Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, Froyne כתב:

כמה מסובך העדכון הזה למישהו בלי ידע בתחום?

הכי פשוט בעולם. זה להוריד installer מהאתר של דל ולהריץ.

לפני 28 דקות, Froyne כתב:

בנוסף, יש הבדל בין דגם 19 ל-22, חוץ מזה שנראה שיש לו עוד 2 יציאות USB-C?

שום דבר יותר מדי קריטי.

לפני 29 דקות, Froyne כתב:

בנוסף (2), מה עם לקחת משהו זול, כמו שוואדים הציע, ובמקרה הצורך להפריד מסך אחד ולחבר אותו ישירות למחשב עם כבל HDMI TO USB-C? לא מאוד נוח, אבל יצא זול יותר.

ברגע שאתה מוכן להתחיל לפצל - אתה יכול להשתמש בכל מני מתאמי USB C פשוטים יותר. אתה פשוט צריך להחליט מה אתה רוצה:

1. כבל אחד עם הטענה וכל הדברים שלך מחוברים בצורה קבועה במהירות מלאה ועוד רוחב פס לגדילה עתידית. (thunberbolt)

2. פוטנציאלית כמה מחברים (אל תשרשר ביניהם) למחשב / להיות מוגבל ברזולוציה (או נפילות לפחות מ60 הרץ) / מהירות איטית לרשת וכתיבה לדיסק.

לי זו תחנת עבודה שאני צריך יציבות ובנוסף מחוברת לזה מצלמה , audio interface , מכשיר או 2 לבדיקות ומיקרופון מבוסס USB + אינטרנט חוטי (ג׳יגה סימטרי) ועוד כמה דברים קטנים.

אני מחליף בין 2 לפטופים (פרטי ועבודה) פעם ביום לפחות.

אז קניתי ו״בכיתי״ על המחיר פעם אחת (האמת 3  התחלתי עם הWD19 ואז caldigit 3 ואז 4 - אבל תמיד מצאתי משומש / במבצע ומכרתי בלי להפסיד / עם רווח קטן - או בהשתתפות המעסיק) ומאז אני לא הייתי צריך להתעסק.

לפני 13 דקות, Igalz כתב:

בוא נגיד שעם תחנת עגינה מקורית של לנובו היה לי פי 100 יותר תקלות חח

אני לא מתפלא - הן דיי אשפה. בסופו של יום הדרישות רוחב פס ממש עלו - ולכן דל עברה לדוגמא לthunderbolt כדי לסגור את העניין.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 18 שעות, Liviur כתב:

הלינק שידידינו ואדים שם - הוא USB 3.0 ולא 3.1

אני די בטוח שזה 3.1 או אפילו 3.2, התיאור באתר לא נכון נראה לי.

אבדוק כשאהיה בבית ויהיה לי את הדגם המדויק של התחנת עגינה.

כן הייתה לי פעם תחנת עגינה של usb3.0, והיא אכן עבדה זוועה, אפילו עם מסך בודד.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 15.3.2023 בשעה 11:20, vadim6385 כתב:

אבדוק כשאהיה בבית

הייתה לך הזדמנות לבדוק?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אני כנראה צריך משקפיים. 

קראתי את הכותרת כ-DUCKING.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 17 דקות, santiago כתב:

מנצל״ש 

@Liviur האם ישנו יתרון משמעותי כלשהו ל- TS4  לעומת ה- TS3+ ?

בכנות - לא ממש.

סידור החיבורים ורוחב פס של חלק מהם מבחינת USB ויכולת טעינה , חיבור רשת 2.5 ג׳יגה במקום ג׳יגה ועוד כמה קטנות מאחורה (הפרדה באודיו וכו) - אבל פייר ? לא שווה את ההפרש חוץ מהמקרה העיקרי שאתה רוצה Displayport 1.4 במקום 1.2.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...