Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מכיר בדגם הזה מכסה שסתומים, אבל שיהיה.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, יש לבקש פירוט טיפולים ולראות מה הוחלף.  אם הוחלף כנראה שכבר לא יוחלף שוב.

לגבי פורק לטורבו, רכיב זול, פרוק והרכבה 10 דקות, גם אם לא הוחלף אפשר להזמין (את זה של BMW) ולהחליף בשביל ההרגשה הטובה.

לי נראה שהראשון עדיף.  בכל מקרה - בקש פירוט טיפולים וראה כיצד באמת התיחסו אליהם.

לגבי "נאמר לי שבבנזין יהיה מצב שתהיה איזו שנה שהרכב יצטרך טיפול גדול סדר גודל של 15 אלף", אין לי מושג על מה הם מדברים.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 18 שעות, daniel204 כתב:

הדגם של סיטרואן עם ה-165 כס אמנם אמין מקודמו אבל מנגד נחשב ללא אמין עם לא מעט מחלות אופייניות ויקרות כמו לדוגמא מכסה שסתומים, מיכל דלק, שסתום חשמלי ופורק לטורבו ועוד. 

במקומך הייתי משקיע עוד קצת בחיפוש ורוכש מיצובישי אאוטלנדר.

תודה, אני האמת שחיפשתי לא מעט זמן אאוטלנדר בתקציב שלי אבל הק"מ גבוהים.
אפשר לדעת למה אנשים מתאמצים למכור רכבים עם 200-350 ק"ח? אשכרה אנשים קונים אותם? כאילו עוד כמה אפשר לנסוע איתם?
אאוטלנדר עם 200 ק"מ בכלל יחזיק?

אשמח לתובנות.

תודה רבה.

פורסם
לפני 28 דקות, Centaur כתב:

אפשר לדעת למה אנשים מתאמצים למכור רכבים עם 200-350 ק"ח? אשכרה אנשים קונים אותם? כאילו עוד כמה אפשר לנסוע איתם?
אאוטלנדר עם 200 ק"מ בכלל יחזיק?

קודם כל - אנשים לא 'מתאמצים' למכור, הם פשוט מוכרים, וזה בגלל שיש קונים, כי אפשר עוד ליסוע איתם, והם יחזיקו (מקווה שעניתי על כל השאלות🙂)

ובהקשר אליך - לדעתי אאוטלנדר עם 200/250 אלף ק"מ ייתן לך ראש שקט יותר מפיקאסו עם 100 אלף ק"מ

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...