Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, guya72 כתב:

נסגרה לי האופציה לבצע עריכה -> הרווח של היבואן הוא בערך 10% -15% מעלות רכב חדש. לדעתי זה סביר.

יש ענפים בעלי רווחיות (באחוזים) הרבה הרבה יותר גדולה. אבל יש להם תדמית יותר טובה כי שם זאת קניה בסכום הרבה יותר קטן (למשל מוצרי צריכה יום-יומיים)

לא הייתה לי כוונה למתוח ביקורת על היבואנים, מעבר לכל התחשיב שהצגת פה, גם לא הכריחו אפ'חד לרכוש רכב חדש. גם אילו הרווח של היבואן היה 250% זה לא היה מפריע לי. אם זה מה שאנשים מוכנים לשלם, זה מה שהם ישלמו. הכלל בשוק (בהכל, מחוט ומחט ועד דירות יוקרה) הוא שהמחיר נגזר ממה שהלקוח מוכן לשלם.

(אני עובד אצל יבואן שמוכר לא משנה מה תחת כמה מותגים, המוצר הוא אותו מוצר בדיוק! אך המחיר לנתיבות (לדוג') הוא לא המחיר לרעננה (לדוג'). כששאלתי את הבוס למה המשחק הזה במחיר, הוא ענה לי שבנתיבות לא ישלמו על זה מעל סכום X, וברעננה אם הוא ינסה למכור מתחת לסכום X זה יהיה 'זול' מידי ואף אחד לא יקנה את זה!)

זה רק היה לי בום לפנים להפנים לרגע שרוב המחיר של רכב חדש הוא בכלל לא על המוצר עצמו.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

לא הייתה לי כוונה למתוח ביקורת על היבואנים

שאלת מהיכן צצו עוד 100K - קיבלת תשובה (עם מספרים שברובם הם הערכה, אך אני מאמין שקרובים למציאות)

לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

זה רק היה לי בום לפנים להפנים לרגע שרוב המחיר של רכב חדש הוא בכלל לא על המוצר עצמו.

בוא לא נדבר על רכב בנזין, שם המיסים יכולים להגיע למעל 100% ממחיר רכב...

פורסם
בתאריך 24.4.2023 בשעה 23:57, לב טוב כתב:

(אני עובד אצל יבואן שמוכר לא משנה מה תחת כמה מותגים, המוצר הוא אותו מוצר בדיוק! אך המחיר לנתיבות (לדוג') הוא לא המחיר לרעננה (לדוג'). כששאלתי את הבוס למה המשחק הזה במחיר, הוא ענה לי שבנתיבות לא ישלמו על זה מעל סכום X, וברעננה אם הוא ינסה למכור מתחת לסכום X זה יהיה 'זול' מידי ואף אחד לא יקנה את זה!)

אני יתן לך דוג' יותר טובה,

כנס לסופר ליד הבית,

אם יש לך ענים חדות תוכל לראות מוצרים תחת מותגים שונים עם פערי מחיר גבוהים,

ותחפש באותיות הקטנות תראה שזה אותו יצרן ואותו רשימת רכיבים וערכים תזונתים,

ס"ה הציבור קונה לפי שם וכד',

עין הערך שעלה בתקשורת על סטארקיסט במחאה שהיתה נגדם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

לדעתי הרכב לא בתקינה אירופאית/אמריקאית, 

נניח שכן, יש לך גם אפשרות להשיג תעודת מקור, 

בתקווה שהסיני לא ישלח לך רכב טוטאלוס שהוא חידש, כי המחיר המפורסם בסין גובה יותר. 

הערך של רכב בסכום של 18 אלף דולר, 

יוצא אחרי הכל + - 120 אלף ש"ח (ועוד הגזמתי עם דמי השילוח)

image.thumb.jpeg.5068b754fcfd7c6ef10392875526b4fc.jpeg

פורסם

כל הכבוד ל guya72 על הבקיאות,

אני מפרגן ליבואנים מכל הלב. אבל מה שמעניין אותי זה כמה יצא לי רכב ביבוא אישי  ולפי החשבון אני מרוויח משהו באזור ה 40 K ש"ח אם לא יותר...

(ואני מוכן לקחת על עצמי כאב ראש של טפסים וכדומה, אבל אני לא מוכן לקחת על עצמי הפסדים כספיים...)

• תוכן חדש...