Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גרניק של ג'ימי ,עושה את העבודה. 

עד עכשיו שמתי סבון במיכל ומים.

ראיתי כאלה ששמים מים במיכל וכאלה שלא.

מהי הדרך הנכונה? לשים מים במיכל או לא?

תודה. 

פורסם (נערך)

עקרונית אפשר שלא לשים מים במקציף וכמובן שתמיד אפשר לנסות, אבל זה כבר תלוי במכשיר ובמקציף. על מכשיר חלש יחסית כמו הג'ימי בהחלט שאפשר לנסות, על מכשירים חזקים יותר צריך ווסתי זרימה שכן אחרת היחס של הסבון יהיה גבוה מידי. אמנם מאוד לא מדעי, אבל אתה יכול שלא להוסיף מים ולפי רמת הקצף שיוצא להבין אם במצב שיש רק סבון המכשיר שואב יותר מידי סבון או לא. 

אתה יכול לראות דוגמה לווסתים כאן (במכוני שטיפה לדוגמה משתמשים בזה לקביעת ריכוז הסבון, גם הם משתמשים ישירות במיכל סבון ללא דילול):

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

@Supertigre 
יפה שיש עוד מישהו שמכיר את Griott's Garage פה בארץ :),

יש לי את אחד המקציפים שלהם, את הווסתים האלה שצירפת וגם שמפו שלהם.

מחכה ליום שתהיה לי מכונת שטיפה בלחץ גבוה שיספק לי את הקצף כמו שצריך... כרגע אני עם מכשיר נטען חלש שלא מצליח,

אז עוד לא זכיתי לראות את המקציף שלי עושה עבודה כמו שצריך עדיין ;/

עריכה אחרונה על ידי this_is_me
  • אהבתי 1

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

• תוכן חדש...