Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועז סיפר שניקלע עם חבריו האופנוענים בחברון עד שנחלצו חשבתי על רעיון לשירשור של דברים בסיגנון

אני יתחיל אינתיפדה ראשונה התחילה ואמא שלי לא ידעה ונסעה עם הסוברית וכול המישפחה אבא ו6 ילדים דרך … חברון יש רכבים עומדים והיא נאלצת לעמוד בתור ואני זוכר ערבי יוצא מחצר הוילה עם אבן שלהחזיקה צריך 2 ידיים במבט של ילד ראיתי רוצח-ואבא שלי שלך אותי למיתחת הספסל

זרקו עלינו כמה אבנים עד שהגיע ג’יפ חיילים ואמר לה ליסוע אחריו עד לבחוץ

שתפו את הסיפור שלכם

• אהבתי 1
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היחידה שלי בצבא בנויה מחלק עליון וחלק תחתון. הירידה לחלק התחתון היא לא פעוטה.

סופ"ש אחד הייתי צריך לבדוק את השומרים החלק התחתון של היחידה, יוצא מהמשרד ורואה אופניים עומדות בצד, אופניים ששימשו כל מיני אנשים ביחידה בשוטף להסתובב ביחידה.

עצלנות, אמרתי יאללה, ניקח את האופניים ונרד למטה - בדרך למטה גיליתי שאין ברקסים בכלל ...

החלק המפחיד - אולי 2 שניות של הבנה שאני הולך להתרסק אחרי שצברתי מהירות בגלל הירידה, הפניות מאוד חדות ולא אפשריות במהירות שצברתי ולא היה לי מה לעשות חוץ מלהתרסק, נדמה לי שהאופניים נתקעו במדרכה ואני עפתי על העץ 

התקשרתי לאשתי (חברה שלי באותו זמן) מבולבל, זוכר שלקח לי 2 דקות לקלוט מה קרה, פינו אותי לבית חולים, למזלי זה היה בעיקר מכות יבשות שליוו אותי בכאבים חודשיים אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

כולל חתונה וזה, או סתם סיפורי אימה? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 10

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חשבתי שמי שמחזיק דיסקוברי כבר לא מפחד מכלום..

• מצחיק 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

חבר שלי.... כשהיה צעיר, היה לו קטע עם משהי שבעלה היה איש קבע. 

יום אחד היה ערב, ובעלה היה בתורנות בבסיס. לפתע באמצע התורנות הוא החליט לקפוץ הבייתה בלי להודיע, עם נשק... 

חבר שלי טוען שזו החצי שעה הכי מפחידה בחיים שלו. ולא, הוא לא נתפס.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

בצעירותי כרווק, כאשר גרתי לבד הייתי בקשר מצויין עם שכנה קצת מבוגרת, עם יחסי שכנות טובים,

ועזרה הדדית. אשה טובה אבל קצת קריזיונרית לפעמים LOL.

יום בהיר אני עם שפעת חזקה וחום, והיא מזמינה אותי איליה ומטפלת בי במסירות רבה. בערב מאוחר היא

אמרה לי שאשאר בחדר שלה לישון, והיא יוצאת להסעה למשמרת לילה, אמרה לי להשאיר את הדלת חדר השינה פתוחה, הכלבים יכנסו ויצאו והכל יהיה בסדר, אין חשש.

אחרי שיצאה מהבית ואני עם חום ולא כ''כ הקשבתי לה סגרתי את הדלת ועליתי למיטה לנסות לישון. זה ממש הרתיח את הכלבים שהתחילו לנהום בכעס מחוץ לדלת (היו 3 כלבים מתוכם אחד גדול ואימתני) הכלב הגדול הגיע לידית וניסה לפתוח אותה, אז נעלתי את הדלת, וזה ממש עיצבן אותם והם התחילו להכות בדלת ולנהום בעצבנות רבה (מזל שלפחות לא נבחו בקול). פחדתי מאד לפתוח את הדלת ובחלון היה סורגים, נכנסתי ממש לפניקה שם.

