Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב לאחותי. הדרישות הם עד 80,000 ש"ח ולא עגלה, שאיפה לק"מ נמוך יחסית (60-70 אלף).

מבחינת גודל הוא צריך להיות דרגה אחת (או יותר) מעל I10/פיקנטו.

 

ארונה היא בחירה קלאסית - אבל היא קצת מעל התקציב.

שברולט טראקס נופלת במשבצת אבל כאן בפורום לא אוהבים אותה.

 

רעיונות נוספים?

פורסם

ידני אופציה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 דינמיק או PURE WHITE אם תמצאו, אמנם לא טורבו אבל גם זריזה ואמינה.

אם הנסועה בעיקר בעיר פקקים הייתי נמנע מרכבים עם גיר רובוטי.

  • רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה. זה נראה בהחלט מעניין,  אבל למרות מידות חיצוניות יותר גדולות מ I10/פיקנטו בסיס הגלגלים גדול בפחות מ 15 ס"מ, וגם תא המטען קטן (280 ליטר).

נראה לי קטן מדי.

פורסם

המזדה צפופה מאחור, אך מקדימה יש מספיק מקום.

עוד אופציה היא סיטרואן c3 או פיגו 208, רכבים נוחים וזריזים. הבעיה רצועת טיימיג שיכולה להתפורר לפני מועד החלפתה ולגרום לבעיות. לכן יש המלצה להחלפתה כול 4 שנים או 60 אלף ושמן כול 10 אלף. אם לקנות כזה רכב אס עד 4 שנים או 60 אלף, ובתקתיב שלכם זה בהחלט אפשרי.

 

אם בכול זאת רובוטי, אפשר לחפש סיאט איביזה ברמת אבזור סטייל או עדיפות בתוספת תקציב fR אשר תהיה מאובזרת יותר, סלון איכותי יותר ומושבים עדיפים.

לאיביזה אחלה מושבים, מרווחת אך סלוו שניראה מאוד פשוט ברמת אבזור סטייל.

 

 

.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על אותו רעיון של מאזדה 2 אפשר לשקול מאזדה CX3 שטיפה יותר מרווח בגלל הישיבה הגבוהה. לא בדקתי האם מתאים לתקציב.

 

מסכים עם yulianx לגבי סיאט איביזה, היא תמורה טובה למחיר. על אותו רעיון אפשר גם פולו או פביה שיהיו קצת יותר יקרות. אפשר לנסות גם סקודה ראפיד ספייסבק שתהיה קצת יותר גדולה. אם פתוחים לרכישה מליסינג אפשר לשקול גם סקודה סקאלה שנכנסת לתקציב.

פורסם

תודה חברים.

צרפתיות זה מעניין, אבדוק.

איביזה בהחלט מתאימה, בעדינות ארשום שזה רכב סטגמטי קצת ולכן נשלל מראש. {בכלל רכבים שהם מאוד VFM יוצא הרבה פעמים שהם כאלה, זה דווקא מראה על צרכנות נבונה (ברצינות)}

CX3 מעולה אבל מעל התקציב.

ליסינג בהחלט אופציה, רק שכל הסקאלות שראיתי עם ק"מ של 100K וצפונה.

פורסם

מכיר את הסטיגמה על איביזה, זה בעיקר שעשע אותי כשאמא שלי וכמה מהחברות שלה נהגו על כאלה. על אותו בסיס יש פולו ועל בסיס דומה יש גם פביה, שתיהן מעולות.

אני הסתכלתי על סקאלה, ראיתי את המודעות האלה:

https://www.yad2.co.il/s/c/3omypdfx

https://www.yad2.co.il/s/c/sx6jmbqj

קילומטראז' סביר לגמרי והמחירים לא רעים לרכב בן 3.

×
×
  • תוכן חדש...