Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה הונדה סיווק 2014 שהגיעה עם מולטימדיה מאוד בסיסית ואני רוצה לבצע שדרוג.

הוצעו לי מספר מערכות (תואם מקור) ואשמח לקבל הכוונה לאחת טובה ו"סטנדרטית" לנהג הרגיל.

1. איזה חברה עדיפה Nippon או Zeta?

2. עד כמה קריטי נושא הRAM במערכות מולטימידה בהנחה שהשימוש העיקרי להתחבר לנייד ולשקף Waze ו-Spotify?

3. כל המערכות הוצעו עם 32G , האם מספיק?

4. יש משהו נוסף שצריך להקפיד עליו?

המערכות שהוצעו: 

Nippon MAX2 (2G RAM)

Nippon Kp3 (3G RAM)

Nippon KP4 (4G RAM)

Zeta (2G ram)

Zeta pro max (4G ram)

הצעות אחרות והסברים יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי alonguby
פורסם
לפני 18 שעות, alonguby כתב:

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה הונדה סיווק 2014 שהגיעה עם מולטימדיה מאוד בסיסית ואני רוצה לבצע שדרוג.

הוצעו לי מספר מערכות (תואם מקור) ואשמח לקבל הכוונה לאחת טובה ו"סטנדרטית" לנהג הרגיל.

1. איזה חברה עדיפה Nippon או Zeta?

2. עד כמה קריטי נושא הRAM במערכות מולטימידה בהנחה שהשימוש העיקרי להתחבר לנייד ולשקף Waze ו-Spotify?

3. כל המערכות הוצעו עם 32G , האם מספיק?

4. יש משהו נוסף שצריך להקפיד עליו?

המערכות שהוצעו: 

Nippon MAX2 (2G RAM)

Nippon Kp3 (3G RAM)

Nippon KP4 (4G RAM)

Zeta (2G ram)

Zeta pro max (4G ram)

הצעות אחרות והסברים יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

היי באשר לגיגה יש גיגה זיכרון במכשיר כלומר כמה גיגה נתונים יהיה אפשר לשמור במכשיר (כמו כרטיס זכרון) ויש גיגה ram שהוא כמה זיכרון למעבד 

עכשיו לנתונים לא לקחת פחות מ 2 גיגה ram זה עובד לאט מאוד 

כמו כן תדאג שיהיה לך מיקרופון חיצוני ולא מה שמובנה במערכת 

הרכב שלך נראה לי צריך קנבס לשליטה מההגה ונתונים של  צריכת דלק

בחברות עצמן אני לא מבין אם אתה גר באזור המרכז יש לך את @DRcarLEd ממליץ לעשות אצלו אדיב ומתחשב 

כמו כן אם אתה בן אדם קצת טכני תוכל להזמין באלי אקספרס מערכת ולהתקין לבד אם אתה מסתבך אתה יכול לעשות חיפוש ביוטיוב באנגלית כמובן לדגם הרכב וסרטונים יש בשפע בהצלחה רבה

• תוכן חדש...