Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולן זבל.ומדבר פה אחד שהחליף חמש מכונות בשבע שנים.הן לא בנויות לשתי מכונות ביום.בהתחלה עוד הייתי מתקן אותן ,אבל שהחלק עולה 450₪ וזה לוקח לי שלוש שעות לתיקון ,הן מוצאות עצמן בפח ואני שוב מגהץ עשרה תשלומים על אחרת.בינתיים עם סינית משופרסל במשך שנה.בינתיים (טפו טפו טפו) סוחבת.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)
בתאריך 3.9.2023 בשעה 17:03, yuvk כתב:

אחרי 9.5 שנים התפגרה לי הבוש. פולניה 7 ק"ג. מצחיק - הלך כרטיס הבקרה. לא מספק פיקוד למנוע. אגב, הכרטיסים אגב תוצרת חברה אוסטרית בשם Melecs.
בכל העשור שהיא שרתה נאמנה, התקלה היחידה שהיתה לה עד כה - משאבת ריקון שהחלפתי בחלופית.
הזמנתי בוש חדש.

סתם זרקת... גם לי התקלקלה אחרי 8 שנים תיקון של הכרטיס ב5 דקות ו300 שקלים ועכשיו היא סוגרת 12 שנה.

מה שהפתיע אותי שחוץ מזה לא הצריכה אפילו פעם חת התעסקות.

עריכה:במחשבה שניה אתה כנראה עשית צעד נבון. במקרה שלי אני פרקתי והרכבתי לבד מניח שלהביא טכנאי כבר לא היה משתלם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם (נערך)

זה נכון שמכונות הכביסה הישנות החזיקו מעמד המון שנים - אבל הטכנולוגיה משתכללת, החסכון בחשמל ובמים משתפר, והמחיר יורד. לפעמים שווה לשדרג

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 49 דקות, IRON-MAN כתב:

בינתיים עם סינית משופרסל במשך שנה.בינתיים

אבא שלי קנה מכונה של אלקטרה. סינית גם. הראשונה הגיעה פגומה. השנייה עברה שלוש שנים. אחשב הלאגר כנראה בסוף דרכו.

בסחיטה יש בואינג 747.

היא עלתה בזמנו 1100 שקלים. היו גם מבצעים ב 600 שקל. איזו תקופה.

מקווה שהצלחה תחזיק יותר.

קנינו תמכונה במחסני חשמל. בידיעה שהמכונה מיוצרת על ידי מאידה. שהגיע התברר שלא. המוכר סתם התעה אותנו.

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

מבאס אותי שמוצרים הפחו לחד"פ, שאנשים אומרים - שתחזיק 3 שנים ותתפגר. זו איננה ביקורת כמובן! ^

המכונה שנזרקה, צרכה כנראה בייצור שלה יותר אנרגיה ממה שצרכה בכל חייה. הנזק הסביבתי כולל גם את זה וגם את הפסולת שנוצרת בסוף. את המכונה שלי זרקתי בצער אחרי 10 שנים (אין להשיג לוח בקרה במחיר סביר) אחרי שפרקתי ממנה כל חלק חילוף שיכול לשמש אותי בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

למכוניות ענתיקות יש היגיון, אנשים משפצים ונהנים לשמר את ההיסטוריה. לגבי מכונות כביסה? פחות

פורסם (נערך)
בתאריך 16.7.2023 בשעה 12:23, om2 כתב:

אבל זאת מכונה שעובדת קשה

לפחות 2 מכונות כביסה ביום

יש ימים שגם 5 מכונות כביסה 

מה אתם עושים חוץ מאשר כביסות כול היום ?

בתאריך 3.9.2023 בשעה 17:03, yuvk כתב:

אחרי 9.5 שנים התפגרה לי הבוש. פולניה 7 ק"ג. מצחיק - הלך כרטיס הבקרה. לא מספק פיקוד למנוע. אגב, הכרטיסים אגב תוצרת חברה אוסטרית בשם Melecs.

