Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

משהו שחוזר על עצמו בשטיפות - אני שוטף ידנית בשיטת 2 הדליים עם הגרניק הנטען של jimmy ושם לב לשריטות מיד אחרי שאני מסיים. 

לא מדובר על שריטות עמוקות שמגיעות עד לצבע ואנסה לצרף בהמשך תמונות כשאהיה ליד הרכב, אבל בכל זאת שריטות שלא צריכות להיות שם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא המטלית שאני משתמש בה או המגבת? חיפשתי קצת על מגבות של meguiars ונראה שיש תלונות של אנשים שהן יכולות לגרום לבעיות כאלה, לא בטוח אם מדובר במגבת שיש לי בצבע צהוב drying towel xl 

אני אחליף בהזדמנות הזו גם את מטלית יד של השטיפה, אז אם יש למישהו יש המלצות למגבת ולמטלית ואולי גם לרעיון של מה יכול לגרום לזה אשמח לשמוע

פורסם

אם המטלית מרגישה לך מעט קשה, ככל הנראה היא כבר נפגמה.

כל המטליות נשחקות אחרי מספר שטיפות , ואם כיבסת אותן במכונה בטמפ׳ מעל 30 מעלות, הן בברור נספקו והביבים הופכים נוקשים.

נסה לשטוף עם מטליות חדשות לגמרי ובדוק מה המצב.

בנוסף, השתמש במטליות עם gsm גבוה. 350 ומעלה. הן הרבה יותר עדינות. אני משתמש בכאלה מכיוון שאחד הרכבים שאני שוטף הוא שחור ורגיש לשריטות מהסוג שאתה מתאר.

אם אתה לא שוטף יסודי, גם לא במכונה ,את המטליות הסיבים מתקשים וגורמים לשריטות.  אני משתמש בגרניק k4 ותיק ואיתו שוטף ביסודיות את האביזרים ( מניח על כסא כתר ושוטף בלחץ את שני צידי המטלית) עד שהצבע שלא יורד יותר ליכלוך) ומניח להתייבש בצל, לא בשמש ישירה, ואם אפשר , אז בבית במרפסת. 

אלו המטליות שאני משתמש בהן :

image.png.d4e89661b91fed9677f8fe001e856b7a.png 

ליבוש את אלה https://a.co/d/5W3aGl2

image.png.9f15fa769d40db01041e5ebcf5373378.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תמיד יש לכלוך, ומשהו קשוח בין מטלית לרכב.

לנקות במגע קלה.

לא לגרד במגבת

Supreme Shine Drying Towel — Meguiar's Australia

אין כביסת מגבות. נפל לרצפה - לפח זבל.

גם ממליץ מגבות וופל לשמשות רכב.

אני משתמש בזוג כהלו (התמונה לדוגמה בלבד)

FLP 8905 Elite Auto Care Auto Microfiber Sponge Assorted Colors: Car  Sponges (740985889053-1)

גם נדרש כמות של ציוד לניקוי, זה מתכלה

פורסם

תודה על העצות חברים

המטלית שאני משתמש בה לסיבון לא מרגישה כאילו התקשתה ושטפתי אותה ב30 מעלות במכונה כמו את המגבת, אבל אני אקנה חדשות לכל מקרה

אתם ממליצים על כמה מגבות קטנות לעבודת הניגוב כשכל אחת לחלק אחר ברכב או על אחת או שתיים יותר גדולות? 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, מוטי28 כתב:

כמה מגבות קטנות לעבודת הניגוב כשכל אחת לחלק אחר ברכב

זה בדיוק.

ועוד אחת - ופל לחלונות. 

image.png.85b9e3c0c7de2f3005b2648039436f1f.png 

בתמונה שצירפתי, של המגבות הצהובות והשחורות. אני משתמש בצהובות לניגוב ושחורות להברקה/הורדת ה haze שנותר לפעמים אחרי הניגוב הראשוני. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שטיפה במגע, בהגדרה, תמיד תיצור שריטות קטנות בסוף, את זה אפשר לצמצם כפי שהמליצו החברים כאן. 

כאשר אני לא מתעצל ובהתאם למידת הלכלוך שעל הרכב (חורף לדוגמה) כך אני שוטף את הרכב.

1. מקציף כקדם שטיפה - סבון רגיל וזול אם לא ממש מלוכלך או סבון קדם שטיפה אם ממש מלוכלך לפירוק טוב יותר של הלכלוך

2. שטיפה במים (גרניק) 

3. מקציף עם סבון ניטרלי ושטיפה במגע. חשוב סבון איכותי שירגיש ממש חלק על הרכב. 

4. שטיפה במים

5. השפרצה של אוטום קל או ORN עם מרסס ידני

6. ייבוש עם מגבת (לפעמים ללא מגע עם מפוח עלים). 

דילוג על שלב 1 והתחלה ישר עם שלב 2 יכול לפעמים להיות מקור לשריטות. 

• תוכן חדש...