Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חזית הבניין שלנו וגם המרפסת שלי מורכבת מפסיפסים עם ציפוי מבריק (מצרף תמונה).

אני רוצה לכסות את כל המרפסת בשליכט צבעוני. השטח של הקירות הוא בערך 20 מ"ר (עד גובה 2.6 +- ומעל תהיה פרגולה).

קיבלתי הצעה מקבלן שיפוצים על סך 10,000 ש"ח. אני לא יודע מה המחירים המקובלים לעבודה כזאת אבל נראה לי מאוד יקר,

כמה ימי עבודה שטח כזה אמור לקחת?

שליכט זה משהו שאפשר לעשות לבד? גם השכבה התחתונה המקשרת וגם השכבה הגרגירית העליונה? מישהו התנסה בזה ויכול לחלוק?

אני יודע שלא מאוד מומלץ לבצע שליכט מעל פסיפס ועדיף להוריד את הפסיפס אבל גם אם זה יחזיק כמה שנים זה מספיק לי.

אני תוהה אם זאת עבודה מקצועית (כמו למשל ריצוף) או עבודה שכל אחד יכול לעשות בעצמו עם קצת השקעה (כמו לצבוע את הבית).

WhatsApp Image 2023-07-22 at 17.30.26.jpeg

פורסם (נערך)

אין לך בעיה של אריחונים שנופלים?

בעיה שזכורה לי מהדירה הקודמת שלי, עם חיפוי שנראה זהה או דומה מאוד.

חוץ מזה - מדובר בחיפוי חיצוני, לא בטוח שמבחינת העיריה מותר לך לשנות אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, sperial כתב:

אן לך בעיה של אריחונים שנופלים?

בעיה שזכורה לי מהדירה הקודמת שלי, עם חיפוי שנראה דומה מאוד או זהה.

יש בעיה כזו בכל הבניין שקיבל כבר התראת מבנה מסוכן מהמהנדס של העירייה בגלל הפסיפסים שנופלים. בימים של גשם/רוחות זה נופל ומנפץ שמשות של רכבים כמו כלום.

אנחנו בדיוק בתהליך של שיפוץ/שיקום על ידי קבלן שעובר על כל החזיתות ומתקן.

השיפוץ במרפסת יהיה אחרי שהקבלן יסיים לעבור על המרפסת שלי

לגבי העניין של שינוי חזות - אני לא אהיה הראשון בבניין שעושה את זה ולא נראה שזה משנה למישהו, ולא כ"כ רואים את זה מלמטה. זאת קומה די גבוהה

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם (נערך)

אז למה לעשות עבודה כפולה? למה לא לעשות את העבודה באמצעות הקבלן?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

אז למה לא לעשות את העבודה באמצעות הקבלן?

רצינו, הוא אמר שלא משתלם לו להיכנס לעבודה כזאת אלא אם יהיו מספר גבוה של מרפסות שירצו את זה, ואין

פורסם

אז אם הוא מסיר את הפסיפס אולי תוכל לוותר על החיפוי על ידי הקבלן ולעשות בעצמך (או באמצעות קבלן אחר).

חוץ מזה, תלוי מאוד ברגישות של העירייה. יש מקומות שבהם תוך שבוע תקבל דרישה להחזיר את המצב לקדמותו.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אז אם הוא מסיר את הפסיפס אולי תוכל לוותר על החיפוי על ידי הקבלן ולעשות בעצמך (או באמצעות קבלן אחר).

חוץ מזה, תלוי מאוד ברגישות של העירייה. יש מקומות שבהם תוך שבוע תקבל דרישה להחזיר את המצב לקדמותו.

הוא לא מסיר, הוא מתקן ואוטם איפה שנפל ובודק שאין עוד רופפים שעומדים ליפול. אחרי שהוא מסיים הבניין אמור להיראות אותו דבר כמו היום רק פחות מסוכן..

לגבי העירייה, בוא נניח שאין בעיה, השכן מתחתיי עם שליכט במרפסת כבר שנתיים ויש עוד מרפסות כאלה בבניין. לא רואים את זה מלמטה ממש.

אני שואל על העבודה עצמה - כמה זה אפשרי/מסובך לעשות לבד והאם הצעת המחיר של ה- 10,000 הגיונית ל20 מ"ר של קירות

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם (נערך)

נראה לי שזה מחיר גבוה.

