Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מזדה 3 2008 מנוע 2 ליטר מצערת אלקטרונית בזמן עמידה יש רעידות והסלד נע בין 800-400

הוא יורד ל400-500 ואז יש רעידות חזקות בכל הרכב

בוצע ניקוי מצערת 

בוצע ניקוי חיישן MAF (עם ספריי יעודי)

בוצע החלפת תושבת מנוע

ראיתי בפורומים באינטרנט שאולי צריך להחליף מצערת

ראיתי שיש גם עניין שברגע שאני עוזב את הברקס ואני עם אמברקס אז הסלד חוזר להיות יציב ב900+-וברגע שאני שוב עם ברקס לחוץ אז הסלט לא יציב אבל לא תמיד זה קורה

אני אבוד עצות, להחליף בית מצערת? אולי יש בריחה כלשהי מהברקסים? מה עושים? משתגע. (התקלה הזאת כבר 4 שנים אצלי ואני פשוט סובל אותה ונמאס לי

פורסם

תדליק מזגן ותבדוק את הסל"ד אם מתייצב והכל זורם כנראה זה המצערת,למה ?

כי שמדליקים מזגן המצערת נפתחת טיפה יותר,אם ככה כנראה כנראה המצערת סיימה את חייה.

באמזון היא עולה מעט מאוד שווה ..........

אני רכשתי למאזדה 2 מצערת חדשה 300 שקל,פה במאזדה בקשו 1800 כולל.

פורסם

לפני 2 דקות, נתנאל מ כתב:

האם המצבר תקין? ,

תבצע בדיקה לחיישן קראנק, 

האם ניקו את המצערת יסודי? האם חל שיפור אחרי הניקוי?

המצבר תקין בן שנה של בוש וגם לפניו היה אותה הבעיה עם מצב של שנפ

חיישן קראנק הוחלף בעבר משום שהיה לי בדוק מנוע בעבר והוא התריעה על חיישן קראנק שהחלפתי זה לא עזר והלכתי למוסך והחליפו מחשב מנוע ואז בהחלפת חיישן קראנק הנורה נעלמה

גם לפני החלפת מחשב מנוע הייתה אותה בעיה, אני ניקיתי את המצערת יסודי מאוד כמובן בלי מברג אלה עם גז קבוע - אין שום שיפור

לפני 30 דקות, S77T33 כתב:

תדליק מזגן ותבדוק את הסל"ד אם מתייצב והכל זורם כנראה זה המצערת,למה ?

כי שמדליקים מזגן המצערת נפתחת טיפה יותר,אם ככה כנראה כנראה המצערת סיימה את חייה.

באמזון היא עולה מעט מאוד שווה ..........

אני רכשתי למאזדה 2 מצערת חדשה 300 שקל,פה במאזדה בקשו 1800 כולל.

שאני מדליק מזגן הסלד לא יציב אלה עושה יותר רעידות כי כל פעם שהמדחס נכנס לפעולה יש דפיקה חזקה והסלד יורד למטה

פורסם
בתאריך 29.9.2023 בשעה 13:24, netanel1014 כתב:

האם הרצועה של האךטרנטור מתוחה היטב? האם פירקת את המצערת כשניקית?

פרקתי אותה השארתי רק קונקטור של חשמל כי זה מצערת אלקטרונית ואז חבר שלי לחץ על הגז המצערת נפתחה וניקיתי עם ספרי קרבורטור ומברשת והיא הייתה נקייה מ2 הצדדים(במוסך שהחליפו לי מחשב מנוע תפסתי אותם פותחים אותה עם מברג ומייד עצרתי, אבל הקטע שגם לפני זה היה אותה בעית רעידות)

לפני שעה, Shab00 כתב:

מחזק את השאלה של האם המצערת פורקה בניקוי.

נשללו דליפות ואקום? אולי שסתום PCV סתום או דולף?

לא בדקתי דליפת ואקום או השסתום המדובר, איך אני בודק זאת בבית?

• תוכן חדש...