אצלי הפולניה החזיקה בדיוק שבוע ימים. החלפתי אותה בתימניה יפה שהחזיקה 10 שנים ועשתה המון רעש אבל נתנה עבודה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני 27 דקות, מרק10 כתב:

אצלי הפולניה החזיקה בדיוק שבוע ימים. החלפתי אותה בתימניה יפה שהחזיקה 10 שנים ועשתה המון רעש אבל נתנה עבודה.

זה פוסט על מכונת כביסה, כן?

• מצחיק 1

פורסם

היום החלפת מכונת כביסה (בעיקר) זה מזל נטו.

הישנות החזיקו שנים רבות.

החדשות - קצרות שנים.

אתם צריכים גם לציין כמה כביסות שבועיות  עושים, איזשהו מדד בכ"ז (10-12 בשבוע אחד בהתגברות לקראת סופ"ש. 4 נפשות).

החלפנו בדיוק לפני שבוע, את הAEG בת הארבע, שחשבה גם היא שהיא 747 (אהבתי שמישהו רשם כך קודם 😃) + התחילה לדפוק בסחיטה והתוף שלה הסתובב קשה מאוד. אולי מיסב, אולי משכך - כבר לא מעניין.

אצל אימי, מכונה זהה לחלוטין, שנרכשה שנה לפנינו, עדיין עובדת אבל היקף הכביסות קטן משמעותית.

ברכנו את האינדסיט החדשה בתפקידה החדש (אצלנו כולן פתח עליון מפאת חוסר מיקום).

alfa 156 2.5.

פורסם

ה-AEG הזו היא אלקטרולוקס.

בפעם האחרונה שקנינו בחרתי באלקטרולוקס בלי כיתוב AEG, כי התרשמתי שמדובר במכונה (כמעט) זהה ושההבדלים העיקריים הם הצבע הפלסטיקים (אצלי כחולים, אני מניח שאצלך היו אדומים) והכיתוב. אניחושב ששלי בת 3 ובינתיים שקטה לגמרי, כרגע משרתת 3 נפשות אבל היו תקופות שגם 5, אבל מבוגרים.

אלקטרולוקס קודמת, לפני כ-15 שנה, נפחה את נשמתה בגיל 4 בגלל דליפת מים פנימית שכילתה שני כרטיסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

למכוניות ענתיקות יש היגיון, אנשים משפצים ונהנים לשמר את ההיסטוריה. לגבי מכונות כביסה? פחות

בתחילת שנות ה-2000 זרקתי מכונת כביסה AEG שההורים שלי קנו בחו"ל (בשליחות) בשנת 1962. מכאנית היא עבדה אבל כל הגומיות היו קשות ופריכות (וכמובן לא ניתנות להשגה). היתה יצירת מופת של הנדסה גרמנית.

היום אני מצטער שזרקתי אותה.
פתח עליון, לפני המצאת הסחיטה, אבל מעבר לזה כל מה שמכונה מודרנית עושה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

לפני המצאת הסחיטה...

אני זוכר (שהיתה להוריי) מכונת כביסה בשם "זוהר".

עם שתי כניסות מים - קרים וחמים (יען כי גוף חימום לא היה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

זה היה פטנט שנועד להוזיל את השימוש - כביסה בנים שחוממו על ידי בשמש או  מחיר ״תעריף גג״ (תעריף חשמל מוזל באמצעות מונה נפרד ו״שעון שבת״ שהפעיל את דוד בשעות הלילה בלבד).

גם בבית שאליו עברנו ב-1968 היתה אספקת מים חמים וקרים למכונה, ומעולם לא היתה לנו מכונת כביסה מתוצרת הארץ. גם מכונות אירופיות עשו שימוש במים החמים, אם כי אני חושב שהיה בהן גם גוף חימום. אבל הפרט הזה לא בטוח נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...