Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו - מנוע קיה/יונדאי 1.4 מדגם G4FA

AbbA

פוסטים מומלצים

היי. חבר רוצה לקנות ריו 2016 עם ק''מ נמוך. רכב שנחשב מאד אמין בישראל להבנתי. מחיפוש קצר באינטרנט באתרים באנגלית, עולה שדגם המנוע שרשום ברישיון הרכב, זה שבכותרת הפוסט, ממש לא אמין וסובל מבעיות בשסותמים, פלאגים, ראש מנוע ומה לא... מישהו שבדק לעומק יכול לשפוך אור? 

תודה מראש! 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו במשפחה יש יונדאי I20 שנת 2013 עם אותו קוד מנוע. הרכב עם 73000 ק"מ בלי שום תקלה. למיטב הבנתי המנוע הזה ידוע כסוס עבודה וישנם רכבים עם מעל 200000 ק"מ ללא תקחות מנוע (המקור- המוסכניק שעבדתי איתו בעבר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

G4FA זה מנוע מסדרת Gamma הוא מנוע מודרני שכמו הרבה מנועין מודרנים אחרים יש עליו הרבה תלונות בעיקר ב1.6 החל מחריטות בצילינדרים וצילינרים מתעוותים ועד לפיח על השתומים והכשל של שרשרת הטיימינג.

אני ממליץ שתחפשו יונדאי I20 דור שני במקום הריו, בI20 דור שני מותקן מנוע G4LC מהדור הקודם (kappa) עם הזרקה רב נקודתית. שנחשב למנוע הרבה יותר אמין

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אני ממליץ שתחפשו יונדאי I20 דור שני במקום הריו, בI20 דור שני מותקן מנוע G4LC מהדור הקודם (kappa) עם הזרקה רב נקודתית

אני חושב שאתה מתבלבל, G4LC זה הדור הבא ולא הקודם, יש אותו בריו דור 4 שזה הדגם שיצא ב 2017. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Buki כתב:

אני חושב שאתה מתבלבל, G4LC זה הדור הבא ולא הקודם, יש אותו בריו דור 4 שזה הדגם שיצא ב 2017. 

G4LC אמנם הותקן בדגמים חדשים אבל זה מנוע מסדרת kappa שאלו סדרת מנועים בסיסית ואמינה יותר ופחות מחלות ובעיות ממנועי הGama.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...