Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בא לי להשתגע לחדש ולהתרענן עם הרכב שלי שאני מאוהב בו.

המועמדת אינפיניטי G37 שנת 2012 בצבע אפור עכבר מטלי ריפוד בז' בהיר משולב עור ובד.

מאד אוהב את הרכב, המווון רכב בתמורה למעט כסף יחסית. לרכב יש הרבה יתרונות אבל מבחינה אסטתית גם חיצונית וגם בתא הנוסעים הוא קצת סתמי ו"זקן" ותכלס זה סוג של זאב בעור של כבש.

לא רוצה להחליף אותו אבל בא לי לרענן ולחדש אותו ומתכנן (אולי ) פרוייקט של עיטוף הרכב בויניל וריפוד מחדש של המושבים. המושבים חשבתי על צבע כאמל (אבל פתוח להצעות מעניינות) על צבע ומרקם המדבקת עיטוף לא החלטתי - יש אין סוף אפשרויות הכיוון הכללי שלי הוא צבע אחד שיהיה מיוחד מושך עין אבל לא צעקני ובוטה מדי כמו נניח מדבקת עיטוף זהב או ורוד מט וכאלו...כרגע המועדפים עלי הם תכלת מט מטאלי או ירוק זית מט...אשמח להצעות שיתאימו לצורת הרכב בליווי תמונות שיגבו את ההצעות המלצות שלכם.

עריכה אחרונה על ידי KOOKE
פורסם

ירוק זית עם ג'נטים שחור מבריק. נראה טוב. אבל חייב הנמכה קטנה. וגם להפוך את כל חלקי כרום לשחור מבריק

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כזה: https://carsandbids.com/auctions/98dQkpm0/2004-volvo-s60-r, אולי רק עם גוון ריפוד קצת יותר רגוע (כמו הכאמל שציינת).

בלי קשר, אני חייב לומר שה-G37 היא לדעתי בין המכוניות הבודדות בעולם שנראות טוב בצבע הלבן-פנינה שהיא מגיעה איתו מהמפעל.

פורסם

דעתי האישית להחליף צבע זה לא הנקודה

אלא יותר של לשים לו ג׳אנטים כנף קטנה כיסוי לרוחב השמשה למעלה וכאלה

אבל אני מבין שאולי אתה חושב אחרת ממני

פורסם

אני חושב שעיטוף בגימור מט הפך ל''זול'' והייתי הולך על גימור מבריק, משהו מיוחד, כמו שאמרת לא צעקני, אלגנטי אבל מעניין, שיסיר במעט את האפרוריות של הסדאן.

חציל, ירוק זית, כחול כהה.

כן הייתי מרענן טיפה עם איזה ליפ, דקטייל עדין, ג'אנטים..

פורסם

ריפוד למושבים בכל מקרה לא הייתי עושה,תקבל מראה זול מאוד וגם אם לא אז יעלה הון,מקסימום הייתי הולך על חישוקים אחרים,אולי יותר גדולים.

פורסם

יש כיסוי למושבים שיראה כנראה זול ויש החלפת ריפוד שיכול להראות טוב.

זה שבתמונה בוצע אצל איגור בחולון.

54830028 s-1.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ברכב אספנות כנראה שזה ההחלטה הכי טובה,וכמובן שאיגור ברמה גבוהה מאוד.

שוב,גם אם כן יעשה זה יכול לעלות המון.

פורסם (נערך)

גם אני מחזיק רכב די הרבה זמן אך לא מעוניין למכור ונמצא באותה נקודה כמוך פעם בשנה. מצד אחד רוצה להתחדש ברכב אחר אך מצד שני מבין שזה מיותר עבורי כי אני עושה 6 אלף קילומטר בשנה והבימרית שלי כמו חדשה. מה שאני עושה זה כל שנה כמעט מחליף ג'נטים, משדרג שוב מערכת סטריאו.פעם החלפתי מערכת פליטה, פעם תוכנה. הכוונה היא לחדש משהו די גדול פעם בשנה ואז ההנאה לא נגמרת.

עריכה אחרונה על ידי 98civic

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם אתה אוהב כח תתקין סופר, אם אתה אוהב התנהגות תתקין קוילאוברים.

הרבה יותר מעניין לעניות דעתי.

פורסם
לפני 3 דקות, O.R. כתב:

אני אוהב את הסטוק אז רק מקשט מיסביב

פורסם
לפני שעה, O.R. כתב:

בשביל סופר הוא חייב ברקסים מוגדלים, להחליף מתלים ועדיפות גבוהה ל  lsd. מבחינת תקציב זה יעלה כמו הרכב עצמו..

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני די מרוצה מהכוח וההתנהגות של הרכב - אם אשפר משהו זה רק את מוטות הפיתול ליותר קשיחים שמשפרים פלאות ההתנהגות בהשקעה נמוכה יחסית

• תוכן חדש...