Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באם אין הגבלת נוסעים ברשיון הרכב, לא נראה לי שחברת  הביטוח תוכל להתנער במקרה שיש חגורה מעוגנת תקני,

לרוב הרכבים אין הגבלת נוסעים בראיון הרכב, ולכן כל עוד הנוסע חגור תקני לא רואה סיבה להתנערות של חברת הביטוח,

אלא אם חברה מהפורום המשפטי יתקנו אותי שאני טועה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש את תקנה 364. חגורה מעוגנת תקני היא חגורה מקורית, יש לכך חריגים בודדים, רכב פרטי אינו ביניהם.

חוץ מזה, חגורות מודרניות אם קדם מותחנים מופעלות באמצעות גלאי ההתנגשות, וזה קיים רק בחגורות המותקנות על פס הייצור.

בקיצור - רעיון מסוכן, קנה רכב המתאים לגודל המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרבה יותר פשוט.

תקנה 2 רכבים עם 5 מקומות.

זה גם יותר זול כשנוסעים לבד עם רכב יחיד ומאפשר יותר מטען כשנוסעים 10 אנשים ב2 רכבים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

יש בירושלים בתלפיות אחד שעושה זאת בצורה בטיחותית להפליא  הוא עושה חגורה רגילה עם תמיכת מותן 

אם זה רלוונטי אתן לך פרטים שלו

הרבה במצב מבורך כמו שלך עושים אצלו את זה

מה גם שגרנדיס זה רכב ענק ומרווח  אין לי מושג למה מראש זה לא 8  מקומות 

(יש לך צרות של עשירים

בעת זקנותך יהיו  הרבה נכדים שיתרוצצו  בביתך ולא תצטרך להרקב בבית אבות)

שמתם לב למה שקורה כאן בפורום ?

הוא שאל למי יש המלצה למקום שאפשר להוסיף חגורה

בכל השרשור חיפשתי מישהו שהגיב למה שהוא שאל

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם

אתה חבר פורום מספיק זמן כדי לדעת להכיר את רוחב היריעה. במקרה זה אפילו לא סטיה קשה מהנושא.

וגרך אגב, הוצע מקום או שניים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 32 דקות, ידני כתב:

קרה, קורה וחסר לנו שלא יקרה.

לפעמים יש דברים שאנשים פשוט לא יודעים. הם לא טיפשים, הם פשוט לא יודעים.

אנשים כמונו ששוחים בעולם הרכב שנים, מחובתינו להעיר את תשומת ליבם.

הבנאדם קיבל את המידע, מפה יעשה מה שהוא חושב לנכון.

לפני 33 דקות, ידני כתב:

יש בירושלים בתלפיות אחד שעושה זאת בצורה בטיחותית להפליא  הוא עושה חגורה רגילה עם תמיכת מותן

לא, אין לך דרך לבחון כמה זה בטיחותי להפליא.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הקומבינות של חגורה שלישית/רביעית חשבתי שזה כבר עבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 18 שעות, itaysamurai כתב:

לא, אין לך דרך לבחון כמה זה בטיחותי להפליא.

עולה מבין השורות שההתקנה הנ"ל בתלפיות מגיעה עם חבילת השגחה מורחבת של בורא עולם. ותכלס, זה לגמרי סוג השאלות שעדיף היה לשאול בפורום של 'חדרי חרדים' ולא כאן עם הקהל המאתגר שלמד פיזיקה בתיכון.

• רעיון גרוע 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.8.2023 בשעה 23:05, sinkto כתב:

שאלת שאלה, הנה תשובה..

מקום בצפון שיכול להוסיף חגורת בטיחות - ווליד מזגנים בסכנין.

הוא מורשה לבניית מיניבוסים כך שמותר לו להוסיף ספסלים ולכן גם חגורות בטיחות.

לא נכנס פה לכל טיעוני הבעד (ובעיקר) הנגד שעלו פה.

אני מניח שאם יש עיגונים הוא ידע למצוא אותם.

אתה גם יכול לקנות חגורת בטיחות תקנית אצל גדא בתל אביב.

אני חוייבתי על ידי משרד הרישוי להתקין חגורות ברכב שלא היו לו כאלו.

אצל ווליד ידעו לעשות את העבודה.

