Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
" הדבר היחידי שאני יכול לומר הוא:"הלוואי שיעבור כבר החוק, ואז לא רק שלא נצתרך לשלם כדי להשתתף באירוע, אלא ישלמו לנו כדי להגיע ולקחת חלק בפסטיבל מוטורי זה או אחר... הלוואי" "

בחלומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יובל,

"חלומות נוהגים ליתגשם"

פיתגם שאני מאמין בו,וכדי שכולם יאמינו :smile:

קובי כהן.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נדב ראלי=דותן ?

כבר יותר מדי שאלו אותי את זה, אולי אני צריך לשנות את השם?

או שגם נדב דותן יתחיל לכתוב פה תחת השם NadavDotan...

בערך כל יומים אני מקבל את השאלה הזו בפרטי :wink:

אגב יובל, אם אמרגן מקבל הרבה כסף מספונסרים כדי להפיק אירוע אף כתנאי למימון הנ"ל דורשים הספונסרים כיסויי תקשורתי נרחב (מובן), והטלוויזיה מצידה מעמידה איזה תנאי שאם יהיו פחות מ 15 מכוניות (לדוגמא) אז היא לא באה, מתוך חוסר עניין. במקרה כזה אני חושב שהאמרגן יעשה הכל כדי למשוך נהגים להגיע! דמי הרשמה (לדעתי) צריכים להיות הכסף הקטן באירועים שלנו!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

קובי+ נדב

שיעבור החוק אתם תתגעגעו לספרינטים והראלים ב 2000 ש"ח

ישראל לא תהיה שונה מהעולם החיצון למרות שעכשיו היא כן !

כמה עולה מירוץ חד יומי בחו"ל ?

איזה מכוניות משתתפות ? תקן ? אומלוגציה ?............

שספונסר יחליט לעשות STAGE דוקא במקום " שובר " מה אז ? תעשו חרם !?

יובל מלמד

פורסם

חזרת לעצמך יובל !

אכן, יהיה בכי גדול שהתקנות הבין לאומיות יחולו על המכוניות לפחות התקנות של הבטיחות,

כסאות, חגורות, כבוי אש, קסדות, אישורי פג תוקף, הומולוגצייה של רכבים.

מה אז? קובי את נדב, או מי עוד? (מהמבקרים) מה אז תעשו?

מה שכן ההוצאות או בחלקן יוכלו להתקזז מול חסויות אישיות של כל אחד מיכם,

לכשיעבור החוק.

מירוצי מכוניות

פורסם

אני לא דואג! כשיעבור החוק, אני מאמין שגם יובל ירדוף אחרי (עם מזומנים) כדי שאשים מדבקה של ספארקו מעל הבולם השמאלי...

כאשר יעבור החוק לא תהיה בעייה של תקנונים/תקינה וכו' - מי שיהיה טוב - יהיה לו ספונסר והוא יעמוד בכל הדרישות- מי שלא - לא! (ככה זה בחיים)!

ככה זה ספורט תחרותי!

אבל לבינתיים - צריך לדאוג לכולם - גם לחבר'ה עם המכוניות הקטנות ב 10000 $ ופחות.

כבר אמרתי פעם ליובל - לא נראה לי בזמן הקרוב שהוא יבנה או יספק חלקים ל 30 אימפרזות בשנה - אבל ל 30 פז'ו 106 או סקסו - יש סיכוי. לכן צריך לדאוג שתהיה מסגרת תחרותית לחבר'ה האלו. הטובים מבינהם יתמודדו בבוא היום עם יובל, נדב, דני, אהוד, מישל, שוכטוביץ ושאר הותיקים - אם עוד תהיו בשטח.... :wink:

עד אז - אני ממשיך להאמין שאני מסיים אחרי יובל ודני רק בגלל ההבדלים ברכב ולא בגלל הבדלים בנהיגה...

דרך אגב יובל - מה נסגר לגבי הרסטריקטור...

:wink::-P:wink:

אלון חלווה.

פורסם
חברים

חומר מענין ב: WWW.JEEPTRIP.CO.IL

להכנס לפורומים

לבחור ספורט מוטורי

לא ידעתי שאנחנו מענינים כל כך הרבה אנשים 3200 צפיות !!!!!!!!!!!!

חבל שהצופים לא מצטרפים לעמותה

לקח לי זמן לגרור את כולכם לפה - עכשיו שאני מקבל אחוזים מהמנהלים פה - אולי אני אקנה ממך אימפרזה...

אלון

פורסם
קובי+ נדב

שיעבור החוק אתם תתגעגעו לספרינטים והראלים ב 2000 ש"ח

ישראל לא תהיה שונה מהעולם החיצון למרות שעכשיו היא כן !

כמה עולה מירוץ חד יומי בחו"ל ?

איזה מכוניות משתתפות ? תקן ? אומלוגציה ?............

שספונסר יחליט לעשות STAGE דוקא במקום " שובר " מה אז ? תעשו חרם !?

יובל שלום,

בוא נגיד כזה דבר נגיע לגשר נחצה אותו,

בואו נכניס דברים לפרופורציה לא יודע בקשר לחרם או משהו דומה, שוב פעם אנשים אמרו מה שעל ליבם(זה לא משנה עכשיו עם זה באינטרנט או לא) בקשר למסלול עצמו.

לא על החוויה שהייתה אחלה כלפי כולם וכו'.

שמע אני לא יודע בקשר לכולם,אבל כשאתה הורס משהו באוטו אפילו שזה הדבר הכי קטן אתה לא מקבל סיפוק מזה או מארגן מסיבה למחרת,זה מבאס ועוד יותר מבאס שאתה לא יכול להמשיך לעוד סטייגים.וואלה יש אנשים שכל מכה הכי קטנה כואבת להם מאוד בכיס אבל הם חמים על זה ומקבלים את הסיפוק(אז מה תגיד להם על תתחרו?על תבואו?)

למה אתה לא שברת את האוטו,או שהיו לך תקלות מנוע וכו שמנעו ממך להמשיך.אני בטוח שהיית עצבני או לפחות זה הציק לך,אבל להם אין גב גדול ותומך.

וכמו שאמרת לי במקומות שאפשר להרביץ אז להרביץ ובמקומות שאתה יכול לשמור על האוטו אז אתה נזהר,וואלה נכון וצודק במאה אחוז,אבל כשאתה בתוך הסטייג' וכו וכו וכו והמשימה שלך היא להגיע לזמן טוב אתה קצת מרביץ פה,לוקח ככה ועוד ומה לעשות אז לפעמים אתה משלם על כך במכה פה או שם.

לסיכום יש לכל אחד מאיתנו הרבה מה ללמוד,כל אחד ורמתו היא (עליי אני חושב יש ללמוד עוד מלא ולצבור נסיון),ואם תוכל לארגן לנו איזה יום קורס על התמודדות בשטח כזה ללא תשלום נוסף נודה לך.:-D

אני לא ממשיך להתווכח ,לריב ,להכפיש או כל מה שעולה על הדעת.

רק לנהל שיחה רגוע ושקטה.

אתה המלך

אמיר.

פורסם
חזרת לעצמך יובל !

אכן, יהיה בכי גדול שהתקנות הבין לאומיות יחולו על המכוניות לפחות התקנות של הבטיחות,

כסאות, חגורות, כבוי אש, קסדות, אישורי פג תוקף, הומולוגצייה של רכבים.

מה אז? קובי את נדב, או מי עוד? (מהמבקרים) מה אז תעשו?

מה שכן ההוצאות או בחלקן יוכלו להתקזז מול חסויות אישיות של כל אחד מיכם,

לכשיעבור החוק.

דני,

ההבדל , זה בספונסר!!!

נ.ב.

יובל,שמעתי אימון,אני בפנים ,רק לא במסלול של האימון הקודם!!!

קובי כהן.

פורסם
לאנשים כמוני שאין להם מכוניות ראלי אבל מעוניינם לקחת חלק בספורט המדהים הזה.... איך ואיפה או למי צריך לפנות על מנת ללמוד להיות מארשל או מודד זמנים או שופט?

וכל זאת??

בפרטי אמרתם לפנות לעמותה..... איזה עמותה? יש טלפון? או אתר ?

אמיר ג. מכיר אותי שאני לא סתם שואל כאן. יובל מ, אתה מכיר אותי מה MR2 הכחולה שאני לא איזה ילדון - אז למה אין התיחסות.

יש כאן בטוח עוד כמה כמוני שרוצים לקחת חלק בספורט מוטורי לאו דווקא כנהגים או בעלי מכוניות

רק תגידו למי ואיפה לפנות

תודה

Eריק

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...