Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. חבר רוצה לקנות ריו 2016 עם ק''מ נמוך. רכב שנחשב מאד אמין בישראל להבנתי. מחיפוש קצר באינטרנט באתרים באנגלית, עולה שדגם המנוע שרשום ברישיון הרכב, זה שבכותרת הפוסט, ממש לא אמין וסובל מבעיות בשסותמים, פלאגים, ראש מנוע ומה לא... מישהו שבדק לעומק יכול לשפוך אור? 

 

תודה מראש! 

פורסם

לנו במשפחה יש יונדאי I20 שנת 2013 עם אותו קוד מנוע. הרכב עם 73000 ק"מ בלי שום תקלה. למיטב הבנתי המנוע הזה ידוע כסוס עבודה וישנם רכבים עם מעל 200000 ק"מ ללא תקחות מנוע (המקור- המוסכניק שעבדתי איתו בעבר)

פורסם (נערך)

G4FA זה מנוע מסדרת Gamma הוא מנוע מודרני שכמו הרבה מנועין מודרנים אחרים יש עליו הרבה תלונות בעיקר ב1.6 החל מחריטות בצילינדרים וצילינרים מתעוותים ועד לפיח על השתומים והכשל של שרשרת הטיימינג.

 

אני ממליץ שתחפשו יונדאי I20 דור שני במקום הריו, בI20 דור שני מותקן מנוע G4LC מהדור הקודם (kappa) עם הזרקה רב נקודתית. שנחשב למנוע הרבה יותר אמין

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אני ממליץ שתחפשו יונדאי I20 דור שני במקום הריו, בI20 דור שני מותקן מנוע G4LC מהדור הקודם (kappa) עם הזרקה רב נקודתית

אני חושב שאתה מתבלבל, G4LC זה הדור הבא ולא הקודם, יש אותו בריו דור 4 שזה הדגם שיצא ב 2017. 

 

 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Buki כתב:

אני חושב שאתה מתבלבל, G4LC זה הדור הבא ולא הקודם, יש אותו בריו דור 4 שזה הדגם שיצא ב 2017. 

 

G4LC אמנם הותקן בדגמים חדשים אבל זה מנוע מסדרת kappa שאלו סדרת מנועים בסיסית ואמינה יותר ופחות מחלות ובעיות ממנועי הGama.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

תודה רבה לכולם! מה הדגם של המנוע בקיה פורטה 2018? זו גם אופציה שעלתה ורוצה לדעת האם נחשב אמין(על פניו כן). 

 

תודה מראש! 

×
×
  • תוכן חדש...