Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, belko כתב:

הרצועה החיצונית מסתובבת אבל הפנימית מה שבצבע אדום לא .

image.png.af7b6fe30d8eac17b57e1f8aac5528b1.png

אז אין לך קור בכלל זה סתם אוויר רגיל. 

צריך לבדוק שמגיע מתח למדחס. לחבר שלי למשל היה פיוז שרוף. נפל על מישהו אמין. החליף לו ללא תשלום. מאז עבר חצי שנה הכל טוב.

צריך לבדוק שיש גז במערכת. אם הגז ברח הוא גם מפסיק לעבוד המדחס.

לך לעוד מקום תקבל חוות דעת שניה.

פורסם
לפני 11 שעות, belko כתב:

יש לי מאזדה 3 2010 

מזגן הרכב  חצי מקרר צד ימין וצד שמאל יוצא אוויר לא קר , אבל גם האוויר קר לא יוצא קר לגמרי 

הלכתי למוסכניק ואמר שהמדחס הלך וצריך להחליף אבל אם יוצא קר בצד זה לא בעיה אחרת כי מדחס אמר שעולה 2000 שח וזה לא בתקציב 

האם אבחנה היא נכונה ? מה עליי לבדוק על מנת להבין איפה התקלה באמת אם אני יכול ?

ברכב של אשתי (קליאו) יש בריחת גז קלה. ממלאים גז באפריל כל שנה... סוחב יופי עד ההתחממות של שנה הבאה...

הדיאגנוזה שקיבלת ממנו שגויה. ברכב שלנו כשחסר גז התופעה זהה למה שאתה מתאר. בחלק מהפתחים האויר לא מקורר כלל ובחלק אחר מקורר אבל לא לגמרי.

גם המוסכניק שמטפל לנו ברכב וגם במקום אחר בו פעם מלאנו גז אמרו לי שהתופעה הזו (חלק קר וחלק לא) מתאימה למחסור בגז. אני לא מבין איך ולא את ההגיון בזה אבל זה המצב.

פורסם
לפני 1 דקה, razi_pazi כתב:

אני לא מבין איך ולא את ההגיון בזה אבל זה המצב.

הגז המועט שיש עובר ממצב נוזלי למצב גז רק בחצי של המאייד, הוא לא מספיק לחצי השני.

מכאן רק חצי המאייד מתקרר, החצי השני לא.

משם האוויר שמזרים המפוח מתפצל לפתחים, לחלק המפתחים מגיע אוויר קר, לחלק לא. 

• תוכן חדש...