Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש בבקשה המלצה למכונת כביסה של 8-9 קילו.

שתהיה אמינה (אלקטרולוקס/בוש וכו׳) ועדיף דגם עדכני מהשנה-שנתיים אחרונות.

עריכה אחרונה על ידי ninimom
פורסם

אמינות לטווח ארוך ממש קשה לדעת. דגם בן עשור שיודעים שהוא אמין מן הסתם כבר לא נמכר. 

אם עדיין יש 5 שנות אחריות, אני ממליץ על הקונסטרוקטה 9 ק"ג תוצרת גרמניה עם סחיטה ב 1400 סל"ד

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תודה על ההמלצה. 

אני רואה בחנויות שהוא מגיע עם שנה אחת של אחריות, זה מספיק? איפה אפשר למצוא עם יותר? 

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם מכונת כביסה של midea.

מקבלים עליהן 5 שנות אחריות והמחיר זול יותר מבוש מקבילה.

ההיתרון הגדול לדעתי של הmidea שהיא בנויה כמו מכונות של פעם עם ברגים במקום מכונות חדשות אחרות (בוש או LG) שבהן הכל מוחזק עם קלאפות או הלחמות. אם משהו מתקלקל במכונה חדשה וצריך לפתוח תוף או להחליף איזה חלק, אי אפשר סתם להחליף, צריך ממש לנסר דברים ואז להלחים חזרה מה שבדר"כ לא מצדיק את התיקון וקונים כבר חדש.

במידאה הכל עם ברגים אז אים את הבעיה הזאת.

פורסם
לפני 14 דקות, ninimom כתב:

תודה על ההמלצה. 

אני רואה בחנויות שהוא מגיע עם שנה אחת של אחריות, זה מספיק? איפה אפשר למצוא עם יותר? 

אני רכשתי עם הארכת אחריות של 4 שנים נוספות ב- 99 ש"ח.

אם אין אפשרות כזו כנראה שהייתי מוותר.

פורסם

אני מרוצה מה LG שקניתי לפני שלוש שנים, מכונת כביסה LG F1608WD ‏8 ‏ק"ג - זאפ השוואת מחירים (zap.co.il)

משתמש בכביסה קצרה לפעמים 30 דקות, ורגילה. עושה מה שהיא צריכה לעשות ולא יקרה מדי.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעה, Gavrik כתב:

לי יש ניסיון טוב עם מכונת כביסה של midea.

מקבלים עליהן 5 שנות אחריות והמחיר זול יותר מבוש מקבילה.

יש לי גם כבר כמעט שנתיים מידאה

אבל כבר עכשיו מתחיל הרעש של הלאגר,

הרעש עוד חלש, אבל הוא מתחזק בסחיטה

אבל זאת מכונה שעובדת קשה

לפחות 2 מכונות כביסה ביום

יש ימים שגם 5 מכונות כביסה 

לפני זה היה לי "אלקטרה" שם התחיל הרעש של הלאגר רק אחרי 3 שנים

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הניסיון שלי מעורבמאוד - במהלך 33 השנים האחרונות לפחות 7 מכונות (4 של BSH, אחת של קריסטל, 2 של אלקטרולוקס). חוץ מהקריסטל שהיתה קטסטרופה ונשלחה לדרך כל מכונה לפני תום האחריות לא מצאתי קשר בין היצרן לאורך החיים.

מה שחשוב - כל המכונות פתח עליון, מה שמצמצם את המבחר, וידוע שאורך החיים שלהן יחסית קצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש מכונה של סמסונג לא זוכר במדויק את הדגם נראה לי 1700fw משהו כזה 

איתי מ2014 ועובדת מעולה בלי שום תקלה פעם בכמה חודשים הפילטר נסתם אבל מעבר לזה עובדת פצצה 

המכונות של סמסונג די מוצלחות בעניין אמינות לטווח ארוך 

פורסם
בתאריך 16.7.2023 בשעה 13:08, Nemesis כתב:

לפני זה היתה לי aeg 7 ק"ג תוצרת גרמניה, בת 14 שנה בערך. אבל לדעתי הקונצרן המייצר השתנה. 

חטיבת המוצרים הביתיים של AEG נרכשה על ידי אלקטרולוקס, ומשמש כמותג היקר שלהם, לעתים ללא הבדל ניכר מהמוצר הבסיסי למעט עיצוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אן דן די נו.

זה מה שהולך היום.

במקרה של AEG יש סדרות מסוימות שהחל משינוי של אות אחת בדגם אתה מקבל נניח תוצרת גרמניה ולא פולין, אבל אף אחד עוד לא מצא לי שום הוכחה שזה מבטיח אמינות עדיפה. יש גרמניות מתקלקלות ויש פולניות עם אורך חיים סבבה.

כך או כך, מדובר במוצר שעולה בערך כמו פלאפון בימינו, ופלאפון מחליפים כל 4 שנים, רק לשם הפרופורציה...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכונה גרמנית, מכונה איטלקית או מכונה פולנית הכרטיס בכל מקרה סיני.

אני גם הייתי הולך על דגמים של השנים הקודמות. מכונת כביסה זה מוצר פשוט ואין בו יותר מידי התקדמות טכנולוגית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאל את הזקנים שמסתבכים עם כפתורי מגע. לאשתי לקח איזה 3 חודשים של קריאות הצילו עד שאבא שלה השתלט על החומר (או, לפחות, הפסיק לקרו לה).

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

מכונה גרמנית, מכונה איטלקית או מכונה פולנית הכרטיס בכל מקרה סיני.

אחרי 9.5 שנים התפגרה לי הבוש. פולניה 7 ק"ג. מצחיק - הלך כרטיס הבקרה. לא מספק פיקוד למנוע. אגב, הכרטיסים אגב תוצרת חברה אוסטרית בשם Melecs.
בכל העשור שהיא שרתה נאמנה, התקלה היחידה שהיתה לה עד כה - משאבת ריקון שהחלפתי בחלופית.
הזמנתי בוש חדש.

• אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...