Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הרכב נכנס לסדנה,  וטופלו כל הבעיות בצבע שהבעלים הקודם השאיר לי (עבר צביעה בכמה נקודות בעיתיות וציפוי נאנו).

אני מתכנן להתחיל לשטוף את הרכב לבד, לא ממש סומך על שטיפות ידניות למיניהם.

לצערי אין לי מקור מים וחשמל זמין בחניה (חניה משותפת של בניין), אבל אין לי בעיה להוריד דליים לרכב.

אני מתלבט אם להתפשר על ONR אחת לשבוע, או לרכוש Jimmy JW31, להביא ג'ריקן ולבצע שטיפה מלאה.

ראיתי ביקורות לכאן ולכאן על הג'ימי, בעיקר על זה שהלחץ שלו נמוך יחסית. 

בקיצור, ONR או ללכת על הג'ימי? 

פורסם

לדעתי, ג׳ימי. זה פתרון סביר למי שאין יכולת לחבר גרניק לחשמל/מים. אני בעצמי הייתי משתמש במכשיר, במשך כשנתיים וחצי. נכון שאין לו עוצמה חזקה כמו גרניק, אבל עדיין זה עושה את העבודה. 

קניתי ביחד איתו גם שני ג׳ריקנים של 18 ליטר כל אחד. 

• אהבתי 1
פורסם

גרניק נייד מצריך לוגיסטיקה שלמה בשביל לשטוף את הרכב.

חלק מהציוד- ג'רינקים מלאים במים, דליים (שיטת 2 דליים), אביזרי שטיפה ועוד.

כאחד שהיה גר עד לא מזמן בבית בקומות, זה לא פשוט בכלל.

אני הייתי הולך על ONR.

עובד בחלקים.

מרסס כל חלק, שוטף בעדינות בשיטת 2 דליים, מרסס ספריי אוטם, מנגב.

תסתכל סרטונים ביוטיוב.

כמובן שוטפים בצל וכשפח הרכב קר למגע.

בשעות הערב המאוחרות או בשעות הבוקר לפני שהשמש יוצאת.

פורסם (נערך)

ג'ימי זה פיתרון מצויין בעיני, הוא משמש אותי גם כ- 3 שנים.. יתכן וזה עניין של מזל, כי לחלק מהאנשים הוא שבק או החליד מבפנים..

אז חשוב לדאוג לרוקן אותו בסוף שטיפה(להפעיל אותו מבלי להזרים מים ולחכות כמה שניות שכל המים יצאו)

הוא אכן מגיע לכל המקומות ובעוצמה סבירה, בייחוד לג'אנטים ולאגזוז שעם ONR לא תצליח לנקות כמו שצריך..

2 ג'ריקנים של 18 הם כמות נכבדת ומאפשרת לך לכסות את כל שלבי השטיפה לפי הספר, מלמעלה למטה,

הסוללה שלו מספיקה ל- 40 דקות בלי בעיה

אני ממליץ להוסיף לערכה עגלת קמפינג על מנת להוריד איתך את כל הציוד הנלווה ולעשות עבודה מסודרת

בסיום השטיפה אפשר לעבור עם ספריי דיטיילינג בשביל המראה המבריק, אני משתמש ב- Chemical Guys Rinse Free מדולל ביחס 30 מ"ל לליטר, ונראה לי שה- ONR נותן לך גם את האפקט הזה.

ובעיקר להנות מהעשייה והתוצאות :)

עריכה:

לאחרונה שפצרתי קצת את הג'ימי והוספתי לו סט מחברים:
1. 

2. 

עריכה אחרונה על ידי this_is_me
  • אהבתי 1

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.5.2023 בשעה 14:27, this_is_me כתב:

ג'ימי זה פיתרון מצויין בעיני, הוא משמש אותי גם כ- 3 שנים.. יתכן וזה עניין של מזל, כי לחלק מהאנשים הוא שבק או החליד מבפנים..

אז חשוב לדאוג לרוקן אותו בסוף שטיפה(להפעיל אותו מבלי להזרים מים ולחכות כמה שניות שכל המים יצאו)

הוא אכן מגיע לכל המקומות ובעוצמה סבירה, בייחוד לג'אנטים ולאגזוז שעם ONR לא תצליח לנקות כמו שצריך..

2 ג'ריקנים של 18 הם כמות נכבדת ומאפשרת לך לכסות את כל שלבי השטיפה לפי הספר, מלמעלה למטה,

הסוללה שלו מספיקה ל- 40 דקות בלי בעיה

אני ממליץ להוסיף לערכה עגלת קמפינג על מנת להוריד איתך את כל הציוד הנלווה ולעשות עבודה מסודרת

בסיום השטיפה אפשר לעבור עם ספריי דיטיילינג בשביל המראה המבריק, אני משתמש ב- Chemical Guys Rinse Free מדולל ביחס 30 מ"ל לליטר, ונראה לי שה- ONR נותן לך גם את האפקט הזה.

ובעיקר להנות מהעשייה והתוצאות :)

עריכה:

לאחרונה שפצרתי קצת את הג'ימי והוספתי לו סט מחברים:
1. 

2. 

תודה רבה!

קניתי אחד בKSP, עשיתי שטיפה בסיסית (אחרי האובך שהיה לנו, בעיקר להעיף את כל האבק שהצטבר), לגמרי נותן מענה מספק.

לא הכי קל עם עם החיבור לכד מי עדן, אבל שמתי את הכד על משטח עץ שחיברתי לו 4 גלגלים, וזה הקל משמעותית.

בהמשך כנראה שארכוש סוללה נוספת, נשאר לי קטע שפספסתי בפגוש ובדיוק נגמרה הסוללה.

• אהבתי 2
פורסם

@ShmigalBigal

כן גם אני מעוניין לקנות לו סוללה נוספת מאחד החברים פה שלא משתמשים יותר במכשיר :)

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

• תוכן חדש...