Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנו זוג + 4 ילדים.

רכב מינימום שנתון 2015 (כי לפני זה לא בטוח שיש את מה שאני מחפש מבחינת הבטיחות, ראו בהמשך ההודעה),

קילומטראז' עד 140,000 ק"מ.

התקציב רשום בכותרת ומחפשים קודם כל (לפי סדר עדיפות):

1. אמינות ובטיחות (לא מתפשר! שבקושי רואה מוסך למעט טיפולים תקפותיים ובטיחות מבחינת ריסוק, כריות אוויר כמה שיותר יותר טוב, בקרת סטייה ואם יש אז גם בקרת שיוט).

2. מנוע מינימום 1.6

3.מרווח, תא מטען כמה שיותר נפח.
4.חסכוני בדלק כמה שניתן (בנזין יותר חסכוני, לא?)

זה פחות או יותר.
אני גם פתוח לייעוץ בנוגע לסדר עדיפויות אם מישהו חושב אחרת מניסיון שלו, חופשי.

תודה רבה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תהיה חייב להתפשר על חלק מהפרמטרים, תחליט מה פחות דחוף.

אין 7 מקומות אמין + חסכוני + תא מטען מרווח + 2015 ומעלה + עד 70 אל"ש.

יש לך את טויוטה פריוס+, עם קצת סבלנות ומעקב בלוחות תוכל למצוא אחת בנתונים שביקשת, היא עונה על כל הדרישות למעט תא מטען מרווח, תצטרך להתקין גגון ולקשור מטען על הגג.

אם אתה רוצה תא מטען מרווח תצטרך להתפשר על צריכת דלק גבוהה, וגם על מחיר או שנתון בצורה משמעותית

• אהבתי 1
פורסם
Just now, אוריס 2015 כתב:

אמינות תמצא בעיקר בטיוטה וורסו או פריוס פלוס,

אממה, שאין להם בקושי מקום בתא מטען.

טויוטה פחות מתחבר מבחינת המרווח והנוחות.
שכחתי לציין שאני חשבתי על האאוטלנדר.. אבל לא נעול כי לא מכיר אותו מספיק..

לפני 2 דקות, chezik כתב:

תהיה חייב להתפשר על חלק מהפרמטרים, תחליט מה פחות דחוף.

אין 7 מקומות אמין + חסכוני + תא מטען מרווח + 2015 ומעלה + עד 70 אל"ש.

יש לך את טויוטה פריוס+, עם קצת סבלנות ומעקב בלוחות תוכל למצוא אחת בנתונים שביקשת, היא עונה על כל הדרישות למעט תא מטען מרווח, תצטרך להתקין גגון ולקשור מטען על הגג.

אם אתה רוצה תא מטען מרווח תצטרך להתפשר על צריכת דלק גבוהה, וגם על מחיר או שנתון בצורה משמעותית

יודע, לכן כתבתי שזה רק הסדר, לא מחייב שיהיה הכל.
רכב שעונה על 1 אוקיי, עונה על 2 אוקיי וכך הלאה.
כמה שיותר עונה על הסדר כך טוב יותר, רק אם יש. :)

פורסם

אני מתכנן לקנות קיה סורנטו 2013-3015 אבל כרכב שני בגלל הצריכת דלק בבנזין

יש גם דיזל אולי שווה לבדוק עליות החזקה

פורסם

אגב, מה לגבי סיטרואן C4? לא מדברים טובות עליה אבל שמעתי שיש גרסאות טובות ושרק להתרחק ממנוע 1.2..
אפשר בקצרה איזה כן מומלץ? הכוונה ל-7 מקומות כמובן.
אשמח גם לדעת מה העלות להחזקה (לא מדבר על הדלק) בערך ממי שמכיר.

פורסם

פיקאסו 7 מקומות מנוע 1.6 עם 165 כ"ס יותר מומלץ. עדיין לא מדובר באמינות ברמה של שתי טויוטות.  אבל משמעותית יותר זול מאותו השנתון  / חדש באותו התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, vladclar כתב:

פיקאסו 7 מקומות מנוע 1.6 עם 165 כ"ס יותר מומלץ. עדיין לא מדובר באמינות ברמה של שתי טויוטות.  אבל משמעותית יותר זול מאותו השנתון  / חדש באותו התקציב.

תודה ויש איזה דגש לגבי מאיזו שנה מומלץ לקנות או זה לא משנה? מנוע 1.6, עם 165 כ"ס זה העיקר? אגב, דיזל או בנזין?
נוסעים בערך 15,000 בשנה ואפילו פחות.

עריכה אחרונה על ידי Centaur
הוספתי שאלה ששכחתי להוסיף
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

165 כ'ז זה מ 2015.  בכל מקרה קל לבדוק ברישיון הרכב.

גם הדיזל אמין (יש את בעיית מיכל האוריאה.  מניח שמה שלא תקנה המיכל כבר הוחלף).  אם אתה נוסע הרבה - קח דיזל.  אם לא - קח את הבנזין.

פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

165 כ'ז זה מ 2015.  בכל מקרה קל לבדוק ברישיון הרכב.

גם הדיזל אמין (יש את בעיית מיכל האוריאה.  מניח שמה שלא תקנה המיכל כבר הוחלף).  אם אתה נוסע הרבה - קח דיזל.  אם לא - קח את הבנזין.

תודה על התשובות.

אני ציינתי 15,000 ק"מ בשנה מינוס פלוס, האם נחשב להרבה? אם לא, אז מניח שהבנזין תהיה הבחירה.

אם למשל סיטרואן C4 פיקסו Comfort PK, אוטומטי, 7 מקומות, מנוע 1.6 עם 165 כ"ס שעבר 100,000 ק"מ, מטופל ויד 1, ללא תאונות. האם זה הסיטרואן שעליו ממליצים שחף מבעיות שמהן נמנעות בדגמים האחרים (1.2, 156 וכו')?

חיפשתי גם בפורום ולא מצאתי אם ואילו חלקים עלי לקנות מראש באינטרנט לכל תרחיש שידוע ויתרחש, האם יש אותו? צריך אותו?

ושאלה נוספת אחרונה לרגע זה, האם יש המלצה למוסך שמתמחה במכוניות אלה באיזור חדרה, פרדס חנה-כרכור, בנימינה והסביבה?

תודה רבה.

פורסם

לא ניתן כבר לערוך, שכחתי לשאול גם:
מה ההבדל בין Comfort PK לבין Exclusive?
נדמה לי שראיתי שיש איזושהי מחלה למסך בדגם האקסלוסיב, אני טועה?
תודה שוב

פורסם (נערך)

עוד פעם, תצטרך לקחת בחשבון,  שלא מדובר באמינות ברמה של טויוטה.

הגיר והמנוע אכן אמינים,  אבל יכולות לצוץ תקלות אחרות ( גם לא זולות, כמו בדוגמה הבאה).

מחיר קניה נוח יחסית לוורסו/ פריוס פלוס/ אאוטלנדר מאפשר לקחת בחשבון הוצאות כאלה, גם הנוחות ומרחב הפנים עדיפים בסיטרואן. לכן צריך לקחת בחשבון את כל המכלול, לפני שמחליטים. אתם גם לא צפויים לנסוע הרבה, זה עוד משהו לטובת גרנד פיקאסו.

אני למשל, ל 250 אלף קילומטרים ב 7 שנים אפילו בצחוק לא שקלת סיטרואן, עם כל היתרונות שלו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 15 דקות, vladclar כתב:

עוד פעם, תצטרך לקחת בחשבון,  שלא מדובר באמינות ברמה של טויוטה.

הגיר והמנוע אכן אמינים,  אבל יכולות לצוץ תקלות אחרות ( גם לא זולות, כמו בדוגמה הבאה).

מחיר קניה נוח יחסית לוורסו/ פריוס פלוס/ אאוטלנדר מאפשר לקחת בחשבון הוצאות כאלה, גם הנוחות ומרחב הפנים עדיפים בסיטרואן. לכן צריך לקחת בחשבון את כל המכלול, לפני שמחליטים. אתם גם לא צפויים לנסוע הרבה, זה עוד משהו לטובת גרנד פיקאסו.

אני למשל, ל 250 אלף קילומטרים ב 7 שנים אפילו בצחוק לא שקלת סיטרואן, עם כל היתרונות שלו.

תודה. אני הבנתי שיש בעיות אבל לא יודע עד כמה.
לגבי וורסו, פריוס וכו' פשוט אין כרגע ממש מבחר.. אני לא יכול להמתין הרבה זמן.
לגבי אאוטלנדר הוא די חורג לכיוון 80 אלף ואני נאלץ לוותר, יקר מידי. חבר קנה ב67K אאוטלנדר שנת 2015, 100K ק"מ מפרטי שזה ממש במזל. אני לא מצאתי בפחות מ-80, משהו סביר.

פורסם

כדי למצוא רכב טוב צריך זמן וסבלנות ( תקף גם לגבי גרנד פיקאסו ).

אף פעם לא טוב לקנות בלחץ. 

בהחלט אפשר לחיות עם סיטרואן, רק רציתי להבהיר שלא תצייר לעצמך תמונה ורודה, שאם תקנה דגם 1.6 עם 165 כ"ס לא תראה מוסך חוץ מטיפול פעם בשנה.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

כדי למצוא רכב טוב צריך זמן וסבלנות ( תקף גם לגבי גרנד פיקאסו ).

אף פעם לא טוב לקנות בלחץ. 

בהחלט אפשר לחיות עם סיטרואן, רק רציתי להבהיר שלא תצייר לעצמך תמונה ורודה, שאם תקנה דגם 1.6 עם 165 כ"ס לא תראה מוסך חוץ מטיפול פעם בשנה.

צודק, אני לחוץ לרכוש כי אנחנו 6 ואין רכב מתאים כרגע וזה היה ככה זמן מה ולא פשוט אבל לקנות בפועל, אני לא אמהר, אין כוונה כזאת.
עצות איפה לחפש רכבים יד 2? אני מכיר רק יד 2, כל מה שמוצא בגוגל מציג מודעות ישנות ולא עדכניות וכו'.

• תוכן חדש...