Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
כתם שמן(?) נשאר על המדרכה בכל פעם שמזיז את הרכב.
לפני חודש הרכב יצא ממוסך אחרי חודשים מצטברים של תיקון גיר. לא חוזר אליו בחיים בגלל שלא אמין ולא סומך על האבחון וההסבר שייתן.

מילאתי לפני שבועיים שמן במנוע ואני בודק אותו כל יום עם המדיד, אין שינוי.

הנזילה היא מהגיר? 
פיג'ו 301 2015 רובוטית.

פורסם

זה נראה מהגיר כן (אני מניח כי אני רואה שיוצא משם ציריה ומשהו שנראה כמו תושבת מספריים)

תחזור אליו שיתקן זה על אחריותו.

פורסם
לפני 24 דקות, Shab00 כתב:

זה נראה מהגיר כן (אני מניח כי אני רואה שיוצא משם ציריה ומשהו שנראה כמו תושבת מספריים)

תחזור אליו שיתקן זה על אחריותו.

הוא הבנאדם הכי לא אמין בעולם ומתאים לו גם לעשות בכוונה. אי אפשר לחזור לכאלה שלא יוסיף תקלה חדשה ויגיד שלא קשור למה שעשה וידרוש עוד כסף.

יש מדיד שמן לגיר שאפשר לעקוב?

יודע אולי מה האופציות מבחינת תקלות?

נראה לי שאסע למוסך אחר אבל יהיה נחמד לדעת מראש איזה אפשרויות יש מהפשוטה יותר לגרועה יותר

פורסם
לפני 11 שעות, Shab00 כתב:

תקשיב אם נוזל לך משם הגיר זה פירוק מסיבי שיעלה לך לא מעט כסף...

לא יודע אם בגיר שלך יש מדיד או חור עודפים.

מה המקרה הכי גרוע בנזילה מגיר מבחינת תיקון? פירוק הגיר והחלפת מחזירי שמן? ראיתי שזה עולה סביבות ה1000 שח ממקרים דומים. משער שאלך למוסך אחר ואשלם את הכסף אם זה הסדר גודל

פורסם

קשה לקראות, אבל יתכן שזה ממחזיר שמן ציריה.

בשביל להחליף מחזיר שמן ציריה לא צריך לפרק את הגיר מהאוטו, רק לרוקן שמן ולהוציא את הציריה. ואז אפשר להחליף את המחזיר שמן. עבודה לא מסובכת ולא יקרה.

אבל כאמור לא בטוח שזה משם. 

• רעיון טוב! 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי, עברו כמעט שבועיים מאז שבגלל הנזילה מהגיר החלפתי מחזירי שמן וציריות, נראה שלא השתנה דבר ועדין יש נזילה מהגיר. אמרתי לו שממשיך לנזול והוא אמר שלא עשה שטיפה ושנשאר שמן בגשר והכל טוב לא לדאוג ושיעבור. לפני ניקיתי עם סמרטוט יבש, נראה שעדין יש אותה נזילה. זה הגיוני?

IMG_20230530_092522.jpg

IMG_20230530_092444.jpg

IMG_20230530_092441.jpg

IMG_20230530_092433.jpg

IMG_20230530_091523.jpg

IMG_20230529_190629.jpg

• תוכן חדש...