Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש האם יש דרך לרכוש צ'ירי טיגו 8 חדשה גירסה בסיסית ב163 אש"ח שנמכרת רק לחברות הליסינג (סא"לים ואל"מים בצבא קיבלו את הדגם הזה לבעלי 4 ילדים ומעלה).

יבואן רשמי מוכר רק דגם אחד טיגו 8 פרו שעולה באיזור ב183 אש"ח. ברשת מצאתי את קפיטל מוטורס שבאתר שלהם מופיעה הגירסה הבסיסית ב163 אש"ח, אך הם הפנו לחברת פריזבי )אגב מה זו החברה הזאת אני רואה רכבים עם מדבקה שלהם ופירסומות בכל חור( שאצלם יש רק את הדגם הבכיר.

האם זה דגם שנרכש רק עבור צהל ואין שום דרך לרכוש אותו?

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני שעתיים, Opel Astra GSI כתב:

אגב מה זו החברה הזאת אני רואה רכבים עם מדבקה שלהם ופירסומות בכל חור

זה ליס פור יו במיתוג חדש

• אהבתי 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

לא חושב שזה נימכר רק לצהל... כניראה המלאי שלהם מוגבל 

פריזבי זו החברה של היבואן קרסו, שזה גם חברת הליסינג שלהם אז שווה לבדוק איתם 

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 28.3.2023 בשעה 19:13, Opel Astra GSI כתב:

מחפש האם יש דרך לרכוש צ'ירי טיגו 8

אני רק שאלה -  למה???.......

לגבי פריזבי - בסה"כ מיתוג חדש שמנסים לעשות בפעילות טרייד אין ביבואן, מבלי להזכיר את המילה קרסו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יכול להגיד לך שאת המחיר הזול יחסית בקניה תשלם בצריכת הדלק המופרעת של הרכב , קרוב ל 8 קמ"ל במצב ספורט , 10 קמ"ל בנסיעה רגועה יחסית.

בקיצור , אלכוהוליסט כבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודיאק תשיג צריכת דלק כזו אולי מחוץ לעיר.

מניסיון עם קארוק שאמורה להיות קלה יותר וחסכונית יותר.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריכת הדלק מבוססת על מבחן-רכב.כמובן, צריך לקחת את הנתון הזה "עם כפית של מלח", אבל זה נותן מושג כלשהו על הצריכה בפועל, ונראה שבהשוואה, הקודיאק בכ"ז יותר חסכוני (כמובן יש רכבים נוספים אחרים של 7 מקומות שנחשבים לחסכוניים - דיזלים והיברידיים בעיקר).

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 2.4.2023 בשעה 13:24, ntd כתב:

סקודה קודיאק בסיסית עם מנוע 1.5 ,יותר חסכונית. משהו כמו 1:15. 

בירידה אולי… הייתה לי טיגןאן 1.5 ליטר במקרה הטוב הייתי מגיע ל1 ל10 . הקןדיאק כבדה יותר צפה ל1 ל9.5 ממוצע ולא יותר מזה

פורסם
בתאריך 1.4.2023 בשעה 10:06, הלוחש למכוניות כתב:

אני רק שאלה -  למה???.......

לגבי פריזבי - בסה"כ מיתוג חדש שמנסים לעשות בפעילות טרייד אין ביבואן, מבלי להזכיר את המילה קרסו.

פריזבי זה לא רק הטרייד אין.

זה גם מכירת רכבים חדשים שקרסו מיבאים וגם מכירת רכבים חדשים של יבואנים אחרים וגם ליסינג והשכרה.

פורסם
בתאריך 2.4.2023 בשעה 09:17, CX25GTI כתב:

יכול להגיד לך שאת המחיר הזול יחסית בקניה תשלם בצריכת הדלק המופרעת של הרכב , קרוב ל 8 קמ"ל במצב ספורט , 10 קמ"ל בנסיעה רגועה יחסית.

בקיצור , אלכוהוליסט כבד.

צריכת הדלק ב5008 שלי לא רחוקה מזה(1.6 טורבו בנזין).

אצל חבר עם טיגואן אולספייס יש צריכה כמו ב5008 שלי.

אם רוצים משהו לסכוני יותר ניתן לכוון לגרסאות הדיזל.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אני עם טיגואן אולספייס מנוע 2 ליטר בקושי מתליח להגיע לצריכה של 8 קמ לליטר

בנסיעה על 110 גג למרחק של 50 קמ. הממוצע עומד על בערך 11 קמ לליטר

אז אני מאמין שהצרי יעשה בקושי 7 קמ לליטר בממוצע

• תוכן חדש...