Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי נכנסו לאשתי ברכב.

אשתי הייתה בתוך כיכר עם עומס תנועה, רכב שניסה להיכנס לכיכר ברוורס פגע בה בחלק הקדמי וגם לה נזק לטמבון וכנף ימין, השתלשלות האירועים:

1. אשתי מתקשרת אלי, הנהג הפוגע מודה באשמה (הכל מוקלט כמובן), אמרתי לו שיביא לה רישיונות רכב ונהיגה + פוליסת ביטוח, בפועל הוא שלח לה רק ת.ז ורישיון רכב (בעל הרכב הוא אדם אחר)

2. התקשרתי אליו שעתיים מאוחר יותר, הוא הסביר לי שוב שהוא נסע רוורס לתוך הכיכר ולא ראה את הרכב של אשתי, נכנס בה, ושהו מוכן לשלם על התיקון, לגבי תעודת הביטוח הוא אמר שהיא נמצאת בעבודה כי הרכב של העבודה, בקיצור הבנתי שהוא מנסה למרוח אותי כדי שלא אתבע לו את הביטוח.

3.ביום שישי נסעתי לפחח, הוא נתן הצעת מחיר של 1600 ש"ח כולל מע"מ, תגובת הנהג הפוגע "ואו אחי זה מאוד יקר, תשלח לי תמונה ונתקן אצל הפחח שלי" הודעתי לו שאני לא מעוניין ודרשתי שוב את תעודת הביטוח, להודעה הזאת הוא כבר לא ענה.

4.אתמול הלכנו למשטרה ומסרו לנו את פרטי הביטוח של הרכב ככה שיש לי את הפרטים של הנהג הפוגע + בעל הרכב.

5.מבחינת הוכחות יש לי את השיחות המוקלטות איתו שהוא מודה שהוא נסע רוורס לתוך כיכר ופגע ברכב בלי לשים לב (האם זה מספיק בשביל להאשים אותו?).

לצערי אין לה מצלמות ברכב, אני מנסה להשיג תיעוד ממצלמת רחוב שיש באזור, ד"א, יש את המצלמות האלו שנמצאות על עמודי החשמל (ניראה שהם של העירייה או משהו בסגנון), איך אפשר לנסות ולהשיג צילום וידאו?

אשמח לעצתכם :) 

פורסם

הוא לקח אחריות, זו התחלה טובה.

וגם אם פתאום יחזור בו, יש לך הקלטה שלו מודה בעובדה שנסע לאחור, מה שלפי החוק מטיל עליו את מירב האחריות גם אם הוא יתחיל לטעון שאשתך נסעה מהר, או לא הסתכלה או כל דבר אחר.

• תוכן חדש...