Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אנחנו מחפשים רכב שיהיה פרקטי להסעת 2 ילדים עם כיסאות בטיחות לגן ומהגן, שיסע מדי פעם לרכבת בדרך לעבודה ולעתים נדירות יעשה את המסלול בין הוד השרון לתל אביב.

מתלבט מאד האם ללכת על בטוח (סוזוקי SX4, מאזדה 3, סובארו B3, קיה ריו) או "להתפרע" ולחפש וולוו C30 או S40 במצב טוב. השנתונים שעומדים בתקציב הם 2008-2011 ממה שראיתי ביד 2.

אשמח לתובנות, בעיקר לגבי הוולוו. בעבר הייתה לנו S60 T5  במשפחה והאוטו היה מדהים, מה שאני חושש ממנו הוא בעיות אמינות אחרי כל כך הרבה שנים, טיפולים מאד יקרים וכו'.

תודה רבה מראש!

פורסם

היום כבר ההבדלים בין היצרנים כבר לא רלוונטים, מה שמאוד רלוונטי הוא המפרט הטכני.

ככלל אצבע: 

מנוע אטמוספרי בנפח בינוני ומעלה ללא רצועות טיימינג טבולות בשמן או שרשראות טיימינג חלשות יחזיקו יותר שנים ממנועי טורבו קטנים.

לגבי הגיר, גיר פלנטרי עם ממיר מומנט יחזיק הרבה יותר מגיר רציף או רובוטי.

מהרשימה שהצגת רק המאזדה עומדת בקריטריונים האלה.

פורסם

גם ה-SX4, והיא עדיפה על המאזדה מדור שני, שצפופה מאוד מאחור, ומנוע ה-1,600 סמ״ק בדור השני חלש מאוד (אני משווה מניסיון, החזקתי סוזוקי ומאזדה 2010 במקביל).

בתקציב שלך הייתי שמרני - רוכש את הרכב לפי מצבו וחדש ככל האפשר, גם הבסיסי ביותר יהיה בן 10 ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב שהיה רכב יוקרה כשהיה חדש, החלפים שלו נשארים 'יוקרה' וכך המחירים שלהם.

לך על בטוח. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...