Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים.

דרך האתר של רייאןאייר ניתן לשכור רכבים משדה התעופה בממינגן, דרך יורופקאר או חברה בת שלהם. 

האם מישהו ניסה? איזה ביטוח מקבלים שם ב- "full insurane"?

ממה שראיתי בהשוואה למחירים המלאים באתר הרשמי של יורופקאר זה יותר אטרקטיבי, אבל אשמח לדעת אם יש אפשרויות אחרות שם. מחפשים משפחתית סטיישן בגודל סביר+ משהו בסגנון מרצדס c סטיישן.

האתר מאוד מגביל בבחירת התוספות, נהג שני, שינוי שעות וכאלה ולכן אני מחפש אלטרנטיבה מומלצת.

תאריכים: 17 יולי 5 בערב עד 24 יולי 6 בבוקר.

תודה

פורסם

גרמניה=סיקסט באופן כללי, בלי קשר למיקום. 'חברה בת' של יורופקאר זה גולדקאר? כי אם כן, אז זו מלכודת תיירים אחת גדולה.

לא יודע איזה מידע אתה מצפה לקבל פה לגבי הביטוח שאי אפשר למצוא מעודכן ומהימן יותר באתר שלהם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

'חברה בת' של יורופקאר זה גולדקאר?

שלילי, חברת Keddy

אבל אני בחרתי שהספק הוא לא KEDDY אלא EUROPCAR.

מה שהצלחתי להבין זה שבצעם מבוצע קישור ישיר לחברת rentalcars, השייכת לבוקינג - ודרכם מתבצעת ההשכרה.

החבילה שכוללת C-Class Estate או דומה, עם ביטוח מלא (דרך האתר, לא דרך חברת ההשכרה, אני מבין שיש השתתפות עצמית מוגבלת והביטוח המלא מכסה את ההחזר שלה) ו- 1400 ק"מ, נהג יחיד - יוצאת 660 אירו.

אני משער שמרצדס C מקבילה לאודי A4 ושלא ייתנו לי יונדאי I30,

A4 עולה בסיקסט בתנאים דומים 707 אירו לפני ביטוח (כשמוסיפים ביטוח מלא או חלקי זה מקפיץ את המחיר ל-900 או 1000 אירו).

מה אני מפספס?

למה כשאני מחפש בסיקסט אני מקבל מחיר כזה גבוה?

איזה אתר או ספק כדאי לבדוק? איך אפשר למצוא מחירי השכרה קצת יותר הגיוניים ולא לעבור דרך מתווך מוזר שהתקשורת איתו בעייתית?

תודה!

פורסם

כנראה שאין לך יותר מדי אפשרויות.

הכנס לאתרים של שתי החברות (בינלאומי, גרמני, ישראלי) ושל מתווכים (רנטאלקארס, אוטו-יורופ, אופרן) וקבל הצעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שלעונה ולמשך ההשכרה המדוברת, המחיר של המרצדס נראה נמוך להחריד. הייתי לוקח אותו ולא שואל שאלות.

זה של סיקסט קרוב יותר למציאות שאני מכיר. אולי אצל החברה השניה יש איזה מבצע, או סתם הגיע קונטיינר של מרצדסים מיותרים.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

כנראה שאין לך יותר מדי אפשרויות.

הכנס לאתרים של שתי החברות (בינלאומי, גרמני, ישראלי) ושל מתווכים (רנטאלקארס, אוטו-יורופ, אופרן) וקבל הצעות.

מרגע לרגע, נראה שה- Rentalcars הזה בכלל לא החליט אם הוא אתר לגיטימי או הונאה.

זה כביכול שייך ל- Booking, אבל הממשק לא מתפקד, כפתורים שלא מובילים לשום מקום, חלוניות הסבר ריקות, לא ניתן לבחור שפה אנגלית הוא אוטומטית מעביר לעברית גם כשבוחרים אחרת.

יש אתר ביקורות שהממוצע שם הוא 1.1 כוכבים מתוך 5.

זה קיצוני. מאוד.

https://www.sitejabber.com/reviews/rentalcars.com

מישהו התנסה איתם?

פורסם

מוזר מאוד - האתר אמור להיות לגיטימי.

בשבוע שעבר פעל אצלי כראוי (חיפוש בצרפת), וניסיתי גם כעת (עם נתוני החיפוש הקודם וגם עם חיפוש ב-FMM) - זורם כמו שצריך.

שכרתי דרכם לאחרונה לפני משהו כמו 7 שנים, הכל היה תקין, ובהחלט פתרו לי בעיה מול חברת ההשכרה. וגם הניסיון שלי עם בוקינג, גם בחודשים האחרונים, טוב מאוד, החיסרון היחיד היה אי קליטה של נקודות בבתי המלון, אבל זה לא קריטי במיוחד, כנראה שכדי לקבל נקודות צריך להזמין ישירות ברשת המלונות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מספיק אנשים שהתנסו, אבל ברגע שמשהו לא הולך כשורה - כל אתר תיווך כזה רק מסבך את העניינים. ככלל, עדיף להימנע מהם אם יש אפשרות, ולעבוד ישירות מול חברת ההשכרה.

במקרה הנ"ל מדובר במדינה מתורבתת יחסית (לא מקסיקו או איטליה למשל, שיש להן מוניטין בעייתי בתחום) ובשעת השכרה מוקדמת למדי, מה שמשאיר לך מספיק זמן אם צריך לשבת קצת על הטלפון עם שירות לקוחות. זה אומר שעקרונית הסיכון די נמוך ואפשר לנסות את המתווך בגלל המחיר הזול, אבל בסופו של דבר זה שיקול פרטי שלך.

פורסם

טלפון קצת בעייתי - אנחנו ישראלים, אז אין לנו roam like at home (אולי אשר עם Airalo - אין לי ניסיון).

אבל בהחלט להצטייד בכמה אירו בחשבון הסקייפ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לא מרצדס ולא נעליים.

קיבלתי משהו מוזר. ומעניין. 

VW Arteon Shooting Brake, 2L Diesel, R line

משהו כזה

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...