Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לקראת העבודה החדשה שלי אני אסע יחסית הרבה בחוץ עירוני אז אני מחפש רכב שהוא חסכוני בגלל התקציב הלא גדול יחסית הבנתי שאני די מוגבל לדיזלים ידנים (אלא אם כן אני אתפשר על סופר מיני כמו ה108 שזה לא אפשרי כי הרכבים האלו קטנים מדי)

אז חשבתי על מספר רכבים, אשמח שתגידו מה עדיף או אולי יש רכבים שפספתי?

301 ידני דיזל הבנתי שזה המנוע של הברילנגו, רכב יחסית גדול חסכוני.

208 ידני דיזל, קצת יותר קטן מה301 אך יותר חסכוני ממנו יותר מאובזר.

פלאונס ידני דיזל שמעת שיש אוטומט אמרתי לא נסתבך עם בעיות גיר (בגלל שזה רובוטי ולא פלאנטרי אז לא יודע כמה אמין) הבעיה שרוב הפלואנסים אחרי מוריה נהיגה או מונית, מה שכן במידה והרכב עבר משאבת מים וטיימנג אמור להיות סבבה

ורכב שהרבה זמן שמתי עליו עין דאסטר דיזל ידנית, הבנתי יש לה מנוע כמו לפלואנס בגלל הגובה היא פחות חסכונית אבל לא בפער גדול.

אז זה ה4 רכבים שחשבתי עליהם שנכנסים לתקציב סוג של אמינים, וחסכונים יש איזה העדפה מה4 שציינתי? יש דגשים לרכבים שציינתי? אולי יש רכב שפספסתי שאתם מכירים שכדאי לי לחשוב עליו.

פורסם

קח פיג'ו 301 1.2 רובוטי. יש היצע גדול במחירים זולים. צריכת דלק די דומה לדיזל, אחזקה זולה יותר בפער.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה לא בנזין ידני?

יש לך סיוויקים ידניות, אולי תוכל לרכוש אחת בת 10 בתקציב הזה. יש גם פוקוס ידניות מ2013+- שאלו רכבים מעולים.

מציע שתעבור על המדריך שלי לרכישת רכב משומש ותדייק את הצרכים שלך.

ה108 זה לא רכב סופר מיני אלא רכב מיני.

פורסם
לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

למה לא בנזין ידני?

יש לך סיוויקים ידניות, אולי תוכל לרכוש אחת בת 10 בתקציב הזה. יש גם פוקוס ידניות מ2013+- שאלו רכבים מעולים.

אחד מכללי היסוד בתהליך מוצלח לרכישת רכב משומש  היא לחפש דגמים נפוצים מפוקוס נוסעים בכבישי ישראל 122 כלי רכב רלוונטיים, מהסיוויק 277 רכבים רלוונטיים כשאני מגביל את החיפוש עד 2016.

פוקוס יש למכירה אחת עם קילומטראז' גבוה.

סיוויק יש למכירה 6. אלה שנכנסות בתקציב נושקות ל-250000 ק"מ, אלה עם קילומטראז' סביר - מחוץ לתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מכניסים כמה דגמים ל'סל קניות', אם מצאת -מצאת, אם לא - ממשיכים לחפש.

בדיוק כמו שאין הרבה יטי ידניות, אבל זה בכל זאת רכב שהייתי ממליץ לחפש.

• תוכן חדש...