Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, tinoki כתב:

אני סבור שפות”ש לא יוכל לקבל זיכוי, אבל בהחלט יוכל לקבל הקלה בעונש, משום שרואים בוידיאו שהוא בנהיגה ”רגילה”, דהיינו לא מסמס, וודאי שלא מפטפט.

זו רק השערה שלי.

אני משער שהוא יקבל עונש מצחיק כי בתי המשפט לתעבורה הפכו לבדיחה.

פורסם (נערך)

מה יקרה ומה יהיה פס"ד קשה לנחש , לי נראה שהוא מורכב לא רק מפרטי הדוח, אלה על התרשמויות הדדיות בהליך המשפטי, מצבי רוח, סגנון דיבור וכ'ו.

אחד ממרכיבי העונש אם יגזר או הזיכוי-גם חלקי , הוא עברו של פות"ש בתחום עבירות התנועה, מרכיב משמעותי שלא דוסקס כאן. בשורות טובות ושבוע טוב

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.6.2023 בשעה 17:26, Be roo כתב:

רק בפורום הזה עלה בעבר שמה של ששוטרת שפיברקה דו"חות כאלה. בסופו של דבר ברה מתפקידה אבל אין לדעת כמה נהגים נאלצו להשלים עם הדין ולשלם על עבירה שלא ביצעו.

נתקלתי בעדכון על המקרה של השוטרת, לקח 5 שנים, אבל עכשיו היא גם הורשעה בבית משפט.

https://ashdodi.com/liarpolicewoman/?fbclid=IwAR0CDZMiwK7ZL4ccrZuYcDmfLzOGMzGH93DelP_wSUxR9Xx-gAAQzve--OQ

ונראה שלפחות חלק מהנהגים שנפגעו מיוצגים ע"י עו"ד. אבל מה עם האחרים? אני בספק שמישהו טרח לשקול אם להודיע להם בכלל.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...