Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלנד קרוזר החדש

פוסטים מומלצים

פורסם
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לא בטוח אם זה שווה להקפיץ את הפוסט או לפתוח אחד חדש, אבל בימים האחרונים אני מתחיל לראות את הלנדקרוזר החדש יותר ויותר על כבישי ארצנו. ולפחות אצלי, זה מעלה שתי שאלות חשובות.

הראשונה היא העיצוב. האמת, אני עדיין לא מצליח לגבש דעה סופית עליו. לפעמים הוא נראה פשוט מעולה, ובפעמים אחרות – פחות. המון תלוי בצבע, אבל מה שבטוח הוא שהעיצוב שונה מאוד מהדור הקודם. ולדעתי, בין אם מדובר במודה או לא, הוא בהחלט פונה לקהלים שונים.

השאלה השנייה – איך יכול להיות שכבר כמה מבחנים על הרכב בחו"ל יצאו על הרכב בצורה כל כך קיצונית (בעיקר לגבי גרסה הברדית)? בארץ, לעומת זאת, נראה שמבחני רכב לא מזכירים כמעט את כל הבעיות שמצאו, לפחות לא במבחנים הראשונים. אולי זה פשוט שוב מעלה שאלה ישנה נושנה, על כוחם של היבואנים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

עיצוב מדהים בעיני, ה-LC עד היום היה פשוט מכוער בגולמניות שלו. אף פעם לא הבנתי למה מי שלא צריך רכב שטח קנה אותו. אבל א.נשים קונים רוביקון בשביל לנסוע לקניון.

וממה שאני שומע ממי שיש לו, מבחינת ביצועים ה-250 מתחרה עם הטובים כעת למי שורצה רכב שטח גדול. ויש לו הכסף...

אולי עוד 10-15 שנים, אם כי המחירים של LC 2015 עדיין לא בטווח שלי. 

עד היום אם הייתי זוכה בפיס, זה היה ברונקו שהוא החבילה האולטימטיבית. כנראה שעדיין, אבל יש לו מתחרה רציני.  

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 17 שעות, rashkana1 כתב:

אולי זה פשוט שוב מעלה שאלה ישנה נושנה, על כוחם של היבואנים.

מבחינת עיצוב, אין ספק שמדובר בשדרוג משמעותי לאחד הרכבים הכי גמלוניים ומשעממים למראה כפי שהיה הדור הקודם. 

לגבי המבחנים, לפעמים זו סתם בינוניות של אנשים שלא באמת מבינים ברכב עצמו או בנהיגת שטח, אומרים לעצמם הוא תמיד נחשב אז יאללה, זה מה שנכתוב. 

• אהבתי 2
פורסם

גריסת ההשקה בחום זהב ופנסים עגולים נראית מדהים. גרסה רגילה בלבן לא עושה חסד לקווים המרובעים ולפרופורציות, מה שיפה שלפי הבנתי הוא לא יותר קטן מהדגם היוצא אבל נראה קומפקטי יותר.

כרגע, עד להודעה חדשה, Ford Bronco Wildtrak  מנצח.  

בלינק "הבחור" לא מתבלבל ומסביר בפרוטרוט לכל 4.3 מיליון העוקבים למה הוא מאוכזב קשות מהרכב. 

פורסם

האמת שכבר הפסקתי להתרגש מכל טיעון של דאג. הוא חייב תמיד ךהיות זה שבדעת מיעוט ויוצא נגד הקונצנזוס. זה לא תמיד נראה אותנטי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

אישית מאוד אהבתי את העיצוב.

ובעוד שאין היום כמעט שום רכב חדש שהייתי רוצה - מלנד קרוזר 250 אני כן מתלהב. 

הגירסה ההיברידית נמכרת רק בארה"ב לכן לא תראה אותה במבחנים ישראליים ואירופאים. החיסרון שלה - ויתור על שטח איחסון גדול בבגאז' ופגיעה באמינות ארוכת הטווח, ברכב שאורך החיים הצפוי שלו כ30 שנה, זה משמעותי.

טויוטה הכינו גירסאות הנעה שונות לשווקים שונים, אבל באף אחד מהם אין מנוע בנזין גדול לא היברידי, שזה מה שהייתי בוחר.

מקווה שבעבודה יקנו למחלקה שלי את ה250, אנחנו מבקשים אבל בנתיים אין יותר מידי סיכוי..

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

טוב, אני יודע שאני קצת מנדנד, אבל יש גם את זה: ראש בראש בתוך המשפחה. שווה רק להקשיב לסטטיסטיקות של מכירות טויוטה בהתחלה. מעניין, וחבל שזה לא רלוונטי בארץ.

פורסם (נערך)

ה4runner לא מגיע לפה וחבל.
לא ברור למה, לנדקרוזר זה מותג, מי שקונה אותו לא יקנה 4runner, אז לא חושב שזה יפגע במכירות.
ה4runner זול יותר, יכול להיות אחלה אופציה למי שרוצה רכב חדש ויכולת שטח, אבל יבואן טויוטה מוכר כל כך הרבה שכנראה לא דחוף לו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 15.3.2025 בשעה 05:33, EliC25 כתב:

האמת שכבר הפסקתי להתרגש מכל טיעון של דאג. הוא חייב תמיד ךהיות זה שבדעת מיעוט ויוצא נגד הקונצנזוס. זה לא תמיד נראה אותנטי.

ברגע שהוא קנה דיפנדר (ולפני זה פרילנדר "קבריולט") הוא הוכיח שהוא לא ברמת מבין משהו ברכבים.

פורסם

הסיכום של הסירטון החל מדקה 14 די קולע , במיוחד כאשר המחיר של הדאסטר הוא שליש ממחיר גירסאת הבסיס של הטויוטה.

המכירות של הדאסטר באירופה מעידות שהציבור בדעה זהה למדי למה שנאמר בסירטון.

פורסם
לפני 16 שעות, farkash7 כתב:

ה4runner לא מגיע לפה וחבל.
לא ברור למה, לנדקרוזר זה מותג, מי שקונה אותו לא יקנה 4runner, אז לא חושב שזה יפגע במכירות.
ה4runner זול יותר, יכול להיות אחלה אופציה למי שרוצה רכב חדש ויכולת שטח, אבל יבואן טויוטה מוכר כל כך הרבה שכנראה לא דחוף לו.

כנראה שהיצרן לא משחרר לישראל דגמים של טויוטה שנמכרים רק בשוק האמריקאי - הקאמרי וההיילנדר נמכרים גם באירופה, אחרת היינו כבר רואים את הסיינה בייבוא סדיר.

אז הדגמים האמריקאים מגיעים דרך ייבוא מקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלנדקרוזר כרגע במבחן. יום מדבר קשוח עבר. 

להשוות אותו לדאסטר - לא רציני. 

יש גם ביקורת, אבל הוא נותן עבודה רצינית מאוד עבור הפלטפורמה. 

מבחן מלא יפורסם בביזפורטל וב Car-Pad. 

VideoCapture_20250328-174836- 1.jpg

• אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...