היה לה טלפון בחדר וניסיתי לחייג למפעל שלה אבל לא הצלחתי, בשלב הזה התחלתי ממש לרעוד מפחד וחוסר אונים.

נס:

אחרי בערך 30 דק' פתאום אני שומע את הקול של השכנה בתוך הבית !!!! היא כועסת כי ההסעה לא הגיעה והיא עובדת שם שנים ומעולם לא היתה בעיה עם ההסעה. מייד ברחתי משם הביתה ולקח לי המון זמן להרגע, עד היום לא ניכנסתי לבית שלה מאז....😉

אני מבין את הטעות שעשיתי, והיא שכנה שלי עד היום.

עריכה אחרונה על ידי yossy
טעות כתיב
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 14 שעות, phpclub כתב:

עצלנות, אמרתי יאללה, ניקח את האופניים ונרד למטה - בדרך למטה גיליתי שאין ברקסים בכלל

כשהייתי ילד ברמת גן בביאליק מול אורדע היתה עלייה גדולה שהיינו אוהבים לרדת עם האופניים. באחת הפעמים לקראת סוף הירידה אני בא לתת ברקס והשרשרת מחליטה להיקרע.

לא יודע מאיפה היה לי את האינסטינקט הזה אבל דחפתי את העקב לשפיצים ועצרתי קצת לפני שחציתי את ביאליק.

חודש לא יכולתי לשים נעל אבל אחרת לא הייתי פה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במילואים, במוצב בצפון במהלך סיור לילה זיהינו רכבים חשודים מתקרבים בשעת לילה מאוחרת.

אני והחייל מילואים השני רצנו מהר בחשיכה לכיוון הש. ג. רק מתוך חופזה לקחנו יחד החלטה לחתוך כדי

להגיע מהר יותר.

נפלתי לבור.

באישון ליל מצאתי את עצמי בתוך בור ענקי כאשר הקנה של ה M16 שלי סנטימטר מהצואר שלי.

לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

איזה ראש מלוכלך יש לי.... חשבתי כבר שסיפור יתגלגל למקום אחר.

זה שרשור סיפורים מפחידים לא? LOL

פורסם

בתחילת דרכי ב'פולגז' (מגזין אופנועים) היתי מלווה מבחני דרכים.

לרוב על האופנוע הפרטי שלי, הייתי מרכיב את הצלם, נושא ציוד ועוד מנהלות.

הצ'ופר היה סיבוב על אופנוע המבחן בזמן ההפסקות.

אחד המבחנים היה על ימאהה R1. אופנוע ספורט קיצוני עם המון המון כוח

ותנוחת ישיבה מכווצת ורוכנת מאוד קדימה - דומה לאופנועי מסלול/מירוץ.

בסמוך לבית אלפא עשינו הפסקה. הבוחנים ישבו לסכם ואני שנוררתי את ה-R1 לסיבוב.

מהעמק לגלבוע עולה כביש מתפתל עם מספר סימבולי... 6666.

עליתי בזהירות המתבקשת עם אופנוע פראי ולא מוכר, ופרססתי חזרה לירידה.

בהילוך שני עם טיפטיפה גז אני מתקרב לפנייה הראשונה.

מבט חטוף ללוח השעונים מראה לי מספר שהפתיע אותי... 115.

מחזיר מבט לכביש, מאט ונותן פקודת היגוי בכידון. תפעול 'אוטומטי' שגרתי שאינו דורש מחשבה

והאופנוע לא מגיב. כלום. שום דבר. ממשיך ישר ואני כבר ממש נכנס לפנייה.

באותה חצי שנייה בערך עובר לי בראש תסריט שמקדים את המציאות בשנייה אחת.