אני ביצעתי איטום וצביעה של חזית קדמית (3 קומות) ואחורית (4 קומות), כולל התקנת מזגן קטן - עלה לי בערך 40 אש"ח, ומדובר בעבודה מסובכת, כולל שימוש בפיגומים.

כאמור, בתקופת הקורונה, ואני אוסיף - בחיפה (המחירים תלויי מיקום), ומדובר בבניין שהחיפוי המקורי שלו שליכט, לא היתה בעיה של הסרת או ציפוי פסיפס.

ממליץ לך לבקש עוד הצעות מחיר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

נראה לי שזה מחיר גבוה.

אני ביצעתי איטום וצביעה של חזית קדמית (3 קומות) ואחורית (4 קומות), כולל התקנת מזגן קטן - עלה לי בערך 40 אש"ח, ומדובר בעבודה מסובכת, כולל שימוש בפיגומים.

כאמור, בתקופת הקורונה, ואני אוסיף - בחיפה (המחירים תלויי מיקום), ומדובר בבניין שהחיפוי המקורי שלו שליכט, לא היתה בעיה של הסרת או ציפוי פסיפס.

ממליץ לך לבקש עוד הצעות מחיר.

גם לי הרגיש יקר, תודה

אם יש מישהו שהתנסה בלעשות עבודה כזו בעצמו אשמח לשמוע

פורסם

המחיר משתנה מאד בעבודות כאלה.

לכאורה, המחיר הבסיסי הוא כ-100 ש' למ"ר.

אבל אצלך יש עוד את שכבת ההכנה, שאם נעשית כהלכה יכולה להוסיף עוד 150 ש' למ"ר.

בנוסף, יש עניין של בליטות/שקעים, פתחים, קורות, כרכובים, גליפים,פינות וכו' שאם קיימים, מעלים טת מחיר המ"ר בשתי השכבות.

כדאי לקבל עוד שתי הצעות במקום לתהות האם...

אני עשיתי לבד, שטח קטן בהרבה, על פלטות גבס משוריין של טמבור (שזה הרבה יותר קל מהמצע שלך).

לפי סרטוני יוטיוב ומה שאני רואה את הפועלים עושים כשאני מבקר באתרים.

תכל'ס- יצא לא משהו.

מסקנתי מההתנסות- כל אחד שיתרכז במקצוע שלו 😁 

יכול להעלות תמונה מהיצירה, אם תרצה...

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 1 דקה, natco כתב:

המחיר משתנה מאד בעבודות כאלה.

לכאורה, המחיר הבסיסי הוא כ-100 ש' למ"ר.

אבל אצלך יש עוד את שכבת ההכנה, שאם נעשית כהלכה יכולה להוסיף עוד 150 ש' למ"ר.

בנוסף, יש עניין של בליטות/שקעים, פתחים, קורות, כרכובים, גליפים,פינות וכו' שאם קיימים, מעלים טת מחיר המ"ר בשתי השכבות.

כדאי לקבל עוד שתי הצעות במקום לתהות האם...

אני עשיתי לבד, שטח קטן בהרבה, על פלטות גבס משוריין של טמבור (שזה הרבה יותר קל מהמצע שלך).

לפי סרטוני יוטיוב ומה שאני רואה את הפועלים עושים כשאני מבקר באתרים.

תכל'ס- יצא לא משהו.

מסקנתי מההתנסות- כל אחד שיתרכז במקצוע שלו 😁 

יכול להעלות תמונה מהיצירה, אם תרצה...

תודה,

אני לא אוהב לבזבז לבעלי מקצוע זמן בלהגיע לתת הצעות מחיר, אחרי שהגיע אחד והפתיע עם המחיר רציתי לראות בכלל מה הכיוון

לפי המחירים שאתה מתאר העבודה אצלי אמורה להיות סביבות 5-7 ולא 10

אני אפנה לקבל הצעות מחיר מעוד כמה קבלנים

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, Amired כתב:

אני לא אוהב לבזבז לבעלי מקצוע

ואני לא אוהב לבזבז את הכסף שלי, שהוא, בסופו של דבר, תוצר של הזמן שאני משקיע בעבודה.

הקבלן שבא לתת הצעת מחיר יודע ההוא לא יקבל כל עבודה, ומביא זאת בחשבון במחיר שהוא גובה. הייתי אומר שגם בסוף העבודה צריך לצפות להפתעות.

כאמור - אתה צריך לחשוב על הצרכים של אמיר, לא על המאוויים של הקבלן. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...