בהצלחה וסע בזהירות

נחזור לתקנה 364 שהזכרתי קודם . היא מתירה תוספת חגורות בטיחות באוטובוס, אך לא ברכב פרטי. החגורות האלה אינן מקושרות לגלאי ההתנגשות (אלה שמפעילים את קדם המותחנים ואת כריות האוויר), והמיגון שהן מקנות נחות (ונוסיף שבהרבה מקרים אלה חגורות מותניים בלבד, אז בכלל...). מעבר לכך, נקודות העיגון חייבות להיות מותקנות בעת הייצור, אין להוסף כאלה.

גודל הרכב צריך להתאים לגודל המשפחה (או להפך). תביא בחשבון שעם הילד הבא תגיע לנהג+9 נוסעים, זה כבר אוטובוס על כל הכרוך בכך.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, ידני כתב:

אם זה רלוונטי אתן לך פרטים שלו

הרבה במצב מבורך כמו שלך עושים אצלו את זה

מה גם שגרנדיס זה רכב ענק ומרווח  אין לי מושג למה מראש זה לא 8  מקומות 

(יש לך צרות של עשירים

בעת זקנותך יהיו  הרבה נכדים שיתרוצצו  בביתך ולא תצטרך להרקב בבית אבות)

וענונו?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתאריך 17.8.2023 בשעה 12:26, moshe128 כתב:

מבין שמחינת תקנות של משרד התחבורה זה בעיה. אבל חשוב לי בעיקר הנושא הבטיחותי. אם זה מספיק בטוח ליסוע כשהילד חגור בחגורה כזאת זה מספיק לי.

אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מ: דבר עם מי שמתעסק בזה.

"א.ציון", "המרכיב", "כהן הרצל" וכל מי שמתעסק כחוק בדיגום מכוניות להסעת נוסעים (קארוול, טרנזיט וכד') על ידי הוספת מושבים וחגורות בטיחות.

בהצלחה

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. לדעתי האישית רעיון גרוע, לא הייתי עושה את זה.

2. חבר עשה דבר כזה. הביא (אין לי מושג מאיפה) סוג של מפצל לחגורה הקיימת. ככה נקודות העיגון נשארות זהות וכך גם קדם מותחנים/חיישנים וכדומה. (לא, זה לא מפעיל יותר מדי לחץ על החגורה כי שני ילדים שוקלים פחות ממבוגר 'בריא').

3. מסכים שבטיחות היא אלמנט חשוב מאוד (אצלי אישית גבוה מאוד בבחירת רכב) ועדיין... לא כל מי שפותח שרשור בפורום יעוץ "חסכונית ב-40K" זוכה למקהלת 'תוסיף עוד 20 אל"ש בשביל בטיחות, כי אם ילד יפגע תוציא על זה הון'. כנ"ל כשמחפשים גרוטאה ב-15 שהיא לא ממש בטיחותית כי 'בתקציב כזה עזוב דגם וחפש מה הכי שמור'.

מסקנה - הבטיחות חשובה. מאוד. ועדיין יש שיקולים כלכליים.

לסיכום:

כמו שכבר אמרו, אפשרי אבל מאוד מאוד לא מומלץ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

מסקנה - הבטיחות חשובה. מאוד. ועדיין יש שיקולים כלכליים.

אני לא מומחה פיננסי, אבל לי זה נשמע כמו סוג השיקולים שכדאי לעשות לפני שמביאים הרבה ילדים. 

• רעיון גרוע 2
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

לפני כשעה, Derish כתב:

אני לא מומחה פיננסי, אבל לי זה נשמע כמו סוג השיקולים שכדאי לעשות לפני שמביאים הרבה ילדים

באמת?

אני יכול לשמוע  מלא טיעונים למה לא כדאי להביא הרבה ילדים 

אבל בשביל חגורות בטיחות באוטו? טיעון " גיים ציינג'ר"

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם

חלק ממיינדסט רחב יותר של 'בעזרת השם יהיה בסדר', בשלל תחומים.

@WE988244 ושאר נציגי הקהילה הדתית - הבנתי שיש לנו אי-הסכמה בנושא הזה, אבל אין צורך להגיב עם האגודל למטה על כל הודעה שבה אני מביע את דעתי הלגיטימית באותה מידה כמו שלכם. פעם אחת זה מספיק, אם תתעקשו להמשיך אני אצטרך לערב את ההנהלה. אם יש לכם מה להגיד - תגידו, זה פורום פתוח ואפשר לדבר פה על כמעט כל נושא בצורה בוגרת.

• רעיון גרוע 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...