Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

אבל זה עובד לי עם שני מסכים , מקלדת ועכבר בצורה יציבה, ממש ברגעים אלה...

ודיסק קשיח וחיבור ג’יגה חוטי?

מה הרזולוציה של המסכים?

בקצרה מאוד - usb c מוגבל ל5 גיגה

ואלו הדרישות לרוחב פס מלא של וידאו בלבד (לא הכנסת שום דבר אחר מהבקשות):

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000023004/graphics.html

עכשיו לרוב אתה צריך פחות כן ?

אבל כבר בשני מסכים של 1080p אתה מתחיל להיות מוגבל ואז רואים כל מני דברים כמו מסכים שמקרטעים , חיבור רשת איטי וכו. כי אתה פשוט על הגבול מבחינת רוחב פס

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, Liviur כתב:

ודיסק קשיח וחיבור ג’יגה חוטי?

אין לי, וגם זה לא מה שפות"ש ביקש

לפני 2 דקות, Liviur כתב:

מה הרזולוציה של המסכים?

1080p, שוב, כמו אצל פות"ש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

מחשב נייד, דל XPS 15, שצריך לחבר לשני מסכים (רזולוציות 'רגילות', לא צריך 4K ואין גיימינג), אינטרנט, מדפסת ושלל אביזרי USB אחרים (מקלדת+עכבר, דיסק קשיח חיצוני, הד-סט וכדומה).

@vadim6385 הוא דווקא ציין שיש לו והתשובה שלי היתה בהתאם לזה.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 דקות, Liviur כתב:

אבל כבר בשני מסכים של 1080p אתה מתחיל להיות מוגבל ואז רואים כל מני דברים כמו מסכים שמקרטעים , חיבור רשת איטי וכו. כי אתה פשוט על הגבול מבחינת רוחב פס

היו לי קירטועים עם תחנת עגינה USB3, שאכן עבדה כמו פח אשפה, אבל עם זאת של טייפ C אני לא מרגיש שום קרטוע.

אם הייתי מפעיל גרפיקה כבדה, או דברים שדורשים רוחב פס גדול, ייתכן והיה טעם להשקיע בתחנת עגינה יקרה.

אבל לא אצלי ולא אצל פות"ש אין את זה. שוב, אני לא מרגיש הבדל בין התחנה הסינית היחסית זולה שיש לי, לזאת של דל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראה את התגובה הקודמת שלי. הדרישות שלו קצת מעל.

תחנןת שהן באמת usb c 10gb כבר עולות כמו thunderbolt זולות ופחות אמינות עדיין (בגלל האי סדירות של התקן), כל הסיניות הזולות הן 5gb (כי התקן לא מחייב 10 באמת)

שני מסכים פלוס דיסק קשיח , אינטרנט חוטי ועוד אביזרים ? הוא כבר בטריטוריה של thunderbolt.

שיקנה פעם אחת משהו עפ רוחב פס טוב - זה מסוג הדברים שיחזיקו שנים על גבי שנים ויאפשרו לו גם לעדכן בשקט ציוד בעתיד.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 49 דקות, Liviur כתב:

בקצרה מאוד - usb c מוגבל ל5 גיגה

אתה מדבר על USB 3.0 המקורי. כבר ב-USB 3.1 התווספה האפשרות לקצב של 10Gbps.

פורסם
לפני 22 דקות, eladts כתב:

התווספה האפשרות לקצב של 10Gbps.

1. מילת המפתח היא האפשרות.

2. הלינק שידידינו ואדים שם - הוא USB 3.0 ולא 3.1

4. נסה פעם להשיג רוחב פס שלם של USB עם ריבוי מכשירים. אם אתה מגיע ל70% יציב זה באמת יהיה מרשים.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני עובד כבר קרוב לשנתיים עם ה wd19tb גם על מאק וגם על דל, עובד מצויין. 

יש לו ספק נפרד שמטעין את הלפטופ וגם אביזרים מחוברים. 

עריכה אחרונה על ידי stas12
  • אהבתי 1
פורסם

דגשים קטנים על מה שכתוב מעלי:

1. הכפתור כיבוי / הדלקה - עובד רק עם הדל ולא עם המאקבוק (לא באמת קריטי - אבל סתם לידע כללי כי זה פיצ׳ר נחמד)

2. הוא דורש עדכון קושחה אם יש לך גירסא ממש ישנה. שם הם הוסיפו את הסרטיפיקציה מול אפל שפתרה כמה בעיות כיבוי והדלקה (wake from sleep) מרגיזות (לא אמור לשנות מול לפטופים של דל , אבל כן מול דברים אחרים שהם thunderbolt ישירות)

3. לשים לב לקנות את הגירסאת thunderbolt עם הספק כח היעודי שלה כדי לקבל את הטעינה המהירה דרך הhub.

חוץ מזה - אחלה דוק - יציב מאוד. הסיבה העיקרית שהחלפתי אותו היה פשוט צורך בעוד יציאות.

• רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Froyne כתב:

1. אני גם לא יודע מה זה עדכון גרסת קושחה (קושחה?! מי המציא את המילה המוזרה הזו??)

הזכרת לי שאמא שלי באה אלי פעם ראשונה עם הפלאפון שלה בזעקות שבר שהטלפון רוצה לעדכן ת'קושחה (בשורוק).

כשאתה אומר את זה בקול זה יותר מצחיק.

• מצחיק 1
פורסם

יש לי ניסיון טוב מאוד עם דוק של totu שרכשתי מאמזון לפני איזה שנתיים יחסית בזול. מחובר קבוע לשני מסכים ב hdmi, מטעין את המחשב ומוסיף עוד 3 כניסות usb3. יציב מאוד לאורך זמן מהניסיון שלי. קומפאקטי יחסית.

החיסרון היחיד הוא שאין מתאם רשת חוטית מובנה (למי שצריך) אז הוספתי אחד על אחת מכניסות הusb. 

16788147162634870640181749984348.thumb.jpg.8a87acd6e0c8b8f4e64c4b20897e742f.jpg

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

תודה לכל המגיבים.

לפני 4 שעות, Liviur כתב:

מה הרזולוציה של המסכים?

1920*1080. זה?

לפני שעתיים, Liviur כתב:

הוא דורש עדכון קושחה אם יש לך גירסא ממש ישנה

כמה מסובך העדכון הזה למישהו בלי ידע בתחום?

בנוסף, יש הבדל בין דגם 19 ל-22, חוץ מזה שנראה שיש לו עוד 2 יציאות USB-C?

בנוסף (2), מה עם לקחת משהו זול, כמו שוואדים הציע, ובמקרה הצורך להפריד מסך אחד ולחבר אותו ישירות למחשב עם כבל HDMI TO USB-C? לא מאוד נוח, אבל יצא זול יותר.

@Igalz, זה טייפ סי או TB?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

מהנסיון שלי יציב מאוד. כאמור אני עובד איתו כבר שנתיים. בתקופה הזו קרה פעם אחת שהוא טיפה התחרפן והייתי צריך לנתק לו מתח כדי שיתאפס. 

בוא נגיד שעם תחנת עגינה מקורית של לנובו היה לי פי 100 יותר תקלות חח

• מעניין 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...