Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

המשפחה גדלה, וצריך לקנות רכב 7 מקומות...

מחפש בעיקר אמינות, ותחזוקה מינימלית.

התקציב הוא 30-40K (חלק במימון), ועכשיו לחלק המענין:

בסכום הזה מצאתי שתי נישות של רכבים יפניים, האחד טויוטה ורסו (שנת ייצור סביב 2012 עם ק"מ ממוצע של 220,000) מכונית יחסית קומקפטית, אמינה, חסכונית.

בנישה אחרת הומלץ לי על מיצובישי אאוטלנדר 2008 המגודל שתדרוש כמובן הסבה לגז.

מצד אחד האאוטלנדר ישנה יותר, והיא גם לא נהנית ממוניטין האמינות של "טויוטה".

מצד שני, גם בתוספת של 10K על מחירה של האאוטלנדר, אני מוצא רק טויוטה עם ק"מ גבוה יותר (מצאתי אאוטלנדר מסוחר עם 180K ק"מ, ב27 אלף ש"ח, תעבור כמובן בדיקה במכון, לעומתו טויוטה גם עם 220K נמכרת באזור ה-40,000 ש"ח).

לסיכום השאלה שלי היא גם ביחס למכונית עצמה, ורסו/אאוטלנדר, וגם למשקל שיש לשנתון (לטובת הורסו) ולק"מ (לטובת האאוטלנדר), ואם שוה להשקיע בשביל הטויוטה עוד 10-15 אלף ש"ח (במימון).

ובכללי גם כמה מסוכן לקנות רכב מסוחר אם אני בודק אותו במכון בדיקה.

תודה לכל המקצוענים פה!

פורסם

ורסו עם 220 אלק"מ תהיה עדיין אמינה בפער משמעותי מאאוטלנדר עם 180 אלק"מ, בוודאי עם פער השנים שמוסיף הרבה בלאי לחלקי פלסטיק וגומי שמתייבשים עם השנים

האם זה שווה את הפער במחיר? תלוי כמה קל או קשה לך לקחת מימון על היתרה, ותלוי כמה חשוב לך להימנע מתקלות וביקורים במוסך. (לדעתי שווה, אבל זה נתונים אישיים)

לפני 5 דקות, מאיר21 כתב:

ובכללי גם כמה מסוכן לקנות רכב מסוחר אם אני בודק אותו במכון בדיקה.

אם אתה לוקח אותו לא למכון בדיקה, אלא למוסכניק שאתה מכיר וסומך על ההגינות והמקצועיות שלו + לבדוק היסטורייה (בעלויות / תאונות / טיפולים אם יש) אז אתה די מכוסה

הנקודה היא שאצל סוחר יש סיכוי גבוה הרבה יותר שהוא לא הגון ומנסה להפיל אותך, מאשר אצל מוכר פרטי, אז אם אתה מתכוון ללכת עד הסוף עם בדיקות ובירורים אין בעיה, אבל אם אתה חושב לעגל פינות אז רצוי שזה יהיה ממוכר פרטי שפוטנציאל הרמאות נמוך יותר.

• תוכן חדש...