פי 5 או פי 7 ממה שאתה רגיל, אני לא מספיק מבין בפירמות, אבל למשל fiskars וכו

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היה לי מכשיר חיתוך ביתי פשוט, שחתך כמה דפים בלי קושי. אין לי מושג מה העמידות שלו, שימש אותי די מעט.

משהו דומה לזה, עם סכין ש״דוחפים״ לאורך הפס.

image.thumb.png.b21327836af434e88a777a122ce1a68d.png

https://www.madpasot-plus.co.il/items/4899067?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAkKqsBhC3ARIsAEEjuJiHwiEyQ4aekhUrUP8GxEI5B_CsJ_Rxk5Abci2dDOnGxYoFfLCSu9gaAmG-EALw_wcB

פורסם
לפני 16 שעות, hans כתב:

אני לא מבין משהו.

אני דווקא מבין את התמיהה שלך. אצלי זה לא כל כך פשוט להוציא ולהכניס לארון כי המשרד צריך להיות עם מינימום חפצים וגירויים. אני עובד עם אנשים עם צרכים מיוחדים והכל אבל הכל נעול כל הזמן. אני יכול להשתמש מספר פעמים במהלך היום ועכשיו תחשוב מה זה להוציא מהארון חפץ כבד בכל פעם וגם כשהציוד מפוזר ונעול בארונות שונים. לא מאשים אותך פשוט אני הוא זה שעובד במקום מיוחד ולא אתה. והסתכלתי קצת בסרטונים על המספריים שהצעת ואני רואה שמדובר במולטי טול אבל גם אם אני טועה, הם לא יחזיקו מעמד כי גוזרים איתם גם דבקים והם מתקלקלים מהר. ואי אפשר לשנות את זה אצלנו כי ככה זה

לפני 7 שעות, Be roo כתב:

היה לי מכשיר חיתוך ביתי פשוט, שחתך כמה דפים בלי קושי. אין לי מושג מה העמידות שלו, שימש אותי די מעט.

כן, התכוונתי למשהו כזה

פורסם

הכותרת שלך בעייתית, וגם הטקסט לא ממש עוזר. אני עובד בתעשיית הדפוס ונכנסתי לראות אם אוכל לעזור בבחירת פתרון תעשייתי מתאים. במקום זה אני שומע על מקום עבודה שגוזרים בו קלפים באופן ידני (?) עם למינציה (?) ומספריים (כלומר אין דרישה שהחיתוך יהיה ישר או מדויק?) ויש איזה מכשיר ישן שאני מכיר היטב ויכול לדמיין בקלות אבל לא מתאים למשימה המאד-נישתית שלך.

קודם כל, נשמע שאתה מחפש פתרון לחיתוך פלסטיק (אם יש למינציה) ולא נייר. שנית, האם אפשר לשים את מכשיר החיתוך הקיים והכבד בחדר נפרד נעול, הרחק מהישג ידם של הקולגות? או שגם הם צריכים להשתמש בו? והאם יש אפשרות לחתוך את הנייר לפני שעושים לו למינציה, מה שעשוי להקל על המשימה?

אם הקולגות צריכים להשתמש בחותך, אולי יש מקום להתייעץ עם גופים מקצועיים שמתמחים בפתרונות כאלה ויודעים לאבזר מפעלים ופסי יצור קטנים עם התאמה לבעלי צרכים מיוחדים. על פניו, נשמע שכרגע אתה מחפש עצה קונבנציונלית לסיטואציה שהיא לא, כלומר כל רעיון שנציע יהיה בזבוז זמן ואנרגיה מתוקף הנסיבות.

ואם נחזור לבייסיקס, האם כבר ביקרת בארטא או אופיס דיפו ובדקת מה יש להם להציע?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מדובר בחינוך מיוחד הארד קור ורוב האנשים לא מודעים ולא מכירים את העיסוק (אפילו אני עברתי הסבה ועדיין קשה). בכל זאת אתן דוגמיות קטנות כדי שתבין: סדר יום שמוסבר ע"י תמונות משתנות בהתאם לסדר היום, לוח תקשורת לאנשים שלא מדברים, כרטיסיות משחק לעיתים לכל אחד יש סדרה של משחקים מותאמים אישית עם תמונות שהוא משחק רק איתם, תמונות מוקטנות שמודבקות בסקוצ'ים לכל פעולה שעושים (למשל שטיפת ידיים צריך לקחת סבון, לפתוח ברז, לקרצף, לשטוף, לסגור ברז ולייבש). לפעמים כל אחד צריך מדריכים משלו וגם כל הזמן דברים משתנים בהתאם להתקדמות. עכשיו תכפיל בכמות אנשים...

אם אתה צריך להצביע על תמונה של כוס מים או מיץ אז התמונות לא צריכות להיות מעוצבות או ישרות לגמרי. דוגמא נוספת אם אתה צריך לסדר את המספרים מ-1 עד 10 ולהדביק אותם בשרשרת גם זה לא צריך להיות ישר פלס. כל אלה קטנים מדף A4 וחייבים להיות מנויילנים אחרת יקרעו בשימוש הראשון. הכל נזרק ומוחלף כעבור מספר שבועות לכל היותר.

עדיין לא ביקרתי באופיס דיפו והאמת אלך לשם בהזדמנות הראשונה. פשוט חשבתי שאם יש פתרון אחר שאני לא מכיר אז תוכלו לכוון אותי

פורסם

אתה צריך כזה

https://www.sigment.co.il/product-page/fellowes-טרימר-נייר-proton-a4-office-paper-trimmer?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAs6-sBhBmEiwA1Nl8s1PmJdMfCW1iRVa91J57ErL8-vB_S00OV-i2uZskpsxu17OA8GzNGRoCDoAQAvD_BwE

image.thumb.png.af526802e3f6c36a7ac0f959b9419f1d.png

מכיוון שמדובר בבעלי צרכים מיוחדים, בטיחות היא חיונית ולכן ה״גילוטינות״ הגדולות לא מומלצות, עקב סיכון גבוה למשתמשים לא מיומנים וסכנה לפגיעה באצבעות.

המוצר הזה לא מאפשר לדחוף אצבעות לכיוון הסכין , ובשימוש רגיל הוא בטוח למדי.  בכל מקרה, אין לתת למי שמתקשה מוטורית לאחוז דברים, כדאי להרחיק את זה ממנו.

גילוי נאות, אני מחזיק מכשיר כזה כבר הרבה שנים לחיתוך תמונות וגיזרי עיתון ( אל תשאלו למה ובשביל מה 😉)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה המכשיר שיש לי.  כמה שנים שלא החלפתי סכין, אבל אולי כי אני חותך תמיד נייר בודד בכל פעם.

במכשיר שלי אין את הסרגל העגול, רק את הסימון גדלים של תמונות/צילום/גלויות סטנדרטיות.

ליצירת פינות עגולות קנה את המוצר הזהֿ , זה יותר בטוח ממספרי יצירה ( שאלה מספריים עם להב צורני, מסוכן ליישום שלך) 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...