בתסריט הזה אני עף עם אופנוע של איזה 150 אלף שקל, עושה לו טוטאל-לוס ולעצמי פציעה ובעיקר בושה לדורות.

בסוף התסריט היתה כתובית של משהו שכתב פעם גידי פרדר: שחרר כבר את הכידון ותן גז לתוך הפנייה!

אז זה מה שעשיתי...

בחלקיק השנייה הזה ששחררתי את הכידון השתחרר האופנוע כולו

ועשה את מה ש-R1 יודע לעשות הכי טוב - לקחת פניות חדות במהירות וביציבות של מטוס קרב.

עצרתי בצד אחרי הפנייה וניסיתי לגלגל סיגריה. קצת קשה כשהידיים רועדות...

בדיעבד הבנתי מה קרה: אני מורגל לאופנוע אדוונצ'ר עם כידון רחב ותנוחת ישיבה זקופה.

על ה-R1 - בגלל תנוחת הרכיבה הרוכנת והירידה שמחריפה את הרכינה - פשוט נעלתי את הכידון.

למי שלא ממש מתמצא באופנועים - זה כמו לעבור מספורטאז' לפרארי בלי בקרות אלקטרוניות.

או כמו לעבור מבואינג ל - F15...

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • אחראי פורום
פורסם

98' כזה, אני יורד מהבסיס בחמישי ערב, חושך, צומת קצביה לכיוון קצרין עם חצי אור דולק, לבד.

אז היה מותר טרמפים, הייתי מגיע לבית בכרמיאל לפעמים בעזרת 5-7 טרמפים שונים שהיום היו מעלים אותי לגרדום עליהם.

נכנסת מהצומת לכיוון שלי במוו e34 שחורה ותוך כדי שאני מבסוט על עצמי שזיהיתי נכון רק בגלל הפנסים, הבן זונה לוקח לכיוון שלי באופן ברור.

בתקופה הכי אתלטית שלי בחיים, קפצתי לתוך התחנה ועוד הספקתי להסתובב ולהרים את הגלילון למצב ירי.

אבל לא המשכתי. וגם לא דיווחתי, לא חושב שבכלל היה לי טלפון ובראייה של אז זה היה נראה לי זניח.

עד אותה נקודה לא פחדתי. אחרי כמה שניות פתאום חלחל לי מה הלך שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מלחמת יום כיפור.  ציר עכביש.  אני וחבר בג'יפ לבד על הציר.  ואז רואים באוויר משהו ענק נופל עלינו.  מי שזוכר את טילי הסטיקס - על זה חשבנו. ימינה/שמאלה אי אפשר.  ממוקש.  קדימה/אחורה זה נראה שהדבר הזה עוקב אחרינו.  ירדנו לאיזה מכתש של פצצה וקיווינו לטוב.

מסקנה:  בידונים לא מתפוצצים אבל מה זה מפחידים!

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yossy כתב:

במילואים, במוצב בצפון במהלך סיור לילה זיהינו רכבים חשודים מתקרבים בשעת לילה מאוחרת.

אני והחייל מילואים השני רצנו מהר בחשיכה לכיוון הש. ג. רק מתוך חופזה לקחנו יחד החלטה לחתוך כדי

להגיע מהר יותר.

נפלתי לבור.

באישון ליל מצאתי את עצמי בתוך בור ענקי כאשר הקנה של ה M16 שלי סנטימטר מהצואר שלי.

הפזיזות מן השטן

זה שרשור סיפורים מפחידים לא? LOL

אני דמיינתי איך אחרי בחור צעיר, רצה זקנה עם דדים נופלים ובלי שיניים... מפחיד או לא?

תגובה בכחול, בגוף ההודעה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Ron Poh כתב:

אני דמיינתי איך אחרי בחור צעיר, רצה זקנה עם דדים נופלים ובלי שיניים... מפחיד או לא?

🤪

היא לא היתה כ''כ זקנה, אולי 45, סה''כ נראתה דיי טוב יחסית

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...