Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מגרשים שיודעים לעשות העברת בעלות בלי ללכת לדואר.

הם יכולים להעביר בעלות בין כל 2 רכבים בישראל או רק רכבים שלהם? כולל רכבים שהבעלים שלהם מעולם לא דרך שם ?

איך זה עובד? זה מצריך פעולה כלשהיא מאחד הצדדים של העיסקה ?

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, GTאי כתב:

גם בתור אדם פרטי אתה יכול לעשות את זה אחרי הזדהות מול האתר

https://www.gov.il/he/service/ownership-vehicles-transfer

זה משהו אחר.

אני לא יכול להעביר את הרכב שלך לחבר שלי משה.

הפקידה בדואר, יכולה. אני שואל אם גם סוחר רכב יכול לעשות דבר כזה?

תו לי לחדד את השאלה שלי: מגרש קטן הציע לקנות ממני את הרכב שלי ורוצה להעביר את הבעלות ישירות לקונה (רכב ישן שהם לא יחזיקו במגרש).

זאת כאילו עיסקה ביני לבין הקונה בלי שהרכב שלי עובר בתו שוכר של המגרש. אני כמובן לא יודע מי הקונה עד העיסקה.

אני תוהה אם זה אפשרי ואיך לוודא שהבעלות באמת עברה ממני. הוא כנראה ידפיס לי משהו אבל איך אפשר לדעת שהכל בסדר והרכב עבר ממני ?

תן לי לחדד 2: היום כשמעבירים בעלות באזור האישי אני יוזם את הפעולה, הקונה מתחבר, אני משלם אגרה וכו' ובסוף מגיע מייל.

איך זה נראה כשמגרש מעביר בעלות על רכבים?

עריכה אחרונה על ידי ykg
פורסם

הסוחר יכול לבצע פעולות רק על כלי רכב שרשומים על שמו. ומאז שניתן להעביר בעלות באינטרנט השירות הזה די התייתר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 24 דקות, ykg כתב:

זה משהו אחר.

אני לא יכול להעביר את הרכב שלך לחבר שלי משה.

הפקידה בדואר, יכולה. אני שואל אם גם סוחר רכב יכול לעשות דבר כזה?

תו לי לחדד את השאלה שלי: מגרש קטן הציע לקנות ממני את הרכב שלי ורוצה להעביר את הבעלות ישירות לקונה (רכב ישן שהם לא יחזיקו במגרש).

זאת כאילו עיסקה ביני לבין הקונה בלי שהרכב שלי עובר בתו שוכר של המגרש. אני כמובן לא יודע מי הקונה עד העיסקה.

אני תוהה אם זה אפשרי ואיך לוודא שהבעלות באמת עברה ממני. הוא כנראה ידפיס לי משהו אבל איך אפשר לדעת שהכל בסדר והרכב עבר ממני ?

תן לי לחדד 2: היום כשמעבירים בעלות באזור האישי אני יוזם את הפעולה, הקונה מתחבר, אני משלם אגרה וכו' ובסוף מגיע מייל.

איך זה נראה כשמגרש מעביר בעלות על רכבים?

אתה מעביר למגרש וגומר את הסיפור. 

המגרש לא נספר כ"יד" ולכן זה חסר משמעות ברישיון אם זה רשום על שמו.

אם בכל זאת הם רוצים לדלג, תעשה אתה העברת בעלות על שם הרוכש המסתורי. 

מה שלא יהיה, אל תשאיר להם את הרכב בלי שהעברת בעלות.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, GTאי כתב:

אתה מעביר למגרש וגומר את הסיפור. 

המגרש לא נספר כ"יד" ולכן זה חסר משמעות ברישיון אם זה רשום על שמו.

אם בכל זאת הם רוצים לדלג, תעשה אתה העברת בעלות על שם הרוכש המסתורי. 

מה שלא יהיה, אל תשאיר להם את הרכב בלי שהעברת בעלות.

זה ברור שלא אשאיר בלי להעביר למשהו.

כשהעברתי ל"מגרש" (תו סוחר) הרכב "מופקד" והרישיון מוקפא ולא אמורים לנסוע בו.

אם בכל זאת הם נוסעים או עושים עבירה, מי שיופיע למשטרה זה המגרש נכון ?

המגרש אמר לי "נעביר ישירות לבעלים החדש" - אין לו אפשרות טכנית לעשות את זה נכון?

עריכה אחרונה על ידי ykg
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, ykg כתב:

אם בכל זאת הם נוסעים או עושים עבירה, מי שיופיע למשטרה זה המגרש נכון ?

נכון הרכב רשום בבעלות סוחר 

למייטב ידעתי מותר לסוחר לנסוע ברכב  למטרות שקשורת במכירתו שזה נסיעה לתיקון, להשבחה, נסיעת הדגמה לקונה וכדומה. אסור כל שימוש אחר.

אם זה בשעות סבירות, תמיד אפשר לטעון שהוא בדרך למוסך לעשות טיפול או תיקון אז אני לא יודע עד כמה האיסור הזה נאכף בכלל. 

פורסם
לפני 57 דקות, Buki כתב:

נכון הרכב רשום בבעלות סוחר 

למייטב ידעתי מותר לסוחר לנסוע ברכב  למטרות שקשורת במכירתו שזה נסיעה לתיקון, להשבחה, נסיעת הדגמה לקונה וכדומה. אסור כל שימוש אחר.

אם זה בשעות סבירות, תמיד אפשר לטעון שהוא בדרך למוסך לעשות טיפול או תיקון אז אני לא יודע עד כמה האיסור הזה נאכף בכלל. 

אין לסוחר חובה לנסוע עם לוחית "במבחן" שמשוייכת לו את הנסיעות הקטנות האלו של מוסך, נסיעת מבחן, קוסמטיקה לרכב וכו' ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...