Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא שילדים תקעו לי נעץ בדופן של הגלגל

הצלחתי במקרה לראות אותם לרדוף אחריהם ולתפוס כמה מהם

אחרי תיחקור קטן הגעתי לילד שעשה את זה

בפנצ'ריה אחת שהייתי אמרו שנעץ בדופן זה להחליף צמיג ואין ברירה

הלכתי לדרוש את הכסף מהוריו של הילד שעשה את זה והוא סיכם איתי בסופו של דבר שהוא מתקן את זה

הייתי מאוד רוצה לדעת ובזמן הקרוב אם זה נכון שאפשר לתקן את זה [נעץ] או שהוא פשוט יגיד לפנצ'ריה לתקן את זה ומה שיצא יצא.

תודה מראש.

פורסם

אי אפשר לתקן בצורה בטיחותית.

הצמיג פסול.

צריך להחליף צמיג.

רצוי להחליף 2 באותו סרן.

תחזיר להם את הילד אחרי שישלמו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. אי אפשר לתקן דופן של צמיג, חובה להחליף.

2. אלא אם הצמיג השני על אותו הסרן הוא חדש ואתה יכול לקנות צמיג שיתאים לו בדיוק (אותו דגם בדיוק!) אתה צריך להחליף גם את השני.

3. קרא את דברי רזמל שוב.

4. בכבוד רב.

מוטי.

פורסם

אם וכאשר ההורים "יעשו" קומבינה עם הפנצ'רמאכר

תפחיד את הפנצרמאכר ע"י צילום ותיעוד תיקון הצמיג.

כך שאולי הוא לא יסכים לתקן אלא להחליף.

ירון מאיר

פורסם

לא, אל תנסה להפחיד אף אחד ואל תנסה לעבוד עליהם, הבן שלהם הרס לך את הצמיג, הם אמורים לסבול את העלויות בגלל חוסר החינוך שלו.

תלך אליהם ותבקש יפה שיחליפו לך את שני הצמיגים בגלל שלאחר בירור שלך אצל אנשים יודעי דבר(חברי הפורום כמובן) אסור להחליף רק צמיג אחד, זה לא בטיחותי ואתה לא מוכן לנסוע באוטו לא בטיחותי בגלל הבן השובב שלהם, אני הייתי גם מגדיל ראש ובוחר את הצמיג שאני רוצה, כדי שלא יביאו לי בלי כוונה צמיגי sava גרועים.

אם הא לא מוכנים להסדר הזה תפסיק להיות נחמד, תאיים בתלונה למשטרה ותביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, אני בטוח שזה ישכנע אותם לתת לך את ה600 שקל בשביל הצמיגים החדשים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אוקיי

אז המצב הוא שאחרי המון וויכוחים ואיומים וצעקות ושהבאנו ת'ילד והוא התחיל לשקר ולהתבלבל ועוד צעקות, רק אז הוא הסכים לקחת את הגלגל לתיקון... הוא לא מוכן, גם לא עם איומים של פניה למשטרה וכאלה לשלם שקל על צמיגים חדשים.

אין לי הוכחה שזה הילד הזה..רק מתחקור של חברים שלו[ אני בטוח שזה הוא אבל צריך הוכחה - שאין לי] , מה שלא יהיה תקף בבית משפט לתביעות קטנות.

ומשטרה ? בדברים כאלה, ספק גדול שמישהו בכלל יתייחס אליי ויבוא בשביל עניין כזה אם בפריצות הם לפעמים לא מטפלים.

מה אתם מציעים הלאה?

וזה באמת כ"כ קריטי אפילו שמדובר בנעץ?

תודה מראש.

פורסם

לך לאוטו של ההורים שלו ותפנצ'ר להם גם!

סתם, דיברת עם ההורים שלו?

שמע, אם כל הכבוד שאתה צריך 2 צמיגים להחליף,אין שום סיכוי בעולם שההורים ישלמו על 2 צמיגים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ידידי הנכבד,

כנראה שלא הבנת טוב עד הרגע, אז הנה, באותיות גדולות ובצבע אחר -

לא מתקנים דופן של צמיג לעולם, חובה להחליף.

בתקווה שהפעם זה יובן כהלכה.

מוטי.

פורסם
לך לאוטו של ההורים שלו ותפנצ'ר להם גם!

סתם, דיברת עם ההורים שלו?

שמע, אם כל הכבוד שאתה צריך 2 צמיגים להחליף,אין שום סיכוי בעולם שההורים ישלמו על 2 צמיגים.

שמע, זה ל ממש עזר, לא חידשת לי- לא במשפט הראשון ולא בשני.

אני מחפש מה אני כן יכול לעזור כדיי לקבל את מה שמגיע לי?

תודה מראש.

פורסם

1. לך עם ההורים לצמיגאי מוכר, ידוע ומקצוען באיזורך (נניח, אוטודיפו, סתם בגלל השם שלהם, כדי שיהיה להורים ברור שלא עשית קומבינה עם "דוד ובניו צמיגים"). כמובן, תוודא לפני-כן, שהוא מבין עניין ולא ינסה לשים לך מסטיק במקום של הנעץ.

2. תשאל אותו, לידם, אם אפשר לתקן דופן של צמיג.

תשאל אותו, לידם, אם זה בטיחותי לנסוע עם שני צמיגים שונים על אותו סרן.

אם בצעת את סעיף 1, התשובות יהיו שליליות ואז תעבור לשאלה 3 הרטורית:

3. "זה אומר, שחייבים לשים שני צמיגים חדשים?".

פורסם

כל העסק נפל..

הם לא מוכנים לשלם כלום , הם מאיימים:

א. שיתבעו אותי על סחיטה באיומים[ שביקשתי את מה שמגיע לי ...סחיטה באיומים]

ב. שהם יביאו לי ת'בן שלהם המפחיד שיצא אלינו החוצה ושאל אם יש בעיות.

אבא שלי ירד מהעסק..הם הצליחו להוריד אותו ולגרום לו לוותר...\;

אבוד הא...

תודה מראש.

פורסם
כל העסק נפל..

הם לא מוכנים לשלם כלום , הם מאיימים:

א. שיתבעו אותי על סחיטה באיומים[ שביקשתי את מה שמגיע לי ...סחיטה באיומים]

ב. שהם יביאו לי ת'בן שלהם המפחיד שיצא אלינו החוצה ושאל אם יש בעיות.

אבא שלי ירד מהעסק..הם הצליחו להוריד אותו ולגרום לו לוותר...\;

אבוד הא...

באופן עקרוני אני יכול להבין שלא ירצו לשלם על החלפת שני צמיגים.

ישראלי מצוי לא היה מחליף ברכב שלו שני צמיגים ביחד ועל כמה וכמה לא יחליף לך שני צמיגים, אלא ויש תביעה משפטית או משטרתית.

אם הם לא מוכנים לשלם כלום, אני במקומך הייתי מתלונן במשטרה. מוסר שם פרטים והכל.

אם לא הייתי מתלונן במשטרה, אזי הייתי לוקח את החוק לידיים. מפוצץ צמיג במקום צמיג.

זו רק דעתי האישית. משטרה תמיד יכולה לעזור. אם לא בעשיית משהו אמיתי, אולי לפחות היא תפחיד מספיק את הילד ואת משפחתו.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...