Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ספורטאז 2022 עם המסך מולטימדיה ולוח המחוונים המאוחד. כאשר המסך מתחמם מהשמש הוא משמיע רעשים (טיקים) וגם כשנוגעים בחלקו האחורי הפלסטיק של המסך עושה רעש.
אחרי ביקור בסוכנות היבואן, הזמינו מסך חדש ואחרי שבוע עם המסך החדש גם הוא משמיע רעשים.

יש כאן עוד מישהו עם התקלה הזו?

פורסם

לא נשמע כמו תקלה אלא יותר כמו תכנון לא מוצלח. יש רעש של התכווצות/התרחבות רק כתצאה משינויי בטמפרטורה, כלומר זה דקה ונגמר או שזה כבר רעש קבוע בכל זמן הנסיעה?

במגע, בהמון רכבים יש רעש כאשר לוחצים חלקי פלסטיק מסוימים, לפעמים בדיוק בשל הדבר הזה שיהיה מקום לפלסטיק להתרחב/להתכווץ מבלי להשמע רעש. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לצערי מדובר ברעש שחוזר על עצמו בכל שינוי קטן בטמפרטורה. מספיק שהזווית עם השמש משתנה והטיקים מופיעים. מה גם שזה מתגבר ככל שהימים עוברים. פשוט אכזבו באיכות בדגם החדש.

עריכה אחרונה על ידי ambra
פורסם

מעניין, שאלתי חבר שיש לו את הרכב מהמשלוח הראשון שהגיע לדעתי הוא אומר שאין לו שום רעש כזה. התא נוסעים שקט מאוד.

אתה בטוח שזה מהמסך עצמו? אם הוא הוחלף והרעש עדיין נמשך יתכן שמקור הרעש במקום אחר.

פורסם

זה כי הפלסטיקה זולה, יש לי את זה גם מדי פעם במאזדה, בשינויי טמפ' יש מדי פעם טיקים כאלה, פשוט מתרגלים לזה, אם זה ממש מטריד אותך תדחוף ספוג דק בין הרווחים בפלסטיקה זה יפחית את הרעשים.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

דווקא המאזדה 3 מאוד שקטה בגזרת הפלסטיקה - לעיתים צץ לו זמזום עדין באיזור ההגה כתוצאה מהתקנת הקודנית. 

אולי בשנים האחרונות חל שיפור אני עם 2015.
אבל זה לא מציק ברמה קיצונית, מדי פעם יש רעש של טקטוקים/קרקושים אבל לא משהו דרמטי, בעיקר בתקופות שבלילה קר מאוד ואז ביום חם, הפלסטיק מתכווץ ומתרחב ושומעים את זה.

עריכה אחרונה על ידי Tom777

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

גם שלי 2015 שנסעה בסך הכל 44 אלף ק"מ.

היתרון אצלי שהרכב חונה 90% מהזמן בחניה מקורה (גם אצל הבעלים הקודם) אז יכול להיות שזה תורם.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

עניין החנייה כנראה משפיע.
אבל לדעתי זה נובע משתי סיבות, פלסטיקה לא הכי איכותית שיש ופתיחות מרובות של פלסטיקה ברכב להתקנות מקומיות החלישו את כל העסק ועכשיו אחרי כמה שנים זה מקרקש ומרעיש..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, TZR84 כתב:

מעניין, שאלתי חבר שיש לו את הרכב מהמשלוח הראשון שהגיע לדעתי הוא אומר שאין לו שום רעש כזה. התא נוסעים שקט מאוד.

אתה בטוח שזה מהמסך עצמו? אם הוא הוחלף והרעש עדיין נמשך יתכן שמקור הרעש במקום אחר.

תודה ששאלת.
100% מהמסך.
רעש מהמסך החדש משמעותית נמוך מהקודם אך גם הוא היה שקט יחסית כשקיבלתי את הרכב. ככל שעובר הזמן משהו שם במסך לא מגיב טוב לשמש והרעשים מתגברים.

לפני 7 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

גם שלי 2015 שנסעה בסך הכל 44 אלף ק"מ.

היתרון אצלי שהרכב חונה 90% מהזמן בחניה מקורה (גם אצל הבעלים הקודם) אז יכול להיות שזה תורם.

יש לי עוד ספורטאג 2017 בשמש כבר שנים. 0 רעשים

עריכה אחרונה על ידי ambra
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק מעדכן אחרי שהגיעה תשובה מקיה העולמית לגבי התקלה הזו.

ליצרן לא איכפת מרעש הפיצוצים (ההתרחבות וההתכווצות) של הפלסטיקה של המסך ומבחינתם זה בסדר.

עם הזמן גם שמתי לב שהמסגרת פלסטיק של המסך כבר לא יושבת בצורה מהודקת והתחילה להתנתק מעט... פשוט בדיחה.

בכל מקרה זו תופעה ידועה וכנראה שקיימת בכל הספורטאז'ים החדשים. יש גם פורום שלם על זה ברדדיט.

אני אעלה סרטון ותמונות בהמשך.

• תוכן